24/09/2010 15:03
EFF Posts: 6392
|
'3 מנות החומרים: 1/2 ק"ג כבדי עוף נקיים 2 בצלים לבנים בינוניים פרוסים דק 1 וחצי כפות שמן קנולה מלח גס פלפל שחור גרוס גס 2 כפות סירופ מייפל מעט טימין מחממים במחבת גדולה שמן ומניחים את פרוסות הבצל להשחמה. מוסיפים את הכבדים, מלח ופלפל ומטגנים על חום גבוה עד שהכבדים צלויים היטב. מוסיפים את המייפל ומקפיצים עד שכל הטעמים מתמזגים. מתבלים לפי טעמכם. אני שמה הרבה פלפל שחור (אפי) ומעט עלעלי טימין.
|