12/11/2013 10:45
נחושה Posts: 6982
|
מיכל שרון כתב:
נחושה יקרה... כתבת כל כך יפה ונכון... אני עשיתי בדיוק את הסוויץ' הזה בהליכות לפני חודשיים בערך.. מצאתי מסלול של 6 ק"מ שלוקח לי שעה בדיוק ללכת אותו.. מאז שעברתי אליו אני ממש מרגישה איך הסיבולת לב-ריאה שלי השתפרה ועלתה.. השרירים הגיבו בהתאם וזה היה מעבר נהדר.
את בהחלט עושה לי חשק לחזור ללכת אחרי שבועיים לא פשוטים בגזרת הפעילות הגופנית הלקויה שלי...
איזה כיף לקרוא אותך! וכמה חשק את עושה לי! ואם לא כל הגוף שלי בקרעכצנים כאלה שדורשים אקמול ומיטה.. הרגע הייתי יוצאת להליכה!!! תודה יקירה, תתחילי לפחות בהליכה קצרה ליד הבית כדי שהגוף קצת יתאוורר מהחלושס. גם אני חזרתי למסלול הקבוע כדי לראות איך שמנים, מבוגרים, הריוניות, אצנים וכל שאר עם ישראל עושה ויכול, אז גמני יכולה כמו גדולה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2013 09:54
מיכל שרון Posts: 1318
|
נחושה יקרה... כתבת כל כך יפה ונכון... אני עשיתי בדיוק את הסוויץ' הזה בהליכות לפני חודשיים בערך.. מצאתי מסלול של 6 ק"מ שלוקח לי שעה בדיוק ללכת אותו.. מאז שעברתי אליו אני ממש מרגישה איך הסיבולת לב-ריאה שלי השתפרה ועלתה.. השרירים הגיבו בהתאם וזה היה מעבר נהדר.
את בהחלט עושה לי חשק לחזור ללכת אחרי שבועיים לא פשוטים בגזרת הפעילות הגופנית הלקויה שלי...
איזה כיף לקרוא אותך! וכמה חשק את עושה לי! ואם לא כל הגוף שלי בקרעכצנים כאלה שדורשים אקמול ומיטה.. הרגע הייתי יוצאת להליכה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2013 16:52
IRIS Posts: 753
|
חיוך יקרה כל הכבוד שלא ויתרת. מקווה שאת מרגישה יותר טוב. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2013 16:51
|
שאפו נחושה יקרה לירידה. בהצלחה השבוע לתרגל לתרגל לתרגל והתוצאה מניבה הצלחה. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2013 14:08
רבקה Posts: 8411
|
נחושתי הידד לירידה הנפלאה וכשרוצים אין זו אגדה , נהדרת המשיכי במתכונת ופרעון החובות ילך ויצטמצם ♥♥♥
חנה'לה שולחת לך חיזוק לבריאות טובה ואין כמוך גם במצב של חולשה את מתמידה ועושה את המיטב להצלחה יישר כוח ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2013 10:57
|
חיוך מהלב כתב:
נחושה יקרה, את ממש מודל לחיקוי, אני קצת בבעיה וממש מסתכלת בעצמי במראה ויודעת שעליתי במקום להשיל את היבוא האישי שלי מארה"ב שאינו רצוי ובאמת איני יכולה להרשות לעצמי. אבל אני נחושה. אמש הרגשתי פיסית מאד מאד רע אבל יצאתי לצעוד גם כשהיה חשוך בחוץ, הייתי ממש חלשה מותשת אמרתי לעצמי גם אם אעשה את זה בקצב צב כי אין לי כוח היום אעשה למה? כי לי אין ברירה אחרת. עשיתי 90% מהמסלול שאני עושה חלקו בריצה ביום רגיל אבל לא ויתרתי. היום יום חדש ויש לי תקווה חדשה והמון מרץ ואנרגיות חדשות.. בתקווה שאעבור את היום בשלום מכל הבחינות. מאחלת לך נחושה שההמשקל שאת רוצה בו אכן יגיע בקרוב וכן אני זקוקה לכל עידוד בימים אלה כי ממש ממש לא קל לי עם עצמי.... תודה לכן יקרות חיוך יקרה, העיקר שעשית משהו בנידון ולא רצת להתנחם בפחממות. בימים הקרובים ועם התמדה בוודאי יכול שיפור וגם את תחזירי את חובות חו"ל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2013 07:59
חיוך מהלב Posts: 1125
|
נחושה יקרה, את ממש מודל לחיקוי, אני קצת בבעיה וממש מסתכלת בעצמי במראה ויודעת שעליתי במקום להשיל את היבוא האישי שלי מארה"ב שאינו רצוי ובאמת איני יכולה להרשות לעצמי. אבל אני נחושה. אמש הרגשתי פיסית מאד מאד רע אבל יצאתי לצעוד גם כשהיה חשוך בחוץ, הייתי ממש חלשה מותשת אמרתי לעצמי גם אם אעשה את זה בקצב צב כי אין לי כוח היום אעשה למה? כי לי אין ברירה אחרת. עשיתי 90% מהמסלול שאני עושה חלקו בריצה ביום רגיל אבל לא ויתרתי. היום יום חדש ויש לי תקווה חדשה והמון מרץ ואנרגיות חדשות.. בתקווה שאעבור את היום בשלום מכל הבחינות. מאחלת לך נחושה שההמשקל שאת רוצה בו אכן יגיע בקרוב וכן אני זקוקה לכל עידוד בימים אלה כי ממש ממש לא קל לי עם עצמי.... תודה לכן יקרות
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2013 05:41
dany Posts: 19819
|
תודה מותק ואני עוד בפיגור של הרצאת שבוע שעבר........צריך לעשות שיעורי בית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2013 23:07
|
לילה טוב פורום אהוב יש תוצאות לשבוע של רישום תרגול ועשיה. שני קילו מתוך השלושה כבר ירדו. ממשיכה במרץ ומתחייבת להחזיר חובות. ממתינה לכם הרצאה חשובה ומרגשת. לילה טוב וחלומות פז
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2013 15:50
|
כל כך נכון נחושתי. את בדיוק רושמת את הרהורי הלב שלי. הרי באמת.לשאר הדברים אנחנו שמים גבולות אז איך זה שבשיטה הזו הגבול מטשטש לנו ואנחנו ממשיכות גם אחרי ה "חמש" לאכול פחמימות. יפה כתבת. ומקווה שנצליח השבוע לעמןד בגבולות הנכונים. תודהה לכל פוסט נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2013 12:35
|
dany כתב:
כמה שאת צודקת, לא יכולה להתחבר אליך עם ההליכה בגלל אילוצים בריאותיים. אבל ממש מחכה שיפתח ה"קאנטרי" בסוף החודש בכדי שאוכל ללכת לעשות משהו במסגרת הבריכה. וכמובן לכל יתר הדברים שכתבת אני אומרת לעצמי יום יום אך...... לא קל לא קל.
