08/11/2013 16:46
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
עשית את הדבר החכם ביותר אנו במבצע כעת אז בכל הכח מעבירים הילוך ועובדים על זה בלי הנחות את יכולה סומכת עליך בהצלחה חיוך מהלב כתב:
איזה יופי טנא עם פלפלים אדומים יאמי !!! אז זהו שתדעו לכם קמתי הבוקר עם פנטזיה. אחרי שהייתי בחתונה (אמנם לא הגזמתי יחסית אך...) עלי להיות ממש טובה הסופשבוע הזה. ובכן, קמתי עם פנטזיה ללכת לבית הקפה הקרוב ולשבת עם עוגה ולהתענג עליה כי בבית אין אוייבים כידוע. אך לפני הכל עליתי על המשקל ואז "עבר לי" החשק בכלל לחשוב אפילו על עוגה. וכן, במקרה שלי זה היה הדבר הנכון לעשות ברגע הנכון ואין הנחות היום, רק היום, אכלתי את מה שצריך לפי "הספר" ושמחתי שעבר לי הבוקר בסדר גמור ועכשיו לפני בישול השבת, אני לוקחת אויר, ויודעת שאמנם בניגוד לימים אחרים בשבוע אכלתי את א. הערב בלי פחמימות בצהריים ובערב פחמימות אבל הכל בשליטה מאד מאד מקווה... והאושר הוא היכולת להיות בשליטה. אוהבת את כולכם ושבת מאושרת לכם/לכן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2013 15:39
חיוך מהלב Posts: 1125
|
איזה יופי טנא עם פלפלים אדומים יאמי !!! אז זהו שתדעו לכם קמתי הבוקר עם פנטזיה. אחרי שהייתי בחתונה (אמנם לא הגזמתי יחסית אך...) עלי להיות ממש טובה הסופשבוע הזה. ובכן, קמתי עם פנטזיה ללכת לבית הקפה הקרוב ולשבת עם עוגה ולהתענג עליה כי בבית אין אוייבים כידוע. אך לפני הכל עליתי על המשקל ואז "עבר לי" החשק בכלל לחשוב אפילו על עוגה. וכן, במקרה שלי זה היה הדבר הנכון לעשות ברגע הנכון ואין הנחות היום, רק היום, אכלתי את מה שצריך לפי "הספר" ושמחתי שעבר לי הבוקר בסדר גמור ועכשיו לפני בישול השבת, אני לוקחת אויר, ויודעת שאמנם בניגוד לימים אחרים בשבוע אכלתי את א. הערב בלי פחמימות בצהריים ובערב פחמימות אבל הכל בשליטה מאד מאד מקווה... והאושר הוא היכולת להיות בשליטה. אוהבת את כולכם ושבת מאושרת לכם/לכן
-- hs
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2013 01:10
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
יפה כתבת חיוך מהלב יקרה שבת שלום לכולנו ושליטה ...... אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2013 14:54
רבקה Posts: 8411
|
ועם התחייבויות כאלו אין סיבה שלא יצליח. שיהיה לכולנו סופ"ש נעים ומלא בעשייה ושליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2013 13:40
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מצטרפת גם לעבור סופש בשליטה בע"ה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2013 09:32
אקורדיאון Posts: 16381
|
מצטרפת לכל ההבטחות.יום נפלא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2013 08:40
dany Posts: 19819
|
גם אני רוצה לעמוד בכזאת הבטחה בימים אלו.
חיוך מהלב כתב:
אני מבטיחה לעצמי לעשות את המיטב לגופי. אני מבטיחה לעצמי לאכול נכון ולא רק היום אלא בכל שאר סופשבוע.. אני מבטיחה לעצמי שכשאוזמן לא אוכל אלא את מה שמותר ורצוי לי. ההבטחות מעמידות אותי במקום של התחייבות וזה הרי הכי חשוב, לעשות את המיטב אבל השאר הוא בידי האל, לגוף יש הרי קצב משלו ולא תמיד מתאים לציפיות שלנו. מאחלת לכולנו יום נפלא של בריאות עשייה ושמחת חיים...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2013 07:51
IRIS Posts: 753
|
בוקר טוב ומוצלח. אני גם מקווה לעמוד בהתחייבות הזו. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2013 07:30
חיוך מהלב Posts: 1125
|
אני מבטיחה לעצמי לעשות את המיטב לגופי. אני מבטיחה לעצמי לאכול נכון ולא רק היום אלא בכל שאר סופשבוע.. אני מבטיחה לעצמי שכשאוזמן לא אוכל אלא את מה שמותר ורצוי לי. ההבטחות מעמידות אותי במקום של התחייבות וזה הרי הכי חשוב, לעשות את המיטב אבל השאר הוא בידי האל, לגוף יש הרי קצב משלו ולא תמיד מתאים לציפיות שלנו. מאחלת לכולנו יום נפלא של בריאות עשייה ושמחת חיים...
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|