26/11/2013 08:26
אשירה Posts: 4292
|
תמונה אופיינית למתחמי אוכל בקניונים. בקושי אפשר למצוא שם אוכל נקי משומנים, סוכר, מלח בכמויות או כל מיני משפרים מזיקים. תמיד קיימת אופציה של ארומה, סלט ישראלי עם טחינה בצד או בעת רעב אמיתי סלט קינואה טעים, לחמניה ללא גלוטן וקפוצ'ינו קטן על חלב סויה הרבה קצף........
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/11/2013 06:14
dany Posts: 19819
|
טולינקה חג שמח ומתכווץ ואכן כל הדוכנים הללו והריחות של השמן שיוצא מהם........ אותי זה מגעיל. ודווקא במקדונלדס אפשר למצוא סלט עם גבינה או עם נתחי עוף ורוטב דיאט. והחינוך תמיד תמיד מתחיל בבית תרתי משמע לכל הסיפורים שמתחוללים כאן בימים האחרונים............. חג שמח מותק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2013 22:16
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נוראי בעייני יש מודעות ועדיין בוחרים את הקל.. גם כאן צריך לשנות ולעשות שינוי נוסף מיני רבים פלא השומן שיש בחוץ הלא בריא ... אוהבת את כתיבתך טולינקה ובעה נצלח ונצלח כי אין כמו להיות כאן בביהס של מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2013 19:57
IRIS Posts: 753
|
ועל זה בדיוק גם מירי דיברה היום בהרצאה. שהאוכל שבחוץ נגיש וזול וההורים מתעצלים להכין בבית ולכן אוכלים וחוגגים בחוץ עם כל הג'אנק הזבל הזה שנכנס לגוף בלי לדעת מה ההשלכות לבריאות שלנו. הרצאה שחייבים לשמוע ולזכור
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2013 18:55
toly Posts: 898
|
תודה נינוש יקרה על המילים הטובות וגם קרוליין רבקוש ואיריס יקרות על התגובות באמת שהיה לי עצוב לראות את המחזה הזה אינני נוהגת להסתובב הרבה בקניונים אבל יודעת ושומעת גם מאחרים על מכת דוכני האוכל ושוקי האוכל המוכן בסופי שבוע בקניונים השונים זה זמין נוח וכמובן טעים עם הסוכר והשומן הסמוי והגלוי ומי שלא במודעות קל מאוד להתפתות ולכן אני כל כך מעריצה את הילדים והנוער המגיע לחוג אצל מירי וגם כמובן המבוגרים שבחבורה מאחלת לכולנו לצלוח בקלות וקלילות את החג הנהדר הזה שיש בו סביבונים פסטיגלים פסטיבלים סרטים אופניים טיולים ועוד הפתעות אשר אינו קשורות בלביבות סופגניות ובצקיות.... חג חנוכה שמח ובשליטה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2013 14:57
קרולין Posts: 6651
|
אכן כן טולי יקרה, יש מהכל שם בחוץ....ויש עוד הרבה מה לשפר, לתקן ולשנות. נקווה לראות את השינוי במהרה בימינו..... כי באמת שתזונה נכונה, בריאה טובה ונכונה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם גם לרזים. נשיקות קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2013 12:47
רבקה Posts: 8411
|
תופעה כל כך מוכרת וחבל שכך. לצערינו יש המון רב שעדין לא במודעות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2013 10:06
IRIS Posts: 753
|
אין ספק שהמצב מחמיר למרות שיש מודעות אבל עדיין יש הרבה מה ללמוד ועד שלא ילמדו מהבסיס ויכניסו גם למערך.הלימןדים תזונה בריאה וילמדו לצערי נמשיך לראות את.התופעה הזו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2013 07:19
נינוש Posts: 1442
|
טולי יקרה , מה שלומך אני כל כך אוהבת את הכתיבה שלך והתיאורים שלך כל כך צייוריים , ובמודעות כל כך גבוהה . כבר אמרו לך , את מקסימה !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/11/2013 04:55
toly Posts: 898
|
בחיי חברים יקרים אם לא הייתי רואה היום מה שראיתי היום לא הייתי מאמינה ולהלן התרגום למראה שנגלה לעיניי בצהרי היום המאוחרות יום ראשון של השבוע בקניון מסויים בצפון אזור הקריות האמת? נכנסתי לקניון לצורך טואלטה נקי לאחר יום שלם בחוץ עם מים תפוח ו2 פלפלים אדומים האמת? לאחר ריקון הנוזלים קיבתי התעוררה לחיים והשמיעה אנקות רעב אמיתי כאילו לא טעמה מזון מזה שבוע טוב שאלתי היכן פינת המזון במטרה למצוא סלט ירוק עם טונה וביצה קשה להשקיט את ה"ילדה" הסוררת עליתי לקומה השנייה "פינת אוכל"? ביקשתי? מתחם שלם ענק של כל אבות ואבותינו:שוארמה פיצות בורקסים עוגיות סופגניות סיני מוקפץ בהרבה שמן וסוכר מקדונלד פלאפל מה לא היה שם ועם ישראל על כל טפיו ילדיו ונכדיו בשעה 4 אחה"צ יושב ובולס מכל והכל עוד טרם החג....לא רוצה להשמע ככתבת הבריאות של ערוץ 10 אבל מה שנגלה לעינני פשוט עשה לי רע בלי שום קשר לדיאטה כבר מזמן רב לא חוויתי חווית גאנק פוד שכזו וממש היה קשה לי למצוא סלט ירוק ללא שמן עם טונה וביצה קשה....מה את לא רוצה אגוזי מלך וצ'יקן?תמה הבחור במקדונלד שם מצאתי השבח לאל אל את מבוקשי וגם היה נקי שם הטואלטה..... לא פלא שיש כל כך הרבה בעיות כולסטרול והשמנה בקרב ילדי ארצנו וככל שמצפינים או מדרימים המודעות לכך רק הולכת ויורדת.... דחוף מירי לצפון .... שבוע נםלא ומבורך בעשייה ושליטה על כד השמן) טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|