הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יומיים אצל ההורים והייתי חייבת לנטוש...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/09/2010 16:47

dany
dany
לביאה יקרה
מה שטוב בפורום הזה שבאמת כל אחת מאיתנו(וגם אחד)יכול להתחבר למקום שמדבר אליו !!!!!! ולאו דווקא בעיניין האוכל פשוטו כמשמעו.
ומי שמעז לפתוח את סגור ליבו בסך הכל עושה טוב לעצמו, כי הוא מצליח להוריד איזו אבן קטנה מהלב.
ואני שמחה שהיום יש לך את החיבוק המשפחתי האוהב במשפחה היפה שאת בונה לעצמך.
ומקווה לשמוע בשורות טובות בקרוב קרוב.
חיבוק חזק
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2010 15:09

לביאה
לביאה
פו היקרה
כל אחת מאלו שהגיבו לך בפורום מתחברת למשהו אחר שכתבת.
אצלי, מה שהכי ריגש אותי בכתיבה שלך זו העובדה שכיף לך להיות בבית. עם אמא. זה בכלל לא מובן מאליו. עליי, לצערי, אני לא יכולה לכתוב מה שאת כותבת. "החיבוק" המשפחתי הזה שאת מדברת עליו לא היה לי בצעירותי ואולי זה לא כל כך מתאים לכתוב בפורום, אבל מה אכלת וכמה אכלת נראה לי פחות משמעותי. יותר משמעותי שאת מוקפת באהבה משפחתית, ויש לך את היכולת המופלאה לזהות את הנקודה המסויימת שבה צריך לחזור לבית הפרטי שלך, למגרש המוכר והידוע שלך.

בקיצור - מצדיעה לך smile
שיהיה לך המשך שבוע רגוע מכל הבחינות
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2010 13:15

רבקה
רבקה
בנות יקרות אין מה לעשות חייבים למזער נזקים
כמו שדני'לה כתבה מוטב נזקים קטנים מאשר נזק גדול
מירי תמיד אומרת "להרוג את הג'וקים כשהם קטנים.
אז קדימה קשה ביחוד שאין שגם אין שקילה השבוע
אבל כולנו יכוליםhehe
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2010 07:39

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
אז אני עקשנית איתך עד שמירי תשוב קדימה בחיוך לשנס מותניים את יכולה בהצלחה smile smile smile

פו הדב כתב:
דובנית אהובה, את צודקת מיליון אחוז!!! לא להאמין איך חסרה לי השקילה השבוע!!! ואני זאת שתמיד מנסה להתחמק ממנה.... לפעמים זה מצליח לי ולפעמים שמירי עקשנית איתי אז לא ממש חחחח

דני, לא נורא... כמו שאמרת יש שבוע חדש לחזור לשפיות...
בטח גם קשה כשהבת שלך חזרה לביתה הרחוק!! אני מקווה שביליתם וצברתם זמן איכות עד הביקור הבא smile

המשך מועדים לשמחה לכולם smile
0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2010 06:14

dany
dany
כן מזלנו שיש לנו לאן לחזור .....
אתמול היה לי "אפטר שוק" חריף ביותר!!!!!!!
הבטחות היו הבטחות אך הלע נפתח......... וזהו!!!!!!!!!!
היום שוב מתחילים מחדש. יש ברירה????????????????
כן מוטב נזקים קטנים מאשר נזק גדולללללללללללללל
שיהיה המשך שבוע שפוי ונשלט.
עוד חג מצורף שבת וחוזרים באמת לשגרה המבורכת.
נשיקה ואהבה
דני

פו הדב כתב:
דובנית אהובה, את צודקת מיליון אחוז!!! לא להאמין איך חסרה לי השקילה השבוע!!! ואני זאת שתמיד מנסה להתחמק ממנה.... לפעמים זה מצליח לי ולפעמים שמירי עקשנית איתי אז לא ממש חחחח

בטח גם קשה כשהבת שלך חזרה לביתה הרחוק!! אני מקווה שביליתם וצברתם זמן איכות עד הביקור הבא smile

0 קישור קבוע (Permalink)
27/09/2010 01:11

פו הדב
פו הדב

0 קישור קבוע (Permalink)
26/09/2010 19:53

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
פו יקרה, אצלי אותה הבעיה!
כל פעם שאני נוסעת לאמי לסוף שבוע אני מעלה באותו שבוע לפחות ק"ג!
לכן, לא נעים להגיד, אני נוסעת אל אמי, מעט פעמים בשנה...
אני מקווה שאמך מבינה אותך (כמו שאמי מבינה אותי). אני מחזיקה לך אצבעות לחזור לשגרת אכילה במהירות.
בהצלחה }{
0 קישור קבוע (Permalink)
26/09/2010 18:34

