28/09/2010 06:08
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
תודה יקרה גרמת לי להסמיק על הבוקר באמת מכל הלב תמיד כאן ברכההרשקוביץ כתב:
דובונית יקרה, את מקסימה, מעודדת, מפרגנת, בעלת לב ענק ונכס גדול לפורום!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2010 16:49
dany Posts: 19819
|
היי מימי לא יאומן שאני חושבת על כך שאנחנו בקצות עולם וממש און ליין מתקשרים............. לחשוב שנולדתי באמצע המאה הקודמת ובאמת רק בספרים ובסרטים הכי דימיוניים יכולנו לדמיין כזאת מציאות......... תמשיכי את הטיול המקסים שלך .......... בחיבה רבה דני מימי כתב:
היי לביאה! ו ואו איזו החמצה!!! הייתי בשנגחאי לפני שבוע ל-4 ימים, כעת אנחנו בגואנגג'ו ל-4 ימים, כבר ביקרנו בספארי והיה מדהים וכן גם במופע הקרקס שנמצא בסמוך. בשאנגחי היה קל יותר מבחינת דיאטה, אך כאן כל כך חם ולח שאין לי חשק לאכול. אם יש לך איזו המלצה על העיר או על הונג-קונג-שם נהיה עוד 4 ימים, אשמח לשמוע ממך. יש לי פלפון עם מספר שאנגחאי אבל אין לי יתרה להתקשר, רק לקבל שיחות. המספר הוא: 13524923315 תודה מראש. מימי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2010 16:43
מימי Posts: 117
|
היי לביאה! וואו איזו החמצה!!! הייתי בשנגחאי לפני שבוע ל-4 ימים, כעת אנחנו בגואנגג'ו ל-4 ימים, כבר ביקרנו בספארי והיה מדהים וכן גם במופע הקרקס שנמצא בסמוך. בשאנגחי היה קל יותר מבחינת דיאטה, אך כאן כל כך חם ולח שאין לי חשק לאכול. אם יש לך איזו המלצה על העיר או על הונג-קונג-שם נהיה עוד 4 ימים, אשמח לשמוע ממך. יש לי פלפון עם מספר שאנגחאי אבל אין לי יתרה להתקשר, רק לקבל שיחות. המספר הוא: 13524923315 תודה מראש. מימי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2010 16:38
|
ברכה יקירה אנחנו לרוב נופלים בבורות שהכי מפחידים אותנו... ככה אנחנו בנויים. מה שאומר שבכדי לא ליפול בבור צריך ללכת בדרך חדשה. קל לומר קל הרבה פחות לעשות. ומי כמוני יודעת זאת..... אך דבר אחד ממש ממש כבר למדתי ... אני לא עושה לי חשבונות לאחר מעשה.... חרטות... רגשי אשמה.... כל אלו ניקיתי וניפיתי. אין בהם טעם, הם לא מועילים ולא עוזרים, הרי את הנעשה אין להשיב ואנחנו הולכים קדימה ולא אחורה. אז אם טעיתי או במתכון עשיתי איזו טעות או פעולה, אני מקבלת אותה בהכרה שלמה ומאותו רגע ואילך אנסה לשנות. ברור שללמוד לקח זה דבר חשוב ביותר ולהפנים טעויות ולא לחזור עליהן, אך אני יודעת כמה אני חלשה מול האוכל, אז אני מוכנה לקבל את הנפילות ולקום בשמחה להמשיך הלאה... עד היום הלקאה על חטא ...יסורי מצפון...כעסים והטפות אישיות פנימיות ממש לא הועילו לי ואולי אפילו הזיקו!!!!!!! בכל פעם שאני נופלת אני מאד מקווה שזה לא יקרה שוב... אך אני יודעת שאני לא צדיקה ולא קדושה וסביר להניח שזה כן יקרה....... אז מוטב לתת לגל לעבור.... ולשוב למסלול כל פעם מחדש. לשמחתי הרבה היום אני כבר חגה סביב משקל סביר ונוח... כך שיתכן שבגלל זה אני יותר נינוחה אך אם לא אשים לב...... ברור ששוב ארקיע לשחקים... אז תמיד להיות עם היד על הדופק....... רק ללא רגשות שליליים הם עושים לנו רק הרבה יותר גרוע.... מקווה שאת יורדת לסוף דעתי... ומאחלת לך שתהיי סבלנית אל עצמך יותר כי מגיע לך!!!!!!! נשיקות ואהבה דני
ברכההרשקוביץ כתב:
מימי יקרה, אני מקווה שחוץ מנושא האוכל את נהנית מסין ומהטיול עצמו. ובקשר לאוכל, תשתדלי למזער את הנזקים ככל האפשר. אני מדברת מנסיון הנסיעה שלי לשבועיים לחו"ל. תחילה לא היו בהשג יד ירקות וכו' ואחר כך כשהייתי כבר במקום שיכולתי לבחור לא עמדתי בפיתויים. כבר עברו כשלושה שבועות מאז חזרתי לארץ ורק עכשיו הצלחתי לחזור למשקל בו הייתי לפני הנסיעה, אני כבר לא מדברת על החרטות, הכעס העצמי וההרגשה הפיסית והנפשית הרעה שזה גרם לי. אינני יודעת אם בעתיד זה ילמדני לקח, אבל בשבילך הייתי רוצה שהנאתך מן הטיול תהיה שלמה ולא תשלמי על כך מחיר כשתחזרי לארץ. חיזרי בשלום וחג שמח!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2010 15:28
לביאה Posts: 402
|
מימי היקרה דרישת שלום משנגחאי. אני לא יודעת איפה בדיוק את מטיילת, אבל בשנגחאי יש שפע של אוכל מכל וכל, רק תבחרי.... סין ודיאטה באמת לא כל כך הולך ביחד, בטח לא בטיול, ובכל זאת אני מאחלת לך המשך טיול מקסים ותתחשבני עם המשקל בישראל. העיקר שתיהני ותחזרי הביתה בשלום. אם את מגיעה לשנגחאי, את מוזמנת להתקשר אליי 15000829328 (הפלאפון שלי בסין), אשמח להפגש איתך בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2010 09:05
