17/11/2013 08:36
IRIS Posts: 753
|
בריאות לילד והעיקר שצלחת.את השבת בשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2013 15:46
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נכון שלפעמים אין כמו השליטה בבית ויש רגעים ותק שהשליטה בבית עדיפה אך לפעמים אין ברירה אלא לצאת גם עם חברים ולדעת בחוכמה לברור גם בחוץ מאמינה שתמיד יש מקום לשיפור ותמיד נלמד ואם נופלים אנו במסגרת ויהיה בסדר אז שהנכד שלה ירגיש טוב ואת תהני לך בבית מהשליטה בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/11/2013 13:04
חיוך מהלב Posts: 1125
|
יקרות, היום קבעתי עם חברה לפגישה שעה 10 בבוקר. חשבתי לעצמי מה אעשה כדי ש"לא אפול" כלומר כשיושבים יחד וחברתי בהחלט כזו ש"מדיחה אותי לדבר עבירה" רק בענייני אוכל, מה אוכל שלא יעשה לי רע בנשמה וגם בגוף? שתיתי את כוס הקפה שלי בבוקר והנה בשעה 9 מתקשרת החברה. הנכד שלנו קצת חולה ואני מצטערת לבטל ממש בהתראה קצרה אבל אין ברירה. חשבתי לעצמי הכל לטוב, כי כך לא אהיה חשופה לפיתוי כלשהו ובבית אני מנווטת את ספינתי בדרך הנכונה עד כמה שאפשר. הייתי עסוקה מאד כל הבוקר ומודה לאל שכך המצב ולכן מעז יצא מתוק. כלומר לא מתוק כמו פחמימות אלא ממש מתוק לי בנשמה כי זה נכון לי להיות היום בבית, לתרגל את מה שאני יודעת ומה שאני עושה בדרך כלל, אולי בדרך גם לתקן את מה שקרה ביומיים האחרונים, ובהחלט נכון לי לאכול את מה שבישלתי אמש, עוף בתנור עם ירקות אנטיפסטי, ואח"צ אצא לצעדה כרגיל כי לי כידוע ואני חוזרת על המנטרה רק לי אין לי ברירה צריכה להחזיר חובות ולהתקדם ליעד שלי מהר מאד... שתהיה לכולנו שבת הכי נפלאה שאפשר שתהיה... אוהבת את כולכם....
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|