26/11/2013 06:01
dany Posts: 19819
|
גבינה צפתית זה הולך עם סופגניות??????????????? אכלת , הבנת, זהו נגמרו הסופגניות על תקן נגמרו הקלמנטינות. חג שמח ומלא אור ולא שומן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2013 00:29
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אכלת נהנת רגעית גם זו סוג של הנאה נכון שעדייף במודעות ובשעות המותרות אך מה שהיה היה ועם מודעות כזו אני בטוחה שהשמיים הם הגבול למדת הרבה שימי לך את זה למול העיניים שתזכרי שטעמת אחד וכל השאר אותו הדבר לא פשוט אבל אפשרי בהצלחה ועדכני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2013 23:42
גבינה צפתית Posts: 13
|
חייבת לשתף, לספר את קלוני הקטן ברבים כדי שלא אחזור שוב לסורי. אז ככה- אני רק קילו אחד ממשקל היעד שהצבתי לעצמי לפני שמונה חודשים! שזה בהחלט כיפאק היי! והערב הילדים כל כך ביקשו, שנתתי להם להכין סופגניות. בעצמם. ומחצי הכמות הרשומה במתכון המקורי , שלא יהיו פיתויים מייותרים. ובכ"ז אחרי שהם הלכו לישון , שלפתי מתחת למגבת החמימה שהטפיחה את הכדורים העגלגלים , שלוש סופגניות פוטנציאליות. חיממתי שמן , ספגתי , הוספתי ריבה דיאטטית! וזהו. היא נאכלה עד תומה עם הקפה, הרבה הרבה אחרי חמש בערב...
מותר להתענג על החטאים הקטנים הללו מדי פעם, אבל אני רוצה להזכיר לעצמי את כאב הבטן שקבלתי אח"כ (מי המשוגע שאוכל פחמימות אחרי חמש?!) וגם שאני יכולה לשלוט במצב מהערב ולהבא.
אני את שלי טעמתי...
מקווה שעצם כתיבת הדברים בפומבי תמנע ממני לעשות עוד שטויות מהסוג הזה בשבוע וחצי הקרובים. ושיהיה לכולנו חג מאיר מלבב ושמח!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|