26/11/2013 06:29
dany Posts: 19819
|
שיהיה חנוכה שמח ולמזלי הסופגניות לא אוהבות אותי...חחחחחחחחחחחחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2013 22:19
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אמן כן יהיה רזון אם נרצה אין זו אגדה נמשיך בעשייה ובנחישות בלי עיגולי פינות בכנות ובמרץ עפ הכללים מקווה לראות מחר תהרצאה בע"ה שבוע מבורך טולינקה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2013 19:23
toly Posts: 898
|
תודה יקרה מצפה בכליון עיניים להרצאה על שומנים שמנים ושמנדמודים..... ואולי לרגל חג הניסים איזה אמיץ וחזק מבין החניכים הרבים שלך ימצא עוז ויעלה פה פוסט משתף על הלביבה אשר לא נאכלה והסופגניה אשר נותרה לה במעדניה) שבוע נפלא ומיוחד במאמציו לקראת החנוכיה נר לי נר לי נר דקיק.....אמן כן יהי רזון( באהבה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2013 19:23
|
תודה יקרה מצפה בכליון עיניים להרצאה על שומנים שמנים ושמנדמודים..... ואולי לרגל חג הניסים איזה אמיץ וחזק מבין החניכים הרבים שלך ימצא עוז ויעלה פה פוסט משתף על הלביבה אשר לא נאכלה והסופגניה אשר נותרה לה במעדניה) שבוע נפלא ומיוחד במאמציו לקראת החנוכיה נר לי נר לי נר דקיק.....אמן כן יהי רזון( באהבה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2013 15:35
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נקטע בגלל בעיות בסאונד מצטערת אבל הרב הגדול יישנו..... הסרט נקרא can i be frank הרשו לי להיות כן.....בסנימטק. מצויין המון תובנות.....תודה רבה על המחמאות, מחכה לחיבוקך בחנוכה אוהבת מאד מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/11/2013 12:44
|
מירי יקרה את מדהימה ביופך באדום והרצאה נוספת כה חשובה אשר נקטעה לי היום בשיאה למה ומדוע? שאלות רק ללאמה) גם לכם מאזיני וצופי מירי באינטרנט זה אירע גם כן? אגב מירי ציינת שם של סרט מומלץ בסינמטק אפשר בבקשה לחזור על שמו שנית? המשך שבת נהדרת טעימה שלווה ובשליטה מלאה באהבה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|