הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » "מה יש מירי באינטרנט"?

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
10/11/2013 05:43

אקורדיאון
אקורדיאון
ושיהיה שבוע נפלא.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/11/2013 00:01

miribelkin
miribelkin
Administrator
טולי יקרה
תודה רבה על הפירגון לדיאטה באינטרנט.....
ואני מאד שמחה שאת בשליטה, ונהנית ממקום
המגורים החדש שלך....מגיע לך המון אושר והצלחה
אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
09/11/2013 12:32

IRIS
IRIS
טולי איזה כייף מפגש עם חברה מאז וקיבלת מחמאות מהסביבה ועשית מצווה כפולה למלצרית ולחתולי השכונה. יפה לך ותמשיכי הלאה בהצלחה רבההה
0 קישור קבוע (Permalink)
09/11/2013 09:46

dany
dany
מה אומר ומה אגיד מחוננות לשמה. כל הכבודApplause
edited by dany on 11/9/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
08/11/2013 21:04

toly
toly
סיפור אמיתי חם מהתנור של בוקר שישי
היום בבוקר נפגשתי עם חברה שלא ראיתי מזה 15 שנים והכל בזכות הפייסבוק
מאוד התרגשתי התיפייפתי ממש כמו לדייט ראשון עם גבר כיווצתי חמוקיים לתוך מכנסים צמודות בכוונה תחילה על מנת לא להשאיר מרחב יתר על המידה לקיבה בחרתי מראש את המקום וכמובן
מראש מה אני הולכת לאכול הכל על פי כללי הזהב של מירי לארוחה בחוץ
המפגש היה מאוד מאוד מרגש חברתי שהיא בת של חברים מאוד טובים שהיו כמו משפחה אחת עם הוריי ז"ל וגם הם עליהם השלום
נשארה גבעולית ומהממת ולמרות פער השנים ביננו (מבוגרת ממני ב11 שנים) הייתה בצעירותה דוגמנית שומרת באדיקות רבה על תזונתה וספורט
וזה לא מהשמיים שהיא כזאת פצצה עם 3 בנות ונכד טרי ומתוק להפליא
ןהנה גולת הכותרת: מגיעה מלצרית מקסימה לשולחן ותוך כדי שאני מזמינה קנקן חליטת צמחים לשולחן אני שואלת משהו לגבי ארוחת הבוקר
והמלצרית החמודה והשמנדמודה אומרת:יש לנו תפריט דיאטתי:ביצה קשה וסלט ללא שמן או תיבול.....כבר התאהבתי במקום
ופלטתי באופן לוטומטי:איזה יופי ממש א-לה מירי בלקין....
הייתי אצלה לפני הקבה שנים מספרת הנחמודת ואני אומרת :כן גם אני וגם עכשיו עימה באינטרנט ומציינת כמה ירדתי
באמת?אומרת המלצרית וממשיכה:את בכלל לא שמנה....כל כך הרבה ירדת? מה יש מירי גם באינטרנט? וואהו תודה שאמרת לי את אישה מקסימה ומאוד יפה .....הסמקתי ומה זה זכינו לשירות מלכות
והאוכל? מרוב דיבורים והשלמת פערי השנים רובו נשאר בצלחת אומנם ארזו לי יפה באתי הבייתה כל כך שבעה ונרגשת מהמפגש שפשוט הורדתי את המנה לחתולי הבניין והם מה זה לקלקו והתענגו שיהיה להם לבריאות הם לא בסיירת מירי אני כן ומתחילת המבצע שבוע שעבר נשר לו עוד קילו ואני בעננים ומאוד מאוד מצפה לגשם שישטוף את האוויר
שבת נהדרת וטעימה בשליטה
באהבה רבה
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » "מה יש מירי באינטרנט"?

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!