13/11/2013 22:04
IRIS Posts: 753
|
אלופה ומוכשרתתתת. יאמייי ממי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2013 20:08
קרנושה Posts: 3420
|
יפה שלי, אני פה מתלקלקת רק מלקרוא... איזה אלופה את!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2013 17:57
נחושה Posts: 6982
|
ערב טוב פורום יקר הבטחתי לכם פוסט קולינרי....הנה הוא פעם טחון בקר פעם טחון עוף בסיר אחד סנפרוסט חומוסלך פלפל אדום בסיר הבקר סנפרוסט במיה הרבה שום. רסק. קצת שינוי בהרכב התבלינים סיר נוסף של אורז מסודרת ליומיים הקרובים. הצעיר הביא לי מהחווה החקלאית סלקים ולפת. מה עושים? מקלפים חותכים לשמיניות ואז לפרוסות דקיקות. מוסיפים קולורבי גדול טרי. מיץ משלושה לימונים מלח ומעט פלפל והסלט קולרבי וגזר האהוב שינה מרכיבים והרווחתי סלט חדש טרי בריא ורוד וטעים. בבישולים ובארוחות רצוי לגוון ולשנות...בסוג הבשר בגודל הקציצה בגיוון בעשבי תיבול וכד התובנה העיקרית...אותו בסיס מוכר וידוע ועליו אילתורים לגיוון אפשר שעועית ירוקה או צהובה כרוב ניצנים מיני לקטים גזר גמדי כרובית או עדשים ושוב תודה רבה לסנפרוסט והחיים יפים. נשיקות נחושתכם edited by נחושה on 11/13/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|