הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » זר לא יבין לעולם

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/11/2013 21:50

קרולין
קרולין
קרנושההההההההה יפה שלי,
ברור שזר לא יבין זאת!!!!!
הכי חשוב שאנחנו נעלה כתה ונדע שמי שלא מבין....זאת בעיה שלו!
אנחנו במקום אחר, בעשייה מודעת ועם המנטוריתתתתתת הכי הכי שישsmilesmile
נשיקותתתתת ממי נתראה ב"ה בשלישי הבא....קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
18/11/2013 14:43

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
כדאי מאוד להפיץ כי חבל לכל השמנמודים אי שם במרחקים שימשיכו להיות שמנמודים כולם צריכים להצטרף לשיטה כי גם דרך הנט זה עובד
כל הכבוד ללילך ובהצלחה לכולם בהמשך בעה

miribelkin כתב:
קרנושה וחברים יקרים מאד
כל הכבוד על השירשור המקסים....
כף לקרא ולראות את האהבה והפירגון
אמנם פורום קטן, אך אישי ואיכותי....
אשמח לעזרתכם, להפיץ את המודעות
לדיאטה באינטרנט....לכל אותם אנשים בארץ
שקשה להם להגיע לחוגים....תשתפו בבקשה בעמוד שלי בפייס
את הסיפור המרגש על לילך, שירדה בעזרתי דרך האינטרנט....
אוהבת ומודה ושיהיה לכולנו שבוע נפלא שלכם מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
16/11/2013 21:07

miribelkin
miribelkin
Administrator
קרנושה וחברים יקרים מאד
כל הכבוד על השירשור המקסים....
כף לקרא ולראות את האהבה והפירגון
אמנם פורום קטן, אך אישי ואיכותי....
אשמח לעזרתכם, להפיץ את המודעות
לדיאטה באינטרנט....לכל אותם אנשים בארץ
שקשה להם להגיע לחוגים....תשתפו בבקשה בעמוד שלי בפייס
את הסיפור המרגש על לילך, שירדה בעזרתי דרך האינטרנט....
אוהבת ומודה ושיהיה לכולנו שבוע נפלא שלכם מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
16/11/2013 15:40

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
כל הכבוד על החצי פחות
וגם אם עומדים זה עדייף מעליה
תמיד לראות את חצי הכוס המלאה
את בעשייה במודעות אצל מירי בטיפול ויהיה טובsmile
תמיד יהיה לאנשים מה לומר בכל סיטואציה בחיים בין אם רזים בין אם שמנים גברים נשים ילדים וכו'... החשוב הוא אנו עם עצמנו ואהובינו שתמיד נברר ונבחר אותם בקפידה והם שיהיו שם גם לתהליך הזה
אני בטוחה שתצליחי ובענק בהצלחה smile
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2013 16:57

אשירה
אשירה
קרנושה מתוקה,
זר אכן לא יבין זאת וככל שאנו גדלים אנו מנמיכים ציפיות.
יש לך פה מורה ומסגרת תומכות בענק וכל מה שנוסף לכך הוא בגדר בונוס אבל לא העיקר.
את מלכה ואת יפהפיה, תפנימי זאת היטב!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
15/11/2013 11:06

נינוש
נינוש
קרנושה יקרה , לא הספקתי לענות לך ולחזק אותך אך קראתי את הפוסט לפני כמה ימים והוא נשאר לי בראש
איזה אנשים , איזה חוסר רגישות וטקסט , ולהגיד לך שהיא העדינות , יפיפיה שלנו
לא קל לשמוע , ולא קל ליעץ לך מה לעשות , תפני את הראש לעבר הפורום
כאן כולם אוהבים אותך ואת מקסימה .
שבת שלום לך יקרה .
0 קישור קבוע (Permalink)
13/11/2013 20:06

קרנושה
קרנושה
tutit כתב:
קרנושה יקרה....מזדהה איתך ומרגישה כמוך בכמיהה להגעתי למשקל הרצוי
חולמת על זה כל הזמן ,לא קל לבצע .......וטוב שלא המשכת להסביר כי אין סיכוי שהיא תבין,
בכל מקרה אין אדם מושלם,ובטוח לה יש בעיות משלה,
את את שלך אמרת בלי בושה ואילו היא בטוח לא שיתפה....כנראה שזה משהו גרוע הרבה יותר....
כמו שאומרים תודה על מה שיש ולא מתחלפות ליום בצרותיהם של אחרים.............
♥המון אהבה ונשיקות ממני .............

