13/11/2013 15:33
dany Posts: 19819
|
בהצלחה יקירה. ואל דאגה הקילוגרמים ירדו גם ירדו. עם כזאת נחישות אין מצב שלא!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2013 14:48
רבקה Posts: 8411
|
חנה'לה ברכות והצלחה בתוכנית החדשה. ובאמת אצלך אני לא דואגת את מחליטה לשליטה ומצליחה ♥♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2013 09:28
נחושה Posts: 6982
|
חיוך. חזרה לתלם מקצועיצ ואישית והתמדה ישמרו עלייך. בהצלחה במיזם החדש חיבוק נחושתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2013 04:43
אקורדיאון Posts: 16381
|
ברור שאין היסטריה ,את כמו תמיד מרימה ראש לעבר המטרה. בהצלחה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2013 23:47
IRIS Posts: 753
|
חיוך יקרה תמשיכי באןמץ הקילו יירד כמו שכתבת חזרת לשיטה ושליטה ואין ספק שהשבוע הגולם יירד. בהצלחה בתוכנית וכבוד גדול למה שאת עושה ובטוחה שתחווי חוויה נעימה. תזכרי את ההרצאה של מירי השבוע בהתארחויות זכרי רמזור אדום גבולות ומערכת אזעקה. לילה טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2013 20:17
חיוך מהלב Posts: 1125
|
כו הערב אחרי יום לא קל, (לא הצלחתי לצעוד) מפאת כאבים (קשור לשינויי מזג אויר) עמדתי באומץ וקיבלתי את הדין 1 קג שהשלתי חזר וישב לו אצלי בבטן. בטח שאני לא מרוצה אבל אין היסטריה. אני מתחילה מחדש מרגע זה גם אם אני מוזמנת הערב, ויש לי בטחון מלא בעצמי שהוא ירד מהר ועוד 3-4 גם כן בתוכנית ואני אגיע ליעד שלי.... אני נחושה ונכון יש גם נפילות ושבוע לא פשוט שעברתי, אך זה מאחורי ואני מביטה קדימה ולא אחורה. וכן יהיה לי שבוע די עמוס כי יש לי ביום 20.11 הופעת פיילוט של תוכניתי החדשה מופע שכתבתי פרי עטי שנקרא "מסביב לעולם בשמונים חוויות" אין בו סיפורי מסע אך יש בו סיפורי מסע אל תוך הנפש, בעבר ובהווה מסע אל טוב הלב של בני האדם, אל האהבה בין גבר לאישה ובינינו בני האדם, אמפטיה והמון יופי אנושי שניבט מכל הסיפורי חיים שלי.... ברור לי שיש התרגשות רבה לחזור אחרי הפסקה של שנה + למרות שאני הרבה שנים על במות מסוגים שונים. אך לבטח זה לא יגרום לי לאכול את האסור, או לאכול ריגשית כי אין סיבה,,, ואני אעמוד ביעדים שהצבתי לעצמי גם אם יקח כמה שבועות....וכמו שמירי אומרת יש לי כמה מנגנונים שמגוננים עלי מפני פורענות שאני מסוגלת להביא על עצמי. אין מצב שאקלקל את כל השגי... בע"ה..
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|