30/11/2013 23:49
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
המון המון בהצלחה במופע שלך ובדרכך ובנחישות שלך אני בטוחה שתמצאי את האדם הנכון יישר כוח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2013 16:14
חיוך מהלב Posts: 1125
|
שוב תודה לכולכן. תבורכנה....
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2013 15:34
קרולין Posts: 6651
|
חיוך יקרה, ברכות על המופע החדש שלך שיהיה לך הצלחה ,בהנעה ובהנאה רבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/11/2013 11:16
|
חברותי הנאמנות ומירי היקרה מפז, תודה על הפירגון ובכלל. לצערי משך שנים רבות גם הופעתי והייתי מאד מאד עסוקה בשיווק. (זה מקצוע נפרד - שיווק) ממש דורש את כל כולך, ולכן התיסכול וההתמקחות על מחיר גרמו לי המון עוגמת נפש וכן הרבה מאד תיסכולים. מהסיבות האלה החלטתי שאני יותר לא עוסקת בשיווק של עצמי, ואני בהחלט מוכנה ומזומנה לשלם לאדם הנכון שיש לו את התשוקה ומאמין בי כי בהחלט כל השנים הופעתי בפני קהלים מגוונים ואפילו שלוש שנים רצופות ברשת מועדוני גימלאים בכל הארץ בהצלחה גדולה אבל עבור "פרוטות" יחסית והיום איני מוכנה יותר. האמנות שלי היכולות שלי על במה לסחוף את הקהל על כל אלה יש לי קבלות ולא מעט ולכן הויכוח התמידי על הסכום שאקבל (מה עוד שעתה נוסף תשלום למי שמלווה אותי, גם ינון בר-שירה זמר ונגן מצוין) אין לי בשום אופן יכולת לעסוק גם בכך... הרעיון שהועלה כאן שתבואו למופע שלי מחמם את הלב, ובהחלט כשיהיה תאריך מוגדר אכתוב על כך ואשמח אם תבואו. כי בשורה התחתונה איני מבקש סכומים בשמים אלא בהחלט מה שמקובל בהופעה מסוג זה, יחסית אני צנועה בדרישותי... והמזמין יכול לשלם לי יכול גם להזמין כמה קהל שהוא רוצה מבחינתי. אבל אולי עכשיו השנה הזו תהיה בכל זאת פריצה למרות הזמן של השנה. כל מה שאני מביאה על הבמה שוזר בחוטי זהב יחסי אדם לאדם, ארועים מפתיעים מאד שקרו בחיי, בכל מיני מקומות על פני הגלובוס - קשור בחיינו כאן ובהווי שלנו. יש כמובן גם הומור. כשפונים למתנסים ולכל מיני גופים אחרים בד"כ בשלב הזה של השנה כבר רוב המופעים סגורים עד סוף השנה כלומר קיץ 2014. ידעתי את הדבר מראש זו לא הפתעה עבורי אך בכ"ז לעיתים יש ביטולים מכל מיני סיבות וכמו שקרה אצל אמנים שונים, דוקא כשהם באו במקום איזה מישהו שהיה חולה חלילה או נבצר ממנו להופיע דוקא אז התגלה מישהו מאד מוצלח. שוב אני מדגישה אני מופיעה על הבמות משנת 2004, אך עדיין מקווה לטוב.ואולי אמצא מישהו שיהיה מוכן לעסוק בשיווק שלי... שוב תודה לכם על הפירגון ועל הכל, ברכת חג אורים שמח ומאושר לכולנו. התלבטתי רבות אם לכתוב לכן בפורום הזה על הנושא, כי זה לא בעניין דיאטה ואני מקפידה על אתיות, אבל אחרי שחשבתי רבות על כך החלטתי בכ"ז לפנות כאן ואולי בכ"ז יהיה מישהו שמעוניין. אני מבקשת סליחה על שכתבתי על כך הרבה, באמת לא בקטע של פירסום. הפלייר שלי שמדבר בעד עצמו הוא "כבד" מידי לשלוח במתכונת זו. העיקר שאני מארחת מחר בערב זוג חברים ובהחלט לא תיכנס אלי הביתה לא סופגניה ובטח לא לביבה. יש עוד מאכלים שאפשר לחיות איתם בשלום גם בחג עתיר השמן הזה. באהבה רבה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/11/2013 07:07
אקורדיאון Posts: 16381
|
בהצלחה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2013 23:50
EFF Posts: 6397
|
כמה משמח לשמוע..ואני לצערי לא זכרתי אפילו שאת מופיעה..נשמח לצפות בהופעה שלך....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2013 23:29
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חנה יקרה ומחוננת את נראית נפלא וקורנת מאושר וביטחון ואין לזה מחיר.....תמשיכי בדרכך הברוכה.... המשיכי להצליח, ותנסי לשווק את עצמך..... אמרגנים לוקחים המון כסף,ונראה לי שאת 10. גאה בך ואוהבת אותך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2013 22:39
IRIS Posts: 753
|
המון המון בהצלחה ..אכן כייף שיש כאן אומנית ןאשמח גם לראות אותך על הבמה. תעדכני אולי איפה ומתי המופעים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2013 13:43