תודה יפה שלי. אנחנו נגיע. בכל האמונה והכח רצון. כי אין לנו דרך אחרת.
ואת צודקת, יש להגיד תודה כל יום על הקיים ולא להתחלף לעולם עם אחר..לך תדע מה יש אצלו.
נשיבוקים♥
0 קישור קבוע (Permalink)
13/11/2013 20:05

קרנושה
קרנושה
מיכל שרון כתב:
בובי.. את כזאת רגישה.. ואני נדהמת ממך שאת כאילו לא מאבדת את הקטע הזה שאת מאמינה שאפשר להוציא מכולם את הכי טוב שיש בהם..
אני במצבך? מעולם לא הייתי בכלל פוצה פה בנושא דיאטה ומשקל ושמירה עם חבורה של רזות מסריחות.. כי ברור לי שזה המקום האחרון שייתן לי תמיכה ופרגון ובעיקר הבנה לקושי שלי ולמאבקים הפנימיים שלי...
אבל את מאמינה באנשים כנראה יותר ממני...

מתוקה את צריכה להתרכז בעצמך.. מכל הבחינות... ובטח לא לבזבז אנרגיות ומחשבה וכוחות על אנשים שהם ככל הנראה לא יורת מקולגות לעבודה.. בטח לא להכניס אותם לתוך אחד המקומות הכי אינטימיים ואישיים שלך... זה פשוט לא שייך לטעמי...

ובנוגע לעמידה במקום... יש גם שבועות כאלה וגם עליהם יש לאמר אמן ואמן ואמן!!!

שיהיה לך בהצלחה היום בערב.. מחזיקה לך אצבעות!

נ.ב. - בקשר לתקרית הנעליים שלא הספקתי להגיב עליה בפייס... יש עכשיו בגרופון קופון לליבלינג המדהימות!! הנה ההזדמנות שלך להתפנק ולהחזיר לעצמך על האבידה הנוראית...

נשיקות!!!

מיכליקקקקקקקקקק♥יפה שלי!!! ריגשת אותי מאד מאד. התוצאה השבוע היא חצי פחות..אני מאושרת ומייחלת לעוד בשבוע הבא.
כל שבוע חצי אני קונה את זה כאן ועכשיו! בנוגע לנעליים-ביום שישי יהיה פיצוי עצמי גדול..smile)
נשיקות חמות♥
0 קישור קבוע (Permalink)
12/11/2013 10:04

מיכל שרון
מיכל שרון
בובי.. את כזאת רגישה.. ואני נדהמת ממך שאת כאילו לא מאבדת את הקטע הזה שאת מאמינה שאפשר להוציא מכולם את הכי טוב שיש בהם..
אני במצבך? מעולם לא הייתי בכלל פוצה פה בנושא דיאטה ומשקל ושמירה עם חבורה של רזות מסריחות.. כי ברור לי שזה המקום האחרון שייתן לי תמיכה ופרגון ובעיקר הבנה לקושי שלי ולמאבקים הפנימיים שלי...
אבל את מאמינה באנשים כנראה יותר ממני...

מתוקה את צריכה להתרכז בעצמך.. מכל הבחינות... ובטח לא לבזבז אנרגיות ומחשבה וכוחות על אנשים שהם ככל הנראה לא יורת מקולגות לעבודה.. בטח לא להכניס אותם לתוך אחד המקומות הכי אינטימיים ואישיים שלך... זה פשוט לא שייך לטעמי...

