20/11/2013 06:25
אשירה Posts: 4292
|
קרולין הטובה והיקרה, אני מאחלת לאביך בריאות שלמה ואריכות ימים. יש לו זכות גדולה להיות אבא שלך ואני מניחה שזה הדדי. ואת, תותחית, מצליחה בכל מצב לשמור על איי השפיות ועל עשייה נכונה. ואיזה כישרון אדיר יש לך לבטא דברים שכולנו חושבים ומרגישים. באמת כל הכבוד והרבה אהבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/11/2013 05:24
אקורדיאון Posts: 16381
|
ברוכה השבה יקירתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2013 21:56
קרולין Posts: 6651
|
ת ו ד ה לכולכן אתן מ ר ג ש ו ת אותי מאד זכיתי בכן לילה טוב אוהבת המון קרולין
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2013 21:04
IRIS Posts: 753
|
וואו קרולין נשמה ענקית וגדולה שאת. ריגשת וצימררת אותי בפוסט והכי כייף לי היה לפגוש אותך ולראות כמה שאת פורחת ונראית מעולה. וכמו שאמרה מירי ואת נפש וגוף הם כלים משולבים יחד ואנחנו כאן יחד פיזית נפשית כל שבוע מחדש לומדות מועדות והעיקר במודעות גדולה. נשיקות אוהבת המון ואבא זכה בבת כמוך אין מילים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2013 08:10
נינוש Posts: 1442
|
קרולין יקרה , כל כך טוב שחזרת אלינו ושהכל שב לקדמותו בשלום ובשמחה , מחכה כבר לקיץ הבא שאבא שלך ישוב אלינו ויבלה כאן את הקיץ והחגים , עמדת בגבורה בכל המשימות שלקחת על עצמך , מי כמוני מבין אותך שעוברת את זה מעל ל12 שנה וממשיכה וממשיכה קרולין יקרה , את מהווה דוגמה למשפחתך ולסובבים אותך , גאה בך גאה להיות חברה שלך . יישר כוח יקרה שלי !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2013 07:51
נחושה Posts: 6982
|
קרולין יקרה ואהובה כמה התגעגענו שמחים ששבת לחוג ולפורום. אני בטוחה שהחלמתו הטובה וחזרתו לשיגרה הם תוצאה של מסירותכם ואהבתכם ללא לאות. כתבו לך כבר הכול מסכימה באלף אחוז שאין כמוך וכל הכבוד אוהבתתתתת נחושתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/11/2013 05:33
dany Posts: 19819
|
קרולינה היפה ב"ה אבא עבר בשלום את כל הסאגה הזאת, ואני בטוחה שלא מעט בזכות הטיפול המסור שלכם משפחתו הנפלאה והמסורה. ואת סוף סוף חוזרת לשגרת החיים. כל הכבוד על כך שהצלחת למרות גם המסיבות וגם הטרדות והנסיבות הלא קלות כלל וכלל להישאר במסגרת, ממש לא מובן מאליו. ברוך שובך אל הפורום. ברור שהיית חסרה מאד מאד. נשיבוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2013 23:12
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין יקרה אושר גדול שחזרת אלינו לפורום.... היית מאד מאד חסרה כאן. היום בבוקר כשהיגעת יפה רזה ומטופחת לחוג חשבתי בליבי, שאף אחד לא היה מאמין למה שעברת בחודשים האחרונים....את מדהימה וקיימת את המשפט מסביב ייהום הסער ואני חותכת סלט..... כל הכבוד לך על הטיפול באביך היקר, שמחה שחזר לביתו בריא ושמח....והוא ישוב אילנו כמובן בקרוב.... הפעם את מביאה אותו לחוג בלי נדר, לחיבוק אמיץ. לילה טוב יקרה ובשורות טובות אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2013 22:42
EFF Posts: 6397
|
קרולין יקרה, את יכולה לשמש דוגמא נפלאה לחום, אהבה ורגש שאת מקרינה - שלא לדבר עח הטיפול המסור והאיכותי באבא...מי שמקרין טוב כזה - מקבל הכל בחוזר...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2013 22:40
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ברוך השם שאבא עבר את הניתוח בשלום ומקווה שתהיה לו התאוששות קלה בעה בחו"ל אכן לעיתים אין כמו השגרה עם כל הקושי שלעיתים יש בה ... כל הכבוד שהתמדת ללכת למירי ולהתחזק ולהשאר שפויה למען עצמך כי אכן זה המקום ולא רק לדיאטה ומכל נקודת זמן בחיים אנו צומחים מעלה מעלה תודה על איחוליך תבורכי בכל שברכת ואכן חלומות טובים שיתגשמו בע"ה בשורות טובות וכייף ששבת אלינו אין על הפוסטים שלך המשך שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2013 21:24
