13/12/2013 06:30
אקורדיאון Posts: 16381
|
ללא ספק הכי טעים קילו פחות וכפי שבימים האחרונים תזכרתי, סערה בחוץ,מחוץ לצלחת. סוף שבוע חמים ונעים לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2013 22:47
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכל יקרה ואהובה הכי טעים קילו פחות....זו סיסמת השבוע..... בהצלחה אני איתכם.....כי בלי מסגרת בקור הזה..... כולנו לא עוברים דרך הדלת..... שיהיה סופש קל ובשליטה....לא להכניס אוייבים הבייתה.... ולשתות חם....להתראות שלכם מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2013 19:32
IRIS Posts: 753
|
יפההה מיכלוש. התגעגענו לפוסטים שלך. כל הכבוד להיערכות כי היא מונעת אסון. סופש רגוע נעים חמים ובשליטה עכשיו עם הבישולים המענגים. ערב נפלאאא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2013 15:00
רבקה Posts: 8411
|
מיכלי שיודעת את כל התורה על בוריה כמו כולנו ברגעים קשים של קור ועייפות הכל נעלם ממוחנו והפחמימה חודרת לתודעה ביעף. אז מיכלי זה הסתיים בערב אחד והערכות לסופה"ש תתקן ותחזיר אותך לשליטה ועם אוכל טעים כמו שציינת גם להנאה בהצלחה יקירה וסופ"ש רגוע טעים וחמים ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2013 11:51
קרולין Posts: 6651
|
הכי הכי טעימי בעולםםםםםםם קילו פחות!!! לאמץ בחום, להפנים וליישם!!! שיהיה לכולנו סופ"ש רגוע ובשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2013 11:14
נחושה Posts: 6982
|
מיכלי הכי טעים קיחו פחות ושמנמודים תמיד מחפשים משהו לאכול לכן הערכות זה הנשק הכי יעיל. סופשבוע בשליטה יקירה ורק טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/12/2013 09:42
מיכל שרון Posts: 1318
|
אתמול בלילה חזרתי בשמונה בערב הביתה אחרי ריצות וסידורים ובדיקות מחוץ לבית. כשחזרתי השמיים כבר פרצו את סכריהם, הטמפרטורה צנחה עוד קצת והעייפות השתלטה כמעט באופן מיידי ברגע שהורדתי את המגפיים, החלפתי לטריינינג והתיישבתי במטבח. רק רציתי כמובן משהו חם לאכול. לא עניין אותי שתיה (למרות שבדיעבד זה היה יכול לעזור מאוד אם הייתי שותה כוס תה חם ומרגיע דבר ראשון), רק משהו חם לאכול. אז זהו... שלא היה לי כלום! כל הבישולים מחמישי שעבר נגמרו והמקרר שלי צעק הצילו. אז טיכסתי עצה עם מה שיש במקרר ועם העצלנות העייפה שלי ובסוף אמרתי חם? נלך על חביתה... אבל לא התחשק לי חביתה.. רציתי עיניים, בגלל שאנחנו גם על שאריות ביצים (מזל באמת) הסתפקתי בעין אחת. שכמובן גררה 2 פרוסות לחם שכמובן פתחו לי את הלוע וכל הלילה רק חיפשתי משהו "טעים". אז אחרי שהלכתי לישון בתחושה נפוחה ומגעילה של חוסר שליטה (ועוד לא עברו אפילו 12 שעות מההרצאה כן? בושה ממש!) החלטתי לקום הבוקר ולעשות מעשה. קמתי הבוקר, נפרדתי מהילדים וגיתי שיצאו לדרכם ונכנסתי מייד למטבח, פתחתי חלונות, התלבשתי טוב והתחלתי להוציא מהמזווה את כל מה שיש וראיתי מה אפשר לעשות עם זה כדי לא להיכנס לסופ"ש חורפי כזה לא מוכנה, כי זה באמת מתכון לתקיעות מפה ועד להודעה חדשה. אז קודם כל העמדתי סיר מרק עוף, כזה פושט אבל מחמם והכי חשוב - נטול פחמימות לשעות ערב/לילה קשות (זה מיותר לציין שאי9ן לנו בבית שקדי מרק כן?) עכשיו בתנור נאפות להן קציצות טונה טעימות ונטולות פחמימות גם הן. וכבר הוצאתי את כל הירקות מהמגירה לחתוך סלט או שניים מראש לטאפרוור כדי שאני לא אתעצל ולא אתרץ למה במזג אוויר כזה לא אוכלים סלט. כי סלט חייבים לאכול! כי אם לא סלט, אני יודעת מה האלטרנטיבה.. אז סלט! כשגיתי יחזור מהעבודה דרך השוק, הוא יביא עוד השלמות ואז נקפיץ שעועית ירוקה עם פטריות, אולי נכין עוד פשטידה.. העיקר להיכנס לסופ"ש הזה מוכנה ובשליטה!! אז רגע לפני שנושרות לי האבצעות מרוב קור והקציצות נשרפות לי, שיהיה לכולם יום נהדר. תעשו מהסופ"ש הזה מה שתבחרו, אל תתעצלו ואל תתרצו - פשוט תעשו!!! גשם זועף ככל שיהיה הוא לא תירוץ לזלילה רבתי. ותזכרו - הכי טעים קילו פחות!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|