הי מימי, חג שמח!! תמשיכי להינות בסין, ודיאטה תעשי כשתחזרי לארץ... להתראות, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2010 08:57
אשירה Posts: 4292
|
דובונית יקרה, את מקסימה, מעודדת, מפרגנת, בעלת לב ענק ונכס גדול לפורום!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2010 07:26
|
ברכה הרקוביץ חמודה תודה על האכפתיות שהפגנת ותודה על שיתופך אומנם לא היה קל לחזו רלתלם ולמשקלך אך עשית זאת ועל כך המון כל הכבוד ואני בטוחה שגם אם פעם הבאה תחזרי על זה שטענת שאולי לא למדת לקח אז תחזרי על זה במודעות ומתינות רבה יותר אט אט בלי לחץ לחזור לשגרה ולבית החם של מירי ולהמשיך בתהליך ולזכור שבכל יום אנו למדים על עצמנו ועל תחושותינו והתמדה תביא הצלחה גם מים עושים חור באבן בהצלחה ברכההרשקוביץ כתב:
מימי יקרה, אני מקווה שחוץ מנושא האוכל את נהנית מסין ומהטיול עצמו. ובקשר לאוכל, תשתדלי למזער את הנזקים ככל האפשר. אני מדברת מנסיון הנסיעה שלי לשבועיים לחו"ל. תחילה לא היו בהשג יד ירקות וכו' ואחר כך כשהייתי כבר במקום שיכולתי לבחור לא עמדתי בפיתויים. כבר עברו כשלושה שבועות מאז חזרתי לארץ ורק עכשיו הצלחתי לחזור למשקל בו הייתי לפני הנסיעה, אני כבר לא מדברת על החרטות, הכעס העצמי וההרגשה הפיסית והנפשית הרעה שזה גרם לי. אינני יודעת אם בעתיד זה ילמדני לקח, אבל בשבילך הייתי רוצה שהנאתך מן הטיול תהיה שלמה ולא תשלמי על כך מחיר כשתחזרי לארץ. חיזרי בשלום וחג שמח!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2010 21:28
אשירה Posts: 4292
|
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2010 19:58
בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
אוי מימי - נשמע נורא!! אני מקווה שהנופים והחברה מפצים על הכל!! אם האוכל כזה נורא - לפחות תחזרי רזה יותר :-) חחח חג שמח חמודה ותחזרי בשלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2010 17:50
רבקה Posts: 8411
|
מימי, תהנו מכל רגע וחיזרו מלאי חוויות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2010 10:16
יעלי Posts: 589
|
מימי יקירתי, דני בדיוק הוציאה לי את המילים מהדף.... תבילי, תחגגי, תעשי חיים, ותסתמי את הפה כשתחזרי לארץ......
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2010 10:11
|
מימי מקסימה תהני מהטיול, ותדאיגי את עצמך בנושא הדיאטה שתחזרי לארץ. תעשי חיים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2010 08:26
דפי Posts: 1126
|
היי מימי, תמשיכו לטייל בכיף ושמרו על עצמכם. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2010 07:50
מיכל שרון Posts: 1318
|
איזה הפתעה עשית לי!!! אני שמחה לשמוע שאת חושבת דיאטה גם בתוך הטירוף של הטיול, אני שמחה שאת לפחות מנסה וגם לנסות עושה את ההבדל. תמשיכו להנות ולכייף, מקווה שכולם מרגישים טוב, נשיקות לכולם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2010 06:53
|
הי מימי תמשיכי להנות ולעשות חיים בסין והאוכל כבר ידוע אין כמו האוכל הישראלי תהיי במודעות ותשתלדי איפה שניתן להצטמצם והכי חשוב כשחוזרים הביתה חוזרים לשיטה בהצלחה edited by דובונית אכפת לי on 9/26/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/09/2010 21:40
קרולין Posts: 6651
|
הי מימי כיף לשמוע ממך. תמשיכו להנות בסין .
שבוע טוב
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/09/2010 20:00
שאפתנית Posts: 8392
|
שלום מימי, איזה כייף שהתחברת מסין הרחוקה לפורום. כייף לשמוע שאת נהנית מהחברה ומהטיול האוכל מבאס וזה באמת לא נעים אבל אני מקווה שבהמשך הטיול באמת תמצאי משהו אכיל. תהני מהטיול ובמקרה הכי גרוע תחזירי חובות בארץ. המשך טיול מהנה, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/09/2010 19:58
EFF Posts: 6397
|
הי מימי, כייף לשמוע מסין....אגב, לא יודעת אם זה ירגיע אותך, אבל מנסיון - בהונג קונג יש גם אוכל מערבי וזהירות - הוא טעיםםםם...אבל את בטיול אז עשי חיים ותהני...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/09/2010 18:31
tutit Posts: 2431
|
למימי היקרה-כיף שאת מעדכנת מה קורה שם בסין הרחוקה, מאוד קשה בחו"ל שאין שפע של ירקות,מקווה שבהמשך הטיול תצליחי להשיג ירקות ואוכל טעים ומזין יותר הכי חשוב שתהני מכל רגע ...מקסימום מה שעלה ירד מהר כשתחזרי,כמו שמירי אומרת תמשיכי לבלות ,אנחנו מחכות לך פה בפורום,באהבה הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|