tutit
tutit
הי דניל'ה
מה שלומך?גם אני היום איכשהו חזרתי לשפיות,מאוד קשה אחרי ששוברים בחג וטועמים כל מיני מדברים מיוחדים
החשק עדיין קיים ואני מנסה איכשהו לדבוק בתפריט אבל לא מצליחה ב100 אחוז
כמו שכתבת יש עוד חג לעבור בדרך לשפיות ולשגרה...יש התרופפות קלה בחגים אבל מאוד חשוב להתמיד ולא לוותר
לחזור לתלם!אני בטוחה שהרבה מרגישים כמוני,אז אל תוותרו על המשך שקילה והמשך של אכילה שפויה למרות הקושי
כי בסוף זה משתלם...חבל להעלות הכל בחזרה.הרי ידוע שזה עולה מאוד מהר אבל לרדת קשה!!!
מחזקת אתכם שכולנו נעבור זאת יחד
הדס
0 קישור קבוע (Permalink)
26/09/2010 10:02

dany
dany
נחמדwinkאת מתפנקת אצל ההורים ואני מתפנקת אצל הבנות.............
אתמול חגגנו את סיום הביקור של הבת שכבר טסה הלילה הביתה לוונצואלה אצל הבת בקיבוץ גבעת חיים...נו........... מה לא היה על השולחן????????? למזלי לא הייתי רעבה כי היינו שישבת בתל אביב ואכלנו בחוץ !!!!!!!!!!!
אבל מוקשי הפיצוחים היו על השולחן ואתן יודעות איך זה ממש בלי הכרה לוקחים חופנים וגורסים ממש מבלי להרגיש, עשה לי ממש רע....
היום שבוע חדש התחלה חדשה והכל טוב.......... איזה מזל שאפשר להתחיל מחדש ולא להמשיך את הטירוף הזה.........
המון הצלחה לכולנו כי אנחנו זקוקים להצלחה הזו!!!!!
שבוע של שפיות למרות שיש עדיין עוד חג לפנינו.
מאחלת לכולנו לעבור את המשוכה האחרונה הזו בשלום.........
נשיקות
דני

פו הדב כתב:
אני אוהבת להשתקע ולישון בבית של ההורים שלי מפעם לפעם.... אבל זה גובה ממני מחיר יקר בדיאטה....

ביום חמישי יצאנו למסעדה ואח"כ חזרנו לבית של ההורים שלי... בערב הלכתי עם אמא שלי וחברה לסרט ואח"כ נשארתי כבר לישון, ככה שכל שישי כבר ביליתי שם וזה פשוט אסון לדיאטה............
כיף לי שם... כיף עם אחותי... והייתי נשארת עוד לילה אבל הרגשתי שאם אני לא חוזרת לדירה שלי שאין בה אוייבים אני פשוט אפסיד במלחמה!!!
יש אצל ההורים שלי הכל בשביל לשמור דיאטה - ירקות, גבינות, אקטיביה וכו' אבל הבעיה שיש שם גם מלא אוייבים ואני לא מצליחה לעמוד שם בפיתוי!!!!
בקיצור חזרתי לדירתי... והנה אפילו יש לי זמן לכתוב קצת בפורום ואני חוזרת לשליטה!!!
המשך חג שמח, בריא ושפוי לכולם smile
0 קישור קבוע (Permalink)
26/09/2010 06:58

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
פו הדוב חמודה smile
אמרו לך הכל ובסופו של דבר את עושה מה שטוב לך
המלצתי הקטנה היא לזכור שברוך השם כול הזמן יש את הבית של ההורים האוכל של אימא
ומותר לטעום במודעות פעם ב.. כשבאים לבקר ומה שלא הספקנו היום אפשר פעם אחרת זה לא יעלם אם תבקשי אימך תשמח להכין ואת במודעות ובשליטה תעשי טעימה
ועד אז השתדלי ואיכלי בכמויות הנכונות ומה שמותר אנו איתך וטוב שאת בפורום בהצלחה חבל לקלקל הישגים סומכת עליך wink

ולך ברכההרקוביץ חמודה תתחילי לשנן במוח איך לשוחח איתם שיסייעו לך ואיך להכניס את השיטה בדלת האחורית הביתה כך שכולם יעלו כיתה עם אוכל בריא ואיכות חיים לא פשוט אך רק תרגול מביא להצלחה אנו כאן לטיפים או כול דבר בהצלחה

edited by דובונית אכפת לי on 9/26/2010
0 קישור קבוע (Permalink)
25/09/2010 21:42

קרולין
קרולין
פו יקירתי
טוב שחזרת לשפיות עם האוכל....