ובנוגע לעמידה במקום... יש גם שבועות כאלה וגם עליהם יש לאמר אמן ואמן ואמן!!!

שיהיה לך בהצלחה היום בערב.. מחזיקה לך אצבעות!

נ.ב. - בקשר לתקרית הנעליים שלא הספקתי להגיב עליה בפייס... יש עכשיו בגרופון קופון לליבלינג המדהימות!! הנה ההזדמנות שלך להתפנק ולהחזיר לעצמך על האבידה הנוראית...

נשיקות!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
12/11/2013 00:00

tutit
tutit
קרנושה יקרה....מזדהה איתך ומרגישה כמוך בכמיהה להגעתי למשקל הרצוי
חולמת על זה כל הזמן ,לא קל לבצע .......וטוב שלא המשכת להסביר כי אין סיכוי שהיא תבין,
בכל מקרה אין אדם מושלם,ובטוח לה יש בעיות משלה,
את את שלך אמרת בלי בושה ואילו היא בטוח לא שיתפה....כנראה שזה משהו גרוע הרבה יותר....
כמו שאומרים תודה על מה שיש ולא מתחלפות ליום בצרותיהם של אחרים.............
♥המון אהבה ונשיקות ממני .............
0 קישור קבוע (Permalink)
11/11/2013 17:56

קרנושה
קרנושה
מדהימות אחת אחת!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
10/11/2013 22:52

miribelkin
miribelkin
Administrator
קרנושה יפה חברי פורום נפלאים
אם היה קל....לא היינו כאן.....כל היופי והכבוד
שאנחנו לא מוותרים, לא נכנעים, ותמיד מתרגלים.....
מחכה לכם הרצאה חזקה ותמיכה....
נתראה באהבה במעמד השקילה שלכם מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
10/11/2013 21:20

1103
1103
קרנושה יקרה
בתוך עמינו אנו יושבים [הפורום] כולנו נמצאים באותה סירה הנאבקת בגלים אשר פעם מעלים אותה ופעם מורידים אותה .
אך בסופו של יום נגיע אל יעדינו ונגיש את מטרתינו הנכספת. כמובן שזר לא יבין מה עובר עלינו מה היא ההתמודדות היום-יומית שלנו.
הכל נשאר במשפחה.
לילה טוב המשך שבוע נפלא
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
10/11/2013 15:30

חיוך מהלב
חיוך מהלב
על משקל "זר לא יבין זאת לעולם" אני יכולה לכתוב ממש ספר. קרנושקה היקרה, גם לי מאד מאד קשה עכשיו ואתמול שוב הייתי בביקור משפחתי אצל מישהי מבוגרת מאד שתמיד נראית כמו שלד מהלך. כשסיפרתי לה מה אני אוכלת אמרה לי אני לא הייתי יכולה לחיות על כמות אוכל כזו, קל לה לומר. גם ביתה בת ה-68 רזה רזה מאד וכמובן שאף אחד במשפחתה עם גנים כאלה לא יכול להבין מה אני עוברת כל יום וכמה עבודה מחשבה וכמה מעשים אני עושה כדי לדכא את הרצון לפחמימות וכמה על כל ביס שאני מכניסה לפה אני עובדת בכל מיני צורות כי בזמן הזה קשה לי מאד מאד להשיל את עוד ה-2 המיותרים שהבאתי יבוא אישי מארה"ב. אבל כמובן שיש אנשים שאינם יכולים להבין כלל על מה אני מדברת, ואם אני באמצע האוכל מסתכלת על השעון כי עושה הפסקה יזומה באכילה כדי להרגיל את עצמי לכך ועוד,, מי יכול להבין בכלל דבר כזה? רק מי שנאבק כמוני וכמוך, רק מי שמכיר את ההרגשה הטובה אחרי שיורדים ומרגיש גם את הפחד לעלות מחדש ולמרות זאת יש שבועות שאני לא יכולה פשוט לא יכולה, אז אני סולחת לעצמי ואומרת מילא יש את שבוע הבא לא? ויש את יום המחר לא? בתקווה שהאל הטוב יתן לי הזדמנות לתקן את המעוות ולחזור להרגיש מאד מאד טוב בתוך הבגדים שלי. היום זה לא היום שלי והיו לי הרבה אכזבות זה לא גרם לי לבולמוס אבל אכלתי הרבה פחמימות כי הרגשתי שאני חלשה מרוב תסכול וזקוקה לכך, שיהיה לכולנו שבוע נפלא של הצלחה של שפיות ובעיקר של בריאות הרבה אהבה לך יקרה חנה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
10/11/2013 11:22

