12/12/2013 09:29
מיכל שרון Posts: 1318
|
וואו! סיפרת לי על זה כבר.. אבל לקרוא את דברייך ככה אפילו חזק ועוצמתי עוד יותר! אכן מעורר השראה! תודה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2013 23:39
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אבי יקרה תודה רבה אכן מרגש מאד.... אני תמיד שואבת כוחות מאנשים כאלה.... ועם רצון אמונה ותירגול,כולנו יכולים לרזות.... העיקר נחישות והתמדה בהצלחה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/12/2013 11:19
avi_i Posts: 269
|
מקפיצה לבקשת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2013 08:28
IRIS Posts: 753
|
צודקות כל החברות השמיים הם הגבול. רצון ונחישות והתמדה הם הפתרון וגם לנו כמובן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2013 05:40
אקורדיאון Posts: 16381
|
אבי תודה על השיתוף. נחושה אמרת הכל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2013 17:40
נחושה Posts: 6982
|
אבי תודה על השיתוף וכן ישנם ניסים ונפלאות פיזיים ונפשיים ולכל אדם חי המגבלה היחידה שלו היא פחדיו וספקנותו. כוח רצון+אמונה+עשיה+התמדה=תוצאות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2013 16:10
קרולין Posts: 6651
|
אכן כן מצטרפת לדברייך, אנחנו ראינו את איתם מהאח הגדול שהפף לעיוור , גם הרצאה מצויינת! אין גבולות ליכולות שלנו - אם רק נרצה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2013 14:59
רבקה Posts: 8411
|
אבי יקירי אין ספק לשמוע ולהקשיב לאדם שעבר על בשרו זה מעניין ומרתק. תמיד אמרנו כאן שהכל בפרופורציה ואנחנו בהחלט יכולים להצליח עם המון כוח רצון. תודה על השיתוף והמשך שבוע עם בשורות טובות ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2013 14:48
avi_i Posts: 269
|
ביום חמישי במסגרת עידכון רבעוני של המנהל שלי הבאנו למחלקה שלנו (500 איש) הרצאת אורח. המרצה היה נועם גרשוני שזכה במדליית זהב באולימפיאדת נכים בלונדון לפני שנה וחצי. נועם שרד את התרסקות מסוק האפצ'י שלו בזמן מלחמת לבנון השניה, כל הגוף שלו התרסק והוא נשאר נכה (לא משותק אבל משתמש בכיסא גלגלים וקביים לסירוגין). הוא סיפר לנו את סיפורו האישי מהתאונה, דרך תקופת השיקום הארוכה שלו וההתמודדות עם הידיעה שהוא אף פעם לא יחזור להיות כמו שהיה קודם, על איך הוא שונא להיות נכה (מסתכלים עליו בכל מקום שמגיע ברחמים וכו') הוא סיפר על ההצלחה באולימפיאדה, על ההתרגשות ועל תחושת הניצחון (של הנפש על הגוף) אך בעיקר הוא דיבר על ההחלטה שקיבל לחיות את החיים, לעשות כל דבר שהוא רוצה ולהיות מאושר (ולמצות את החיים כדיי שהמוות של החברים שלו לא יהיה לשווא). הוא היה חובב ספורט אקסטרים ולא רצה לוותר על זה ועכשיו עושה כמעט כל ספורט אפשרי, הוא סיכם את ההרצאה בכך שאם הוא עושה את כל הדברים האלו אין לאף אחד מאיתנו את הזכות לומר אני לא יכול הוא בן אדם מקסים, מדבר בשקט, עם הומור עצמי וכריזמה שנשפכת ממנו בטונות – אנשים ישבו שעה שלמה בדממה וכשהוא סיים מחאו לו כפיים בעמידה 10 דקות רצוף במשך כל יום חמישי וגם היום ניגשו אליי המון אנשים להודות לי על זה שהבאנו אותו, על ההשראה שהם קיבלו ממנו ועל ההתרגשות שלהם בזמן שהוא דיבר (קיבלתי עשרות אימיילים להעביר לו, פשוט מדהים)
ואני חושבת, כמה אנחנו אומרים לעצמנו שקשה ואנחנו לא מסוגלים...אנחנו פשוט לא יודעים עד כמה אנחנו חזקים, עד כמה הגוף שלנו חזק ועד כמה הנפש שלנו יכולה לנצח שבוע טוב אבי edited by avi_i on 12/1/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|