הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » נחושה בדרך - לשנס מותניים !!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
20/11/2013 15:25

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
יופי ברוך השם המשך של המון בריאות מרובה ובהצלחה בהמשך התהליך בטוחה שיהיה בסיידר smile
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2013 18:16

IRIS
IRIS
יופי ברוך השם ובשורות טובות שימשיכו להיות.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2013 16:50

dany
dany
העיקר שהבשורות טובות ואת רגועהsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2013 15:48

נחושה
נחושה
חיוך מהלב כתב:
יקירותי, הרבה תלאות והמון מתח עבר לי בלב אתמול. אני ממש תשושה היום. אבל השורה התחתונה היא שברגל יש לי פשוט גושיש של שומן ממש לא חשוב. באצבע היד יש סוג של גידול שפיר שאינו מפריע אולי הוא לא "יפה תואר" אך לא בטוחה שממש רוצה להסיר אותו כי לא מפריע בכלום. התור לרופא המקצועי בעוד 10 ימים בערך. בינתיים נרגעתי נקווה שהמתח לא גורם לי לעלות במשקל למרות ששמרתי בקפדנות די רצינית על הדרך והשיטה כמו שמירי אומרת. תודה לכן שוב על המחשבה... עוד מעט יוצאת להליכה היומית שלי.

יופי בינתיים בשורות טובותApplause
0 קישור קבוע (Permalink)
19/11/2013 14:03

חיוך מהלב
חיוך מהלב
יקירותי, הרבה תלאות והמון מתח עבר לי בלב אתמול. אני ממש תשושה היום. אבל השורה התחתונה היא שברגל יש לי פשוט גושיש של שומן ממש לא חשוב. באצבע היד יש סוג של גידול שפיר שאינו מפריע אולי הוא לא "יפה תואר" אך לא בטוחה שממש רוצה להסיר אותו כי לא מפריע בכלום. התור לרופא המקצועי בעוד 10 ימים בערך. בינתיים נרגעתי נקווה שהמתח לא גורם לי לעלות במשקל למרות ששמרתי בקפדנות די רצינית על הדרך והשיטה כמו שמירי אומרת. תודה לכן שוב על המחשבה... עוד מעט יוצאת להליכה היומית שלי.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
18/11/2013 22:48

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
המון בהצלחה בתוצאות הבדיקה
טוב שאת לא מוותרת במודעות ובעשייה
תמשיכי ככה זו הדרך בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
18/11/2013 21:29

קרנושה
קרנושה
בשורות טובות ומחשבות חיוביות!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
18/11/2013 18:29

dany
dany
בהצלחה בבדיקות ותקווה לתשובות טובותsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
18/11/2013 18:19

נחושה
נחושה
נחושה מתייצבת לקריאה.
יקירה תעדכני אותנו לאחר הבדיקה ולגבי כל מה שרשמת רק תירגול והתמדה
0 קישור קבוע (Permalink)
18/11/2013 14:48

IRIS
IRIS
יקרה מקווה שהבדיקה תקינה ובשורות טובות. לגבי האוכל כל מה שכתבת ככה צריך לעשות פשוט לתרגל כל הזמן ולדבר עם עצמנו ולמנוע מעידות גדולות. בהצלחה רבה בהמשך ושהמותניים יהיו צרות יותר וההרגשה תהייה שמחה ואושר.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/11/2013 12:49

חיוך מהלב
חיוך מהלב
מתאים לי הביטוי לשנס מותניים. הרי אם משנסים מותניים הן גם נהיות יותר צרות ויותר יפות. לא? תרתי משמע. אני עושה למען עצמי עד כמה שאפשר. כולנו מועדים לעיתים אבל לקום ולהמשיך בדרך אין ברירה. בבוקר אני מבטיחה לעצמי הבטחות ומזכירה לעצמי מ"היכן הגעתי" עד הלום. יודעת במשך היום שיש בדרך כל מיני "הסחות דעת" או הסחות אוכל תלוי בשם שניתן לדברים. אני מדברת עם עצמי. משתדלת מאד, ואתמול תאמינו לי בקושי אבל בקושי יצאתי לצעוד מפאת עייפות. אבל התמדתי. וגם עכשיו אני הולכת לבדיקה, אבל האוכל רק צריך לחמם כשאגיע בערך בשעה 15.00. נכון זו שעה כבר בה אני רעבה אבל אחזיק מעמד עד אז, נקווה שהבדיקה תצא תקינה ואוכל לבשר לכם על כך בהמשך. מאחלת לכולנו יום של עשייה ברוכה, יום של שליטה באוכל כי אנחנו השליטים וכמה זה נכון, שליטה ושליטים. אנו השליטות על האוכל על גורלנו במידה רבה, וכשליטים אנו קובעות את הדרך את החוקים והתוצאות אינן מאחרות לבוא. גופנו עונה לנו בבריאות, גופנו עונה לנו בהקלה על משקלו ובדרך יש עוד המון אבל המון מתנות ומה בדבר להיראות ולהרגיש טוב בבגדים? זה עוד בונוס... ובידינו לעשות לעצמנו רק טוב... יום נפלא לכן יקרות.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » נחושה בדרך - לשנס מותניים !!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!