02/12/2013 23:26
EFF Posts: 6391
|
2 ק"ג בשר בקר לא שמן בקוביות קטנות 1 בצל קצוץ 1 פלפל ירוק קצוץ 3 שיני שום כתושות כף שמן זית תימין 1 כפית אבקת מרק עוף 3 עגבניות חתוכות לקוביות קופסא רוטב עגבניות תיבול איטלקי 2 כפיות 1/2 כפית מלח, פלפל שחור 5 כוסות מים רותחים 1/2 כוס פסטה מכל סוג שהוא לאדות בצלים ושומים, להוסיף את הבשר ולאחר כמה דקות את שאר המרכיבים. לבשל כשעה. לבדוק תכולת מים ולהוסיף אם יש צורך. להכניס לסיר את הפסטה ולבשל עוד 6-8 דקות. לתבל בעשבי תיבול בהגשה
|