הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בשביל מה את צריכה את זה ???

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
17/11/2013 08:29

IRIS
IRIS
אכן יש כאלה שלא מבינים ולא יבינו וחבל שלא ממשיכים לפרגן ולתמוך
0 קישור קבוע (Permalink)
16/11/2013 04:57

אקורדיאון
אקורדיאון
ועל זה נאמר,זר לא יבין זאת.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2013 15:46

חיוך מהלב
חיוך מהלב
רציתי לחלוק עימכן. השבוע ישבתי לקפה/תה עם ידידה רזה "מסריחה". נכון שבעבר היא החמיאה לי על ירידתי אבל זהו. "מה את עוד הולכת למירי בלקין" שאלה בפליאה? הרי את יכולה כבר לבד את יודעת מה לעשות ומה לאכול נכון? כן עניתי מתבוננת בה אני בפליאה. נכון, אבל אני לא לא יכולה בלי המסגרת ששומרת עלי. אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם אעזוב את הקבוצה הזו. היא לא הבינה ואיך תבין? נראית כמו שלד (גנטיקה כנראה) וגם לא אוהבת לאכול. זה לא אני חשבתי לעצמי. "את גם צועדת עוד כל יום? כן עניתי. לי אין דרך אחרת ואין לי ברירה אבל אני אוהבת את הצעדה הזו והיא נותנת לי כוח ואנרגיה טובה מאד. טוב" אם זה מה שאת מרגישה שיהיה.. אני לא רוצה להיות יותר אקורדיון אין לי דרך אחרת. איך אפשר להסביר את זה לאישה כמוה? אני לא מנסה בכלל. הפליאה שלה היא זו שבאמת עשתה לי סיבובים בבטן. אני לא מושלמת אבל משתדלת מאד לקבל את השונה בכל בני האדם.. באשר הם.... ובנימה אופטימית זו אסיים את הפוסט לפני שבת ומאחלת לכולכן שבת מופלאה של כיף שליטה והכי חשוב שמחה ואושר בכל אשר תעשו ואושר פנימי.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בשביל מה את צריכה את זה ???

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!