26/11/2013 06:23
dany Posts: 19819
|
אכן לפעמים קשה לקרוא אופי של אדם........... חבל חבל, אך עכשיו את יודעת!!! לחמניה אחת קטנה??????? תאמיני לי את מחוננת ותשכחי מכל האפיזודה הזאת, היא לא שווה את כאב הלב. מאחלת לך חג נפלא ושמח מלא אור. נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2013 22:05
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אין ספור חיבוקים .. לא קל זה בטוח .. ובטוח שגם לא תמיד קל להתקדם ברגעים כאלה אז קורה שנופלים ועכשיו ממשיכים קדימה מסיקים מסקנות ובע"ה את תמצאי את הדרך לעשות מהלימון לימונדה ולצמוח מזה ולהגיד תודה שזה חברה ולא חלילה מהקרוביים אליך מהמשפחה בהצלחה edited by דובונית אכפת לי on 11/24/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2013 19:48
IRIS Posts: 753
|
חיוך מהלב הטובה והיקרה עשי בטל ומבוטל כמו שמירי אומרת תתקדמי הלאה תנסי להתרחק ולא להיות בסביבתה אם היא גורמת לך לרגשות כאלה עדיף שתצא מחייך. קשה לאנשים לפרגן וזו לא חברה אמיתית. מקווה שתרגישי טוב במישור הזה ושיהיה לך שבוע טוב וקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2013 17:51
קרולין Posts: 6651
|
חיוך יקרה אין מישהי או מישהו שלא חווה ו/או יחווה את הסיצואציה שאת מתארת. קרה, ממשיכים הלאה, הכל זה לטובה, והכי חשוב ללמוד להסיק מסקנות ולהתקדם קדימה..... זאת ז כ ו ת הבחירה שלנו מזל שיש לנו זכות לבחור. שיהיו לך בחירות טובות ורק טוב. נשיקות קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2013 16:34
רבקה Posts: 8411
|
חנה'לה כואב כואב מאוד כשמתגלה הפרצוף האמיתי של ה "חברה ". מירי שלנו היקרה מלמדת אותנו השכם והערב לא להכניס לחיינו אנשים מהסוג שאת ציינת ולהתרחק מהם כמה שיותר מהר. לא נורא איך אומרים פחות אחת אני בטוחה שיש לך עוד חברות שיודעות להאזין להקשיב ולפרגן. אם חברה מתוך קנאה יורקת רוע שמשפיע עליך זה הזמן ומיד לנתק את החברות. ואיך חברתינו נינוש כתבה סיימת בלחמניה אשרי וטוב לך. איך מירי שלנו אומרת בטל ומבוטל. שיהיה לך שבוע מלא בבשורות טובות וחברות טובה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2013 16:11
נינוש Posts: 1442
|
חיוך מהלב יקרה , מבינה לליבך, לכל אחד מאיתנו זה קרה , שחשבנו זאת חברה טהורה שרוצה רק את טובתינו ובסוף אוי אוי אוי עוד אימרה של מירי הציפיות נועדו לכריות , כמה נכון אך קשה לבצע , תמיד מצפים שיתנהגו אלינו כפי שאנו היינו מתנהגות וכשזה לא קורה , אנחנו בשוק , לא יכול להיות וממציאות תירוצים, מצב רוח , קשאין וכו׳ וזה פשוט כמו שכתבת רוע לב וקנאה תהומית קל להגיד לך אל תשימי לב תתרכזי בבני ביתך, ממש קל אך זה אוכל את הנשמה , רק הזמן יעשה את שלו עכשיו את יודעת מי חברה ומי לא ! מאחת לך אחלה שבוע מלא משמחה שתגיע ממקום אחר ותעלה על העצב הזה ולענינינו נו באמת לחמנייה קטנה , סומכת עלייך !!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/11/2013 15:29
חיוך מהלב Posts: 1125
|
הרבה ימים לא כתבתי אליכן יקרות.... ובכן סופשבוע עבר עלי מצוין. דוקא היום הייתי עצובה, מישהי שחשבתי שהיא חברה התגלתה כאישה רעה אישה קנאית שפשוט למחוק אותה לחלוטין מכל הרשימות שלי ולהתרחק ממנה כ כמה שאפשר זו חובתי. כשסיפרתי לבעלי מה אמרה לי וכיצד היתה השיחה בינינו אמש, לאחר שאני באתי עם לב טהור בכוונה ל"היות בעבורה"...רק להקשיב בלי ביקורת ובל שיפוטיות, היה בעלי בהלם ממש. "הרי את אינטיליגנטית" ורגישה. מדוע לא קמת מיידית במקום והלכת הביתה? מדוע ישבת אפילו רגע אחד. ואני במקום זה, עוד הצעתי עזרה ממשית להכין איזה מאכלים לערב שהיא מארחת. רק אוייב היה יכול לומר לי הדברים שאמרה. בדרך שהתווכחה איתי ולא במישור האישי חלילה.... אלא מהמקום של קינאה קשה כשאול שמעוור את הקנאי. כיצד לא ראיתי את האמת במערומיה? כיצד לא שמתי לב להתנהגות של האישה הזו שקוראת לעצמה "חברה"? וחזרתי הביתה ובכיתי בלב וגם בשקט במיטה במשך הרבה זמן בלילה. קשה להאמין שאני "תמימה" כל כך וכשפשוט אני צריכה לנתק מגע עם נשים כמוה, כיצד לא נתתי לעצמי את המקום ואפילו לא הפנמתי את הרוע שנובע מקינאה עד כדי "הגדלת חרדות בריאות" אצלי בדרך שבה דיברה אלי במקום להיות, חברה ,לעודד ולפרגן? כיצד לא ראיתי את הדברים האלה? לעיתים אנו מסרבים להסתכל למציאות בלבן של העיניים ולהודות שמישהו שאנו מכירים בעצם לא הכרנו אותו או אותה. פשוט הקרדיט והפירגון ואהבת האדם שבי לא איפשרה לי "להבין "שלפני עומדת מישהי שאינה ראויה לחברתי.. בקיצור, כל יום בחיים אני לומדת משהו חדש, חבל מאד שלעיתים הלימוד כרוך בכאב נפשי לא פשוט... וגם זה גרם לי לאכול לחמניה שממש לא הייתי צריכה בטח בשלב הזה. אבל "להכין סלט כשדוקא מסביב יהום הסער" ברגע מסויים לא קיימתי את המימרה הזו. אני לומדת בדרך הקשה והפנמתי את השגיאה שעשיתי. מעתה עלי להקפיד יותר בימים הקרובים. אבל את זה אעשה באהבה וברצון כי לי אין דרך אחרת.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|