26/09/2010 17:47
רבקה Posts: 8411
|
EFF כתב:
מרסי יקרה - קודם כל לא אבוד !!זה מצב שניתן להציל ולצאת ממנו....גם אם מרפים בתקופת חגים שאיננה דומה במאומה לשיגרה, זן תופעה שהרבה חווים אותה. העיקר ההתנהגות בשיגרה..חזרי אליה בכייף בעוד כמה ימים.
אפי'לה אני למשל מאמצת את דברייך ומקווה שגם כולם כאן ינהגו כך שבוע מקסים שיהיה לך אוהבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2010 17:36
EFF Posts: 6397
|
מרסי יקרה - קודם כל לא אבוד !!זה מצב שניתן להציל ולצאת ממנו....גם אם מרפים בתקופת חגים שאיננה דומה במאומה לשיגרה, זן תופעה שהרבה חווים אותה. העיקר ההתנהגות בשיגרה..חזרי אליה בכייף בעוד כמה ימים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2010 16:26
אקורדיאון Posts: 16381
|
שרק אלה תהיינה הצרות שלך,תהני מכל רגע וכמו גדולה תחזרי לשיגרה שהרי זוהי שיגרת חיינו. בילוי נעים!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2010 15:51
דפי Posts: 1126
|
מרסי יקרה קודם כל תפסיקי לייסר את עצמך - זה לא מועיל. היות ואת בתנועה סביר להניח שהנזק לא יהיה גדול , אם בכלל. וזה שאת יודעת שמיד אחרי החג את חוזרת לתפריט יעזור לך להתחיל אותו עוד קודם. בהצלחה דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2010 14:41
מרסי באינטרנט Posts: 63
|
כן חברים יקרים, זה אבוד, החג האחרון היה פשוט אסון, אמנם גם זזתי הרבה (טיולים רגליים, טיפוס הרים ואימון אישי) אבל גם הפה שלי לא נח לרגע, ואת תוצאות החטאים שלי בודאי אראה מחר. טוב לנשום עמוק, יום רביעי נוסעים דרומה ובודאי לא יהיה קל, הרחק מהבית אך מיד אחרי זה חזרה לתפריט ולשגרה. מועדים לשמחה ושלא יהיה יותר מידי קשה, שלכם - מרסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|