שבוע טוב, שפוי ומוצלח שיהיה לך.smile

קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
25/09/2010 20:04

שאפתנית
שאפתנית
בסופו של דבר הכל מסתכם באיזונים ובלמים וכל הכבוד פו על הגדולה שבחרת לחזור הביתה למבצרך. אבל מצד שני גם כייף לבלות עם המשפחה ההחלטה שקיבלת היתה טובה מבחינת האוכל אבל תמשיכי לבקר את משפחתך בימי החג, מקסימום תחזרי לישון בבית כל יום.
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
25/09/2010 20:01

EFF
EFF
אז זהו..ההורים האוהבים שלנו ♥♥♥ - הם לפעמים "קצת אויבים" בכל מה שקשור לאוכל. אני תמיד מאשימה את אימי ז"ל בכך שלא חינכה אותי לאכילה בריאה ונכונה

ותמיד דאגה שאסיים עד הסוף ואשבע..נו בטח - היא פרצה לדלת פתוחה לגמרי ו ואני התפתיתי בשמחה רבה..
0 קישור קבוע (Permalink)
25/09/2010 18:15

tutit
tutit
הי פו מזכירה לי את עצמי,כל החג ושישבת טיילנו ובסוף גם ביקרנו את המשפחות,כל כך קשה
השוקולדים שהאחים הביאו מחו"ל,האפייה של אמא שלי האויבים תקפו אותי ובגדול,

חוזרת מחר לשגרה לבית שלי שרק שם אני מצליחה לשמור,ואת כל מה שקיבלנו בחג,אחלק מחר אחרת אחגוג על זה

אסור לנו להמשיך ולקלקל חייבות לחזור למסלול

בהצלחה לכולם והמשך חג שמח
0 קישור קבוע (Permalink)
25/09/2010 16:26

מיכל שרון
מיכל שרון
פו המקסימה, אני כל כך מבינה אותך.. ככה זה גם אצלנו כל פעם שאנחנו הולכים למשפחה השמנמודה ו/או הרזה שלנו ששם אף פעם אין הבנה לגבולות הנדרשים מאיתנו, למחיר שהאוייבים גובים מאיתנו..
אני שמחה שתפסת את עצמך בזמן וחזרת הביתה לפני שתחוללי נזק שאחרי זה תאכלי את עצמך עליו ימים רבים.
זו תחילת החג.. יש לך עוד שבוע ליישר קו, להחזיר חובות ולחזור לתלם.
בטוחה שתצליחי, שיעבור לך חג נפלא וקל וכמו שכולן אמרו - תהיי גם כאן.. גם לנו מגיע.. wink
0 קישור קבוע (Permalink)
25/09/2010 15:06

אשירה
אשירה
פו יקרה
אכן דילמה קשה, מצד אחד בטוח זה כיף להתפנק אצל הורים, מצד שני הקושי לעמוד בפיתויים.
את נמצאת היום כבר במקום של בחירה ועובדה שבחרת לא להישאר שם לילה נוסף וכל הכבוד לך על כך.
לא לכל אחד יש את האופציה לבחור, הנה אני, למשל, כעת כשמשפחתי בחו"ל זה באמת מקל על הדיאטה אבל בעוד שבועיים הם חוזרים ואני כבר עכשיו מנסה לתכנן ולצפות מה הולך לקרות מבחינת האוכל לגבי, ולמען האמת אין לי את הביטחון שאעמוד באתגר.

מאחלת לך שתמשיכי לעשות בחירות נכונות ולהצליח!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
25/09/2010 13:06

רבקה
רבקה
פו התגעגענו אלייך.
אל תנטשי אותנו לטובת הפייס.. (אפשר גם וגם לא?)
את צודקת קשה מאוד לעמוד בפיתויים(אויבים) שנמצאים בבית
אבל אני בדעה שכל אדם באשר הוא צריך לעשות מה שטוב לו וכיף לו, בייחוד שכיף לך לישון מדי פעם אצל ההורים.
אני מסכימה איתך.
שתהיה המשך שבת נפלאה וחג שמחIn Love
0 קישור קבוע (Permalink)
25/09/2010 13:05

קרנושה
קרנושה
הכי חשוב שאת מודעת להכל יקירתי. וכשאת מודעת - את יודעת שאסור לך להתפתות ואת צריכה להיות
בשליטה מוחלטת. כי אויבים לא מכניסים לפה ולא לבית. בהצלחה, אני איתך!
0 קישור קבוע (Permalink)
25/09/2010 12:28

פו הדב
פו הדב
אני אוהבת להשתקע ולישון בבית של ההורים שלי מפעם לפעם.... אבל זה גובה ממני מחיר יקר בדיאטה....
ביום חמישי יצאנו למסעדה ואח"כ חזרנו לבית של ההורים שלי... בערב הלכתי עם אמא שלי וחברה לסרט ואח"כ נשארתי כבר לישון, ככה שכל שישי כבר ביליתי שם וזה פשוט אסון לדיאטה............
כיף לי שם... כיף עם אחותי... והייתי נשארת עוד לילה אבל הרגשתי שאם אני לא חוזרת לדירה שלי שאין בה אוייבים אני פשוט אפסיד במלחמה!!!
יש אצל ההורים שלי הכל בשביל לשמור דיאטה - ירקות, גבינות, אקטיביה וכו' אבל הבעיה שיש שם גם מלא אוייבים ואני לא מצליחה לעמוד שם בפיתוי!!!!
בקיצור חזרתי לדירתי... והנה אפילו יש לי זמן לכתוב קצת בפורום ואני חוזרת לשליטה!!!
המשך חג שמח, בריא ושפוי לכולם smile
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יומיים אצל ההורים והייתי חייבת לנטוש...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!