|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
07/11/2013 13:31
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
האמת צימררת אותי עם הפוסט וכמות האוכל שבו והסיטואציה של טיול הקשור בשואה... יקרתי .. שתמיד יהיו ימים שיגרתים באוכל וטוב שאת אט אט חוזרת למסגרת חיבוק edited by דובונית אכפת לי on 11/7/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2013 05:26
dany Posts: 19819
|
יציאה מהשגרה משפיעה על כל אחד מאיתנו אחרת, אך טוב שזה נגמר ועבר, ואת חוזרת לעשייה הנכונה והטובה וחוזרת לשפיות הדעת. בהצלחה וכמו שמירי אומרת וזה כבר ממש מוכח כנכון, מה שעולה מהר יורד מהר, אז יש לצפות לתוצאות מדהימות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/11/2013 22:30
EFF Posts: 6397
|
זה ברור שכל יציאה משגרת האכילה שלנו משפיעה על משקלנו...אני , למשל, "נפלתי" השבוע על עוגת שמרים פושטית - וידעתי שאני אראה קילוגרם נוסף.. זו הסיבה שאני משתדלת לדבוק בשגרת האכילה שלי...אבל כולנו בני אדם ולפעמים לוקחים פסק זמן וזה בסדר..אנחנו עדיין חיילים מצטיינים בגדוד האכילה הנבונה של מירי בלקין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/11/2013 21:23
נחושה Posts: 6982
|
IRIS כתב:
ברוכה השבה נחושה. קשה מאוד להיות בשליטה בחו"ל אפילו שהמסע לפולין מלווה במראות קשים אני מתארת לי שהיה לא קל שם. בכל אופן חזרת לשגרה כאן וקדימה עם הרישום החדש יירדו הקילואים המיותרים. בהצלחה רבה רבה
תודה יקירה, אני עובדת על זה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/11/2013 19:18
IRIS Posts: 753
|
ברוכה השבה נחושה. קשה מאוד להיות בשליטה בחו"ל אפילו שהמסע לפולין מלווה במראות קשים אני מתארת לי שהיה לא קל שם. בכל אופן חזרת לשגרה כאן וקדימה עם הרישום החדש יירדו הקילואים המיותרים. בהצלחה רבה רבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/11/2013 19:04
נחושה Posts: 6982
|
ערב טוב פורום יקר בהמשך לחוויות מפולין, אני חייבת לכם פוסט על אוכל ונשנושים. המסע לפולין היה רציני, מאורגן, חוויה, קשה מרגש וכל מה שתארתי עד לרגע העליה לאוטובוס והחזרה לאוטובוס אחרי כל סיור ובמיוחד כשמסיימים מחנה השמדה או ביקור בבית עלמין או בורות הריגה מרגע הכניסה לאוטובוס: למרות ארוחת בוקר מלאה במלון, למרות אריזות מאורגנות בעצירת אוכל מסודרת (כריכים, תפוח, מיץ וחטיף מתוק לכל אחד), למרות ארוחת ערב בשרית במלון גם כשהיתה בשעות 21:00-22:00 בשל הנסיעות הארוכות...מרגע הכניסה לאוטובוס נפתח "המזנון": קבנוסים, שוקולדים, חטיפים מלוחים, סנדויצים מהמלון, הברחת קרטוני מיץ מארוחת הבוקר, קרקרים, תרמוס עם קפה (זה דווקא היה מבורך), חטיפים מתוקים, אריזות ממתקים סיטונאיות בי אני נשבעת כאלו של קילו שיספיקו לכמה חברה...מה שכן היו בקבוקי מים של ליטר וחצי מצוננים חופשי ובכמויות בשישיות באוטובוס חופשי על הבר. ואני לא מדברת על חיסול המלאי מהדיוטי כאן ועצירות פיפי בתחנות דלק והסתערויות לחידוש מלאי הנישנושים בחנויות נוחות כמו אצלינו מנטה/סונול/ילו.... ושתי עצירות לצהריים במקדונלד (בפולין רעבים יותר? למה כפול שתיים לאדם אחד? כפול ציפס כפול ציזבורגר....ודליי קולה ומיץ?) ובטיסה חזרה חיסול המלאי מהדיוטי... בקיצור : מי שרזה וטוחן עשה זאת בגדול, מי ששמנמוד עשה מה שכולם, כולם שיחררו לחץ בגריסת זבל מלוח, זבל מתוק וים של פחממות. הבנות שבמכון כושר הרזות האלה...נישנשו המון אבל כמעט ולא נגעו בארוחת בוקר וערב הבנות השמנמודות אכלו בעיקר ממתקