16/11/2013 23:45
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ- 650 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2013 14:14
רבקה Posts: 8411
|
תודה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2013 00:14
EFF Posts: 6396
|
מצרכים:
חבילת תרד טרי בערך עד 1/2 ק"ג
1 כף שמן קנולה
בצל גדול קצוץ
1/3 כוס פתיתי גבינה בולגרית או פטה 5%
2 כפות פירורי לחם קל
2 ביצים
כף אבקת מרק בטעם פטריות
מלח ופלפל לטעם.
אופן ההכנה:
להרתיח את עלי התרד לאחר שטיפה יסודית ולסנן.
לערבב עם שאר החמרים ומכאן 2 אפשרויות:
א. ליצור לביבות, להניח על נייר אפייה שנמשח במברשת עם מעט שמן
או להכניס לתבניות מאפינס.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|