dany
dany
קרנושה יפהפיה שלנו
בעלי אומר ללשון אין עצם כך זה האנשים הללו שמדברים ומדברים מבלי לחשוב......... ובכלל בטוחים שחכמת השכינה נמצאת מעל ראשם.
מי שלא עומד במקומנו לא יבין ולא יכול להכיל את הכאב שלנו. ברור ממש ברור אם תרצי ותסתמי אז תרדי........ אז למה לא עשית זאת עד היום כי מה? את עצלנית, את שונאת את עצמך, את אוהבת להיות שמנה וללכת עם אוהלים, איך בן אדם שעומד מולך לא מבין את הכאב שבדבר. אז עזבי, אין טעם אפילו לכאוב........ ואני בטוחה שלה יש בעיה רק שלא רואים אותה אז אי אפשר להעיר לה.
נשמתי, את מיוחדת במינך, כולך מוארת ושופעת , והכאב שלנו ........ אנחנו נתגבר עליו , כי אנחנו לא מוותרות, לא מרימות ידיים, ובטוח עוד ננצח.
נשיבוקים וחיבוקים חזקים.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/11/2013 05:45

אקורדיאון
אקורדיאון
לא שווה אפילו להתייחס,את יקירה שלמי חובות ועופי כפי שאמרת קדימה.
בהצלחה רבה יקירה.
0 קישור קבוע (Permalink)
09/11/2013 12:22

קרנושה
קרנושה
תודה אהובות שלי. ריגשתן אותי והדמעות עולות וצפות..כנראה שבאמת נמאס לי אם אני ככה.
אני חייבת לעצמי להחזיר את החובות למירי. סה"כ 5 ק"ג ולעוף משם קדימה! אלו הרגעים המתסכלים באמת..
וטוב שייש לנו כאלו, אחרת נישאר אפאתיים.
0 קישור קבוע (Permalink)
09/11/2013 12:15

IRIS
IRIS
שבת שלום קרנושה היפה. נכון זר לא מבין וגם לא יודע כמה השקעה וכמה כוחות צריך להיות בתהליך שכזה. אולי רק אלה שמעשנים ורוצים להיגמל אז מבינים אותנו. בטח שבטח רזה לא מבינה ולא תדע על מה את מדברת בכלל. בכל אופן ברכות לעמידה במקום שלא מובנת מאליה גם ולפחות מנעת עלייה זה הכי חשוב. מקווה ששבוע הבא תראי ירידה והעיקר שאנחנו כאן במודעות ובבית ספר של החיים בכל התחומים לומדים כל שבוע מחדש ועולים כיתה. קרנושה שתהייה לך שבת נפלאה נשיקות את יפהפייה אמיתית
0 קישור קבוע (Permalink)
09/11/2013 12:11