קרנושה Posts: 3420
|
מרגשת ברמות♥ כל כולי מתה עלייך ומזדהה עם כל מילה שלך! אין על הפורום הזה, על הנפשות הפועלות ועל הראש והנשמה שמובילה את כולנו למקום מכובד יותר בחיים שלנו! נשיקות חמות♥מקווה לראותך שבוע הבא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/11/2013 19:55
קרולין Posts: 6651
|
שלום לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! כמה התגעגעתי........... את ה - 3 חודשים האחרונים ,הקדשתי אני ומשפחתי היקרה והאהובה לטפל באבי המקסים , האהוב הראוי והיקר, שיבדל לחיים ארוכים אמן. לא היה קל, כידוע לכם אבי חי בחו"ל באפריקה וכל קיץ הוא מגיע לחופש כולל החגים ומתארח בביתנו הקיץ חגגנו לו במסיבה מדהימה 80 כאן אצלנו בבית, היה וואו מיד אחרי המסיבה התחלנו ללכת לרופאים,בדיקות, ניתוח (פרוסטטה) והיו המון דברים בדרך.... גוף ונפש מחוברים להם הרי יחדיו ת מ י ד ולא ניתן להפריד ביניהם.... העיקר ,אבא שלי היקר עבר את הניתוח בשלום, ותחת מעקב שיעשה בחו"ל והמשך טיפול תרופתי....הוא קיבל אישור מהרופא המנתח והמטפל שלו לחזור הביתה, לחיים שלו ולשגרה שלו. אבא חזר בשבת ולקח איתו חלק מהלב שלי ושלנו.....ושוב לא קל, אני גרועה מאד בפרידות.... אבללללללללללללללללללל אני מבינה את הצורך שלו לחזור לשגרה שלו וכן, גם אני/ אנחנו חוזרים לשגרה שלנו. שתהיה לכולנו תמיד שגרה מבורכת אמן. אזזזזזזזזזזז כמו חניכה ותיקה של מירי שלנו, כל שבוע (אמנם כל פעם במקום אחר בגלל הנסיבות) התייצבתי למעמד השקילה , לבושה , מריחה, מאופרת , מחייכת, מתמידה ונחושה לשמוע את מירי, לקבל מוטיבציה, הרי מירי והחוג זה לא רק דיאטה אלא הרבההההההההההההההההההההההההה הרבהההההההההההההההה מעבר, ולחזור הביתה ולהמשיך בנתינה ובטיפול באבי היקר. לא פיספסתי אף פעם - זה היה מאד מאד חשוב לי , לשפיות שלי, למצב הרוח שלי ובכלל זה ה חוג הכי הכי סוציומטי שיש לי / לנו ! ותודה לאל שזכיתי במירי האחת והיחידה, חברה, שותפה לדרך, תומכת, דואגת, אוהבת, מחבקת ומחזקת ת מ י ד . מירי יקרה שלי, תודה ענקיתתתתתתתתתתתתתתתת על כל התמיכה, הדאגה והאהבה שלך לאורך כל התקופה שעברנו, אין אנשים כמוך! את אשה נדירה ! יקרה ומאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד משמעותית בחיים שלי!!! זכיתי בך!!!! וכמו בכל תקופה שאנו עוברים תמיד אנו לומדים , צומחים, מקבלים פרופורציות, מגלים כמה כוחות , משאבים, יש לנו כי אין אלטרנטיבה אחרת וזה מקביל מאד לתהליך הזה שאנו עוברים ביחד ובכל אחד לחוד עם עצמו..........כמה כוחות , משאבים ויכולות הוא מצריך , כמה נחישות, סבלנות, התמדה , דבקות במטרה וכן, אני יכולה להגיד בפה מלא, כחניכה וותיקה של מירי, שהתהליך הזה הוא תהליך מעצב, בונה, שווה, וכמה שהוא לא קל למתמידים בו יש רווח עצוםםםםםםםםםםםםםםםם בכל מישורי החיים. אני מאחלת לך מירי יקרה שלי, לכל בני ביתך היקרים, לכל באי הפורום הנפלא שלנו קודם כל בריאות פיזית ונפשית , השאר יבוא , בסבלנות, בהתמדה הוא יבוא! מאחלת לכולנו תמיד מכל הלב שלי את הטוב ביותר שיש בעולם. היום הייתי בבית רוזן, חוג יקר ומקסים, עם בנות מדהימותתתתתתתתתתתתתת אחת אחת, נהנתי מאד מהן וממירי שלנו וכמובן מההרצאה שתמיד , נותנת ים של דרייב ומוטיבציה להמשך הדרך. שכולנו תמיד נחלום ונגשים בהתכוונות מהלב והנשמה את החלומות שלנו, בכל התחומים שאנו רוצים. אמן. ואני שייכת לקבוצת האנשים של מירי שמאמינים בכל מעודם כי חלומות מתגשמים. תחלמו, תשאפו, תתמידו ותצליחו שמחה לחזור ולהיות חלק פעיל מהפורום, התומך והנפלא שלנו. אוהבת מאד שלכם, קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|