05/12/2013 00:37
IRIS Posts: 753
|
לשמור על המצב הנוכחי ולא לעלות זה יפה מאוד בימים האלו. בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2013 07:26
אקורדיאון Posts: 16381
|
מכאן בדיוק ההצלחה,לעמוד מול האמת ולהמשיך בעשייה. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2013 06:30
dany Posts: 19819
|
חנה יקרה את עושה את המירב והמיטב שניתן, יש ימים כאלו ויש אחרים. לכן אנחנו שמנמודים כרוניים. וגם אלו שכבר הגיעו למשקל "היעד" לעולם יהיו בשיקום והחלמה. כי המחשבות לעולם לא עוזבות. ואכן הדרך היא כל יום לומר רק להיום. ולעבור אותו בשלום. בהצלחה יקירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2013 23:51
נחושה Posts: 6982
|
יקירה. זה לא קשור לאומץ. אין לנו שום מלחמה עם הגולם. האומץ היחידי הוא לשנות הרגלים. חיבוק ותודה על השיתוף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2013 22:28
חיוך מהלב Posts: 1125
|
השבוע הרגשתי ממש צפוף במכנסיים שלי. אות היא שלא עשיתי מספיק להוריד את המיותרים עדיין מארה"ב. 2 בערך. אני כועסת על עצמי אך השבוע היה לי מאד מאד קשה. לפחות עמדתי באומץ הערב והמשקל לא עלה. גם זו ברכה גדולה. אני יודעת שאין לי דרך אחרת שממחר בבוקר אני שוב חזק בעניין ומידי יום החלטתי שאדווח לכן אם אני עומדת ביעדים שהצבתי לעצמי. כי אין לי ברירה. ממש בריאותית אין לי ברירה. אלא להמשיך ולרדת במשך החודשים הקרובים. מאד מקווה שהנפילה היתה רק בת כמה ימים וממחר באמת רק 3 ארוחות בריאות ולפי התוכנית... וכן, אני משננת לעצמי שאקבל כוח נוסף מזה שאראה לעצמי שאני יכולה.כאילו יש דרך אחרת? ונכון, אני תמיד אשאר בקבוצה של מירי כי היא מורתי היחידה ורק בעזרתה הצלחתי להשיל את מה שהיה צריך ועוד קצת עכשיו. אשתדל מאד להיות חזקה ולהיות נחושה יותר מתמיד. לפחות לא אכלתי ולו סופגניה אחת כל החג. ולשמור על המשקל זה בהחלט השג אם כי לרדת עוד יותר טוב. אך אני שמחה שלא ויתרתי לעצמי ללכת הערב ולעמוד מול המשקל באומץ מה שיהיה יהיה אמרתי לעצמי.... הפעם השבוע אשתדל הרבה יותר. מקווה שכולנו נצליח כל אחד ואחת במשימה השבועית שלה או שלו. רק הצלחה ובריאות לכולנו.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|