נחושה
נחושה
יפה שלי,
ראשית טוב שהוצאת "עדיף להוציא מלהכניס" wink
שנית, זה בדיוק המקום ואני מפרטת:
זה לא קשור להבנת מצבך כקובבה או הבנת הכוססת או הזדהות עם בעיית משקל או כל בעיה אחרת. להרבה אנשים אין יכולת אמפטיה מינימלית ולעוד רבים אחרים אין אינטליגנציה רגשית ואו רגישות לשונה מהם ואני לא מתכוונת אפילו לנכויות או לשונות נראית לעין.
גישה ילדותית של מבוגר יכולה להיות ללובש משקפיים, עונד פפיון, נטול בלייזר, לובשת מיני או כל מה ששונה ממה שאני או ממה שאני מייצג.
לפיכך,
אל לך "להישרף מבפנים" אלא במקרה כזה נוסף פשוט להגיד לאותה בחורה שאת מהממת והיום במיוחד ואם היא לא מבחינה בזה היא מוזמנת לבדיקת ראיה. שאת בטוחה שהיא לא התכוונה וסלחת לה.
ופשוט לעבור לסדר היום ולהמשיך הלאה.
תאמיני לי שאת תרגישי טוב יותר עם עצמך ועם ההתעלמות ממוגבלותה של היפייפיה הדוברת להכיל שונות.
מאחלת לך המשך עשיה נהדרת ובאשר לכל השאר שכתבת, אנחנו בפקולטה לאיכות חיים תרתי משמע
אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתת
נחושתך
0 קישור קבוע (Permalink)
09/11/2013 09:58

קרנושה
קרנושה
פורום יקר ואהוב שלי,

השבוע בשקילה השבועית עמדתי על המקום. אני לא מתלוננת אך יחד עם זאת מרגישה צער, כי לא השלתי השבוע.
נכון שתמיד אפשר לתקן ואנחנו כאן בכדי להשתפר ולשפר בתהליך ובחיינו..אבל עדיין מתסכל.

למחרת, הגעתי לעבודה, כשישבנו בישיבת צוות ואמרתי לבנות בקול רם שאני הקבבית היחידה בחברה, שכולן כאלו פצצות
וזה כשלעצמו צובט עד מאד. אחת הקולגות שלי, בחורה רזה מיום היוולדה, שלא מבינה על מה אני מדברת וגם לעולם לא תבין אמרה
"אני לא אוהבת שאנשים מתלוננים, אם את רוצה לרזות תרזי", לקולגה השניה יש בעית קסיסת ציפורניים ולה אמרה "את רוצה לגדל אז תגדלי".

כבר מזמן הבנתי שהעולם שלנו מתחלק לשניים-לאלו העשירים באינטיליגנציה רגשית ולאלו שהם רדודים וכהים ברגשות שלהם.
אבל זו דוגמא מובהקת של בחורה שממש לא מבינה את הקושי הזה שלי וגם לעולם אולי לא תבין. אני משוכנעת שהיא לא אמרה זאת ממקום
של לפגוע, אבל היתה פחות רגישה בגלל המקום הזה של "זר לא יבין לעולם". כמה נכון. כמה כואב.

לך תסביר לאנשים מה אתה עושה עם עצמך, כמה עצמה אתה סופג כל שבוע בחוג שלך, עם המדריכה הכי מדהימה שייש,
שיודעת לנחם, לעודד, לתמוך ולהיות שם למענך ברגעים הכי קשים. זו החולשה שלי..ואני מטפלת בה. ועדיין נשרפת מבפנים כשאין
לי את היכולת להסביר למישהו מה עובר עליי ואמרתי מפורשות באותו מעמד, בואו, אני לא רוצה יותר לדבר על זה. סגרתי את הנושא.
זה מבוי סתום להסביר לנשים רזות התמודדות עם עודף משקל מהי. והתמודדות בכלל.

אבל מירי שלנו תמיד אומרת שצוחק מי שצוחק אחרון. וזה מה שמחזיק אותי הכי חזק. כי אני יודעת שייש בי את כל היכולת.
ואני יודעת שגם אגיע ואגע בשמיים, שהחיים שלי ישתנו ואני אהיה מה שאני רוצה להיות ואשקול מה שאני רוצה לשקול.

זה ישב לי בנשמה כל השבוע פשוט לא מצאתי את הזמן לשפוך ולשתף אתכם.
אני מאושרת ומברכת על הקיר הזה ועל הבמה הזו שאפשר להעלות את המחשבות והרגשות על הכתב...
המשך שבת קסומה ושבוע מהמם לכולנו!!!♥
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » זר לא יבין לעולם

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!