הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סופשבוע חורפי מתנה בשבילי !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
15/12/2013 05:01

dany
dany
חנוצ'קה
כל הכבוד כל הכבוד כל הכבוד. את נחושה אמיתית.
לא יודעת על מה לוותר כי אני לא יודעת מה את כן אוכלת, אולי אוכלת פחות מידי!!!!!!!!!!!
תתייעצי עם מירי , תעבירי לה את התכנית היומית בכדי שהיא תעבור עליה ותראה אם חסר או מיותר או מה ניתן לשנות.
בהצלחה
יום נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2013 12:59

חיוך מהלב
חיוך מהלב
יקרות העידוד שלכם "מחמם את הלב" היום עשיתי זאת בשעה 9.30 בבוקר. הרגשתי נפלא ולמרות קור די קר, לא היה קשה מלבד הרטיבות והצורך לבדוק היכן אני דורכת ... לא היו אנשים במסלול שלי, אתן כבר יודעות שאני מאד מאד אוהבת את החורף ולכן אני מקבלת באהבה את "מוראותיו" למרות שכמובן הרגשתי לא כ"כ טוב בשביל כל האנשים שעברו עד 24 שעות של קושי בלי חשמל ו/או נתקעו. בדרך חזרה פגשתי אישה מבוגרת הרבה ממני, צועדת עם מעיל לבית הכנסת. אני מצדיעה לה כי בגילה כ-85 היא לא מוותרת לעצמה ואני רואה אותה בנעלי ספורט וגם היא עושה את המסלול בהליכה מהירה...
אם למישהי יש רעיון על מה עוד לוותר כדי שגם המשקל יראה תוצאות חיוביות של ירידה. עד כה לא קורה למרות שאיני אוכלת כלל לחם...... כבר 10 ימים ... אשמח לקבל הצעה כדי שהתקיעות שלי תיפסק..... איחולי להמשך שבת מאושרת הרמונית, שקטה ובשליטה... והעיקר בשמחה....

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
14/12/2013 11:02

IRIS
IRIS
יקרה כל הכבוד איך שאת לא מוותרת לעצמך ואין ספק שההליכה עושה לך טוב. שמחה שמבחינה בריאותית הכל תקין. תמשיכי לצעוד ולהנות ושתמיד תמיד תרגישי טוב. שבת נהדרת
0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2013 12:22

רבקה
רבקה
אני מ צדיעה לך חנה'לה על הצעידה בקור העז הזה
ובריאות הוא שם המשחק יקירתי
ושוב את תלמידה למופת והחיוביות שבך תוביל להצלחה
שבת חמימה וקסומה ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
13/12/2013 06:31

אקורדיאון
אקורדיאון
רק בריאות והנאה.
0 קישור קבוע (Permalink)
12/12/2013 21:02

חיוך מהלב
חיוך מהלב
תשאלו למה? כי אני אוהבת מאד מאד את החורף על כל מה שמביא איתו ואני לא מכינה חמין ולא חושבת שצריך הרבה יותר פחמימות מהרגיל. ביום ג' השבוע היה לי יום מטורף לחלוטין. קמתי בבוקר וצעדתי אח"כ נסעתי לבדיקה בת"א אח"כ הלכתי לרופא עור, ובסוף "קינחתי" אצל כירורג שד שהבאתי לו התוצאות הטובות של בדיקתי. ולא פיספסתי והייתי גם אצל מירי בקבוצה. חזרתי הרוגה מיום מטורף של ריצות ממקום למקום אבל לא נורא. הימים האחרונים גם הם היו עמוסים לעייפה אבל הבוקר קמתי במצב רוח קצת לא טוב (כי הייתי צריכה לחזור על בדיקה מסויימת), בשעה 7 בגשם יצאתי לצעידה של 30 דקות והאמינו לי זו תרופה שאינה בסל התרופות אבל אין לה מחיר ואין לה מתחרים. חזרתי מחייכת ורטובה והלכתי לשיעור הראשון בעיתונאות שנמשך עד השעה 13.00 חזרתי לבדיקה ותודה לאל הכל בסדר. כך שהחיים יפים וממש מחייכים אלי. בעיני הבריאות והידיעה שהכל בסדר זו מתנה שאין לה מתחרים. אח"צ חזרתי הייתי עייפה ביותר אבל במקום לנוח ולהתכרבל יצאתי למסלול הארוך הקבוע שלי עכשיו מותר לי להיות עייפה באמת. מחר יום חדש ואבשל מאכלים טובים ובריאים לקראת שבת אבל בהחלט לא עתירי פחמימות עד כמה שאפשרי. לשמחתי משפחתי משתפת פעולה ואין טענות כל האוכל שאני מכינה. מקווה שסופשבוע יעבור בשלום ובשליטה.כמו שאמרה מירי אם עייפים הולכים לנוח או לישון ולא חלילה לאכל.... את המשפט הזה אני צריכה הייתי השבוע לשנן לעצמי כמה וכמה פעמים.... שיהיו לנו שעות יפות הערב ושינה עריבה בלילה לכולנו ונתעורר ליום חדש ורטוב אבל זה ממלא את הלב שמחה. וכן, לא היה פשוט ללכת בדרך כשכל המדרכות רטובות חלקלקות ומלאות בענפים שצנחו מן העצים בשל הסערה. אבל העיקר שעשיתי זאת לעצמי... היה כיף

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סופשבוע חורפי מתנה בשבילי !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!