נינוש Posts: 1442
|
איזה כייף לדעת שיש לנו אומנית בפורום , אולי נארגן ערב ונבוא לראותך , חברות מהפורום בואו נרים את הכפפה , אשמח לדעת איפה ומתי את מופיעה יישר כוח , מקווה שתמצאי את האדם המתאים לשווק ,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2013 12:27
dany Posts: 19819
|
מקווה שתמצאי את האדם או הגוף המתאים לשיווק. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2013 11:28
1103 Posts: 5022
|
חיוך מהלב כתב:
חברותי לפורום זה, המופע שלי היה הצלחה צרופה. אנשים הגיעו אלי אחרי ביקשו פליירים שלי, שאלו היכן אני מופיעה בעתיד הקרוב, ועוד ועוד... אני מספרת לכם עכשיו משהו אף יותר מרגש. הגיעה להופעה שלי (לא היה מקום לשבת) אישה צעירה קצינה בצה"ל. אמנם חלק מהחוויות שמוכרות לדור שלנו, לא היו מוכרות לה, בשל גילה הצעיר, והצחוקים שהיו במקומות הנכונים מטעם הקהל היו ממש מתנה לנשמתי, אבל היא כל כך נהנתה ואף הדגישה את זה, כך שאני יודעת ש"נכנסתי ללבבות רבים" וזהו סיפוק אדיר לגבי מעבר למחיאות כפיים וכל השאר. למה אני מספרת לכן? כי בשנים קודמות עסקתי כל הזמן בשיווק עצמי. זה מקצוע בפני עצמו והיום איני יכולה מכל מיני סיבות לעסוק בכך עוד. אני מחפשת מישהו או מישהי שתמורת תשלום הולם יהיו מוכנים לעסוק בשיווק שלי לכל חלקי הארץ. יש לי נסיון באמנות הזו משנת 2004 והופעתי בהרבה מסגרות כולל פסטיבל מספרי סיפורים של יוסי אלפי ועוד המון מקומות. אז אם אתן מכירות מישהו שירצה לעסוק בכך (יש לי רשימה מסודרת לאן אפשרי לשווק את המופע שלי) אנא הפנו אלי גם בדואר אישי. אני הופעתי ברציפות מאז 2004 לפני קהלים מגוונים ועשיתי הפסקה של כמעט שנתיים בשל בעיית בריאות... אבל המופע האישי שכתבתי מאד מחמם את הלב לכל מי ששומע וכמובן הנגן המחונן שלצידי שגם שר את השירים המותאימים לסיפורים מוסיף צבע רב למופע. שם המופע : מסביב לעולם בשמונים חוויות" אין בו סיפורי טיולים בעולם בכלל, זה ממקום אחר לגמרי... תודה לכן מראש ויום נפלא חנה יקרה הופתעתי לגלות שיש לך מופע ושאת בתחום משנת 2004.לפי שכתבת המופע נחל הצלחה רבה ובטוחני שהוא ימשיך לרוץ לאורך זמן רב. כמה טוב שיש את הפורום הנפלא שמשרת את מטרתינו -ההרזיה,ובנוסף מתגלים כאן דברים רבים ומרשימים שמועלים ע"י אנשים טובים ואיכותיים. יום נפלא בהצלחה רבה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2013 09:56
|
חברותי לפורום זה, המופע שלי היה הצלחה צרופה. אנשים הגיעו אלי אחרי ביקשו פליירים שלי, שאלו היכן אני מופיעה בעתיד הקרוב, ועוד ועוד... אני מספרת לכם עכשיו משהו אף יותר מרגש. הגיעה להופעה שלי (לא היה מקום לשבת) אישה צעירה קצינה בצה"ל. אמנם חלק מהחוויות שמוכרות לדור שלנו, לא היו מוכרות לה, בשל גילה הצעיר, והצחוקים שהיו במקומות הנכונים מטעם הקהל היו ממש מתנה לנשמתי, אבל היא כל כך נהנתה ואף הדגישה את זה, כך שאני יודעת ש"נכנסתי ללבבות רבים" וזהו סיפוק אדיר לגבי מעבר למחיאות כפיים וכל השאר. למה אני מספרת לכן? כי בשנים קודמות עסקתי כל הזמן בשיווק עצמי. זה מקצוע בפני עצמו והיום איני יכולה מכל מיני סיבות לעסוק בכך עוד. אני מחפשת מישהו או מישהי שתמורת תשלום הולם יהיו מוכנים לעסוק בשיווק שלי לכל חלקי הארץ. יש לי נסיון באמנות הזו משנת 2004 והופעתי בהרבה מסגרות כולל פסטיבל מספרי סיפורים של יוסי אלפי ועוד המון מקומות. אז אם אתן מכירות מישהו שירצה לעסוק בכך (יש לי רשימה מסודרת לאן אפשרי לשווק את המופע שלי) אנא הפנו אלי גם בדואר אישי. אני הופעתי ברציפות מאז 2004 לפני קהלים מגוונים ועשיתי הפסקה של כמעט שנתיים בשל בעיית בריאות... אבל המופע האישי שכתבתי מאד מחמם את הלב לכל מי ששומע וכמובן הנגן המחונן שלצידי שגם שר את השירים המותאימים לסיפורים מוסיף צבע רב למופע. שם המופע : מסביב לעולם בשמונים חוויות" אין בו סיפורי טיולים בעולם בכלל, זה ממקום אחר לגמרי... תודה לכן מראש ויום נפלא
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|