24/09/2010 15:04
EFF Posts: 6392
|
1/2 ק"ג חתוך לפרוסות או רצועות דקות כף קורנפלור מדולל ב 2 כפות מים קרים כף שרי או יין לבן כפית מלח 2 בצל ירוק (כולל החלק הלבן) חתוך 2 כפות שורש ג'ינג'ר טרי מגורר 3 כפות שמן (לא זית) 300 ג' פטריות טריות, פרוסות עבה 2 כפות רוטב סויה אופן הכנה: לערבב קורנפלור עם מים, יין, מלח, בצל, ג'ינג'ר ועוף. לחמם בווק כף שמן, לטגן פטריות דקה, להוסיף סויה ולטגן תוך ערבוב 2 דקות. להוציא. לחמם 2 כפות שמן, להכניס עוף, לטגן תוך ערבוב מתמיד במשך 2 דקות, עד שהצבע משתנה. להחזיר את הפטריות, לערבב יחד דקה ולהגיש .
|