תתחברי בקטע של הרישום וההקפדה על ההרכב והכמויות, מנוחה ורוגע ובהמשך יגיעו גם הבריכות. פחות לחם , יותר ירקות ותבשילים, יותר אפוי ומבושל ופחות מטוגנים ומעובדים.....בהצלחההההה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2013 12:31
|
נינוש כתב:
נחושה יקרה , את צודקת יודעת להביע את הדברים טוב יותר מהרבה אחרים ובטח שממני , כל כך נחושה שבטוח תצליחי , טובה שכמותך , טובה בשביל כולם ולבסוף גם לעצמך מתגעגעת אולי ביום רביעי ?
תודה יקירה על העידוד♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2013 11:14
dany Posts: 19819
|
כמה שאת צודקת, לא יכולה להתחבר אליך עם ההליכה בגלל אילוצים בריאותיים. אבל ממש מחכה שיפתח ה"קאנטרי" בסוף החודש בכדי שאוכל ללכת לעשות משהו במסגרת הבריכה. וכמובן לכל יתר הדברים שכתבת אני אומרת לעצמי יום יום אך...... לא קל לא קל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2013 10:54
נינוש Posts: 1442
|
נחושה יקרה , את צודקת יודעת להביע את הדברים טוב יותר מהרבה אחרים ובטח שממני , כל כך נחושה שבטוח תצליחי , טובה שכמותך , טובה בשביל כולם ולבסוף גם לעצמך מתגעגעת אולי ביום רביעי ?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2013 10:03
|
פורום יקר ואהוב, אני רוצה לשתף כמו תמיד, לתת מילים למה שאחרים מרגישים ולי יותר קל להוציא. כבר כמה ימים אני "תקועה" על 40 דקות הליכה, כאילו "להכעיס" כאילו אני מוכנה "מנטלית" להישבר בדיוק בזמן הזה, כאילו אם אתאמץ קצת יותר יהיה לזה מחיר. אתמול כבר התלבשתי ב 18:00 להליכה אבל ברגע של עצלות הורדתי את הנעליים וחזרתי לעיתוני השבת. הבוקר היה לי ברור שאני יוצאת להליכה, גם אם לא בשעה שתכננתי, לוקחת מוסיקה ואוזניות שלא יהיה לי תירוץ, מורידה את השעון מהיד, שלא יהיה לי על מה להסתכל והולכת. כל הדרך בעוד אני מאזינה למוסיקה ברדיוס 100 אני מהרהרת ביני לביני, את רואה כמה טוב? , כמה את רוצה להעיף את העודפים באמת? כמה את משתדלת עם הרישום לא כדאי לתת עוד פוש קטן? ולמרות שהשמש כבר סינוורה בעיניים, הארכתי את המסלול ולא נפל ממני שום חלק , ולא הזעתי כמו מטורפת ולא נעצרה התנועה ובלב חשתי שמחה גדולה כי בשביל הדברים שאנחנו רוצים מאוד, אנחנו שמים גבולות, אנחנו מתאמצים , מאודדדד, אנחנו נותנים פוש או משקיעים שעות, אנחנו מלאי אנרגיה ורוצים מזה עוד!!! תחשבו על דברים שרציתם והשגתם - איזה כיף איזו הערכה עצמית איזה דימוי עצמי נפלא, תחושת הישג, ניצחון ואפילו תחושת הקלה, מרץ וכוח ותעצומות....והידיעה שהשמיים הם הגבול והכול יכול לקרות. אז למי שזה עזר אפילו טיפ טיפה, בואו נעשה מאמץ ביחד, השומן הזה הוא לא גזירה. כעת אני רוצה בזה מאוד יותר מאי פעם ומתכוונת בכל מאודי, להמשיך להקצות לכך זמן ומאמץ ורישום, והקפדה על תזונה, שעות שינה יישום והפנמת החומר בפקולטה של החיים והחזרת חובות רבים למירי בלקין , זאת התחייבותי.
edited by נחושה on 11/10/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|