27/11/2013 19:24
EFF Posts: 6391
|
1/2 ק"ג בשר טחון ( אפשר לערבב סוגים) גזר קישוא בצל שיני שום ירוקים לפי בחירתכם (פטרוזיליה, שמיר כוסברה) 1 ביצה תבלין לקציצות (מעולה של פרג) או תבלינים דומים כמו מונטריאל של מקורמיק או פילדלפיה מעט אבקת מרק למי שמשתמש או מלח/פלפל
לציפוי: מערבבים כף רסק עגבניות משובח כפית חרדל דיז'ון מעט מים
קוצצים את הירקות במגרדת דקה, מוסיפים לבשר הטחון יחד עם הביצה ותבלינים.
שוטחים בתבנית משומנת מעט או על נייר אפיה
מורחים מלמעלה את הציפוי
אופים בחום בינוני גבוה כחצי שעה - 40 דקות.
|