08/12/2013 22:32
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי מקסימה כתבת נפלא....מרגשת חדורת מוטיבציה שמשפיעה על כולנו בהצלחה בהמשך ותמשיכי לשתף אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2013 19:42
adish Posts: 342
|
אוי טולי כמה כיף לשמוע תמשיכי ככה זה נותן לי את ההרגשה שזה אפשרי למרות שקשה אני כבר מחכה ללדת וללכת בעקבותיך ולרדת ולרדת ולרדת...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2013 19:35
EFF Posts: 6397
|
טולי יקרה..מכירה אותך - את כולך אהבה...מאחלת לך שכל האהבה שאת מעניקה ו"מפזרת" תושב אלייך בגדול - כמן שאומרים באנגלית...YOU DESERVE IT !!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2013 14:30
אשירה Posts: 4292
|
טולי היקרה, אהבה מביאה אהבה, הצלחה מביאה עוד הצלחה והשמיים הם הגבול!!! כיף לקרוא אותך
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2013 14:05
IRIS Posts: 753
|
שבוע טוב וכמה כייף להיות ולהרגיש ככה. מאחלת לך כל הזמן להיות מאוהבת בעצמך ושאפו לקילו שירד. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2013 05:32
dany Posts: 19819
|
בוקר טוב בוקר של קרירות ורטיבות נעימה....... לאחר אבק נורא ששרר כאן. כל הכבוד טולינקה!!!!!!! ואכן כל מילה שלך אמיתית וכנה, אין על התחושה של הישג והצלחה בעמידה ביעדים , וכיבוש מטרות. ובצידן המחמאות והמראה הניבט מהמראה. המשיכי כך, לבחירות מוצלחות אני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/12/2013 05:27
אקורדיאון Posts: 16381
|
שאפו יקירה.המשיכי להיות כפי שאת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2013 22:04
חיוך מהלב Posts: 1125
|
כל הכבוד לך על ההשגים שמדברים בעד עצמם. המשיכי בדרך..ובהצלחה רבה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2013 17:46
toly Posts: 898
|
תודה יקרות ואהובות השינוי במשקל יוצר שינוי ומשפיע על כל היבטי החיים וזה בהחלט חלק חשוב ומהותי מכרטיס הביקור שלנו מסתכלים אחרת על אישה חטובה ומטופחת הנכנסת לחדר בבטחון עצמי וחיוך קורן מאשר אישה שמנה ומרושלת וכך גם לגבי גברים. זאת המציאות אדם רזה וחטוב משדר הרבה יותר הצלחה בהצלחה לכולנו השבוע טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2013 15:53
נינוש Posts: 1442
|
טולי יקרה , צודקת לגבי ביטחון העצמי שלך , לא ראיתי אותך מזמן , מפרגנת לך בכל ליבי , את מקסימה , המשיכי כך לחייך והחיים מחייכים אליך יקרה !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2013 15:13
רבקה Posts: 8411
|
טולינקה את פשוט נהדרת ואני מאוהבת בכתיבתך. כל הכבוד לך ומיטב המחמאות גם ממני המשיכי להנות ולשדר בטחון ויופי כי אין לזה מחיר ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/12/2013 11:10
toly Posts: 898
|
הגשם הפציע בשעה טובה ונפלאה ו ואני פורחת ונושמת לרווחה ואהבה חדשה לטבע ולתזונה החלה שוב במוטיבציה אדירה ומאוד אוהבת את נושא ההרצאה השבוע כאישה המאוד מאמינה בבחירות בחיי מירי ציינה משהו מאוד מאוד חיוני וחשוב ולא רק לילדים:בטחון עצמי מבלי להתרברב או להשתחצן מי שמכירים אותי מקרוב תמיד מציינים שאני אדם המשדר הרבה בטחון עצמי ונראית טוב גם כשאני שמנדמודה אך משהו משתנה בשפת הגוף כשהקילוגרמים נושרים והחיוך גם אחרת זה כאילו את ברומן חדש עם עצמך בחיי אני מאוהבת במי שנגלית לפניי במראה והמוטיבציה שלי להיראות מטופחת ויפה עוךה פי שבעתיים ופרץ האהבה הזה בעקבות הירידה משפיע על כל תחומי החיים אמש פגשתי חברה שלא התראינו מזה מספר חודשים היא ישר ציינה שאני נראית מאוהבת חייכתי שתקתי מה שלא אופייני לי אבל זה בהחלט העלה את סף הסקרנות שבתוכה ואז הוסיפה בנימה של קורטוב קינאה שאני נראית מצויו וצעירה לגילי וללא קמטים (רק בשביל המשפט הזה היה שווה לרדת וכן אני גם חשה יותר נאהבת על ידי הסביבה הקרובה :אנשים וחברים מאוד פירגנו לי בחג על האופי וננחישות לא לגעת בלביבה או מאכלי חג נוספים ואהו איך את מסוגלת לאכול שקשוקה ללא לחם? התפלאה חברה בארוחת בוקר השבוע ענין של בחירה תרגול והתמדה השבתי וכפועל יוצא של בחירה להיות רזה ולהמשיך להקפיד גם בחנוכה הנס קרם עור וגידים ירדתי עוד קילו השבוע ואני ממש גאה בעצמי שבת נהדרת עם מזג אוויר משגע ויאללה לטבע ולים המדהים ביופיו בעונת החורף באהבה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|