25/09/2010 20:46
EFF Posts: 6392
|
'חציל - רצוי בלאדי- פרוס לפרוסות די דקות מלית: 50 גרם גבינה צפתית 5% 1 קופסא קוטג 5% חתיכה באורך 3 ס"מ פרומעז מגורד או מעוך 3-4 פרוסות טל העמק לייט חתוכות לרצועות 1 ביצה המון שום כתוש לכיסוי: קופסא קטנה טומטו מקס כף פרמזן מגורד ההכנה : מברישים את החצילים בשמן זית ומטגנים על מחבת פסים לא משומנת כמה דקות. מסדרים שכבה אחת בתבנית. מערבבים את חמרי המלית ומכסים את שכבת החצילים. מסדרים שכבת חצילים נוספת, שופכים מעל באחידות טומטו מקס ומפזרים פרמזן. אופים כחצי שעה בחום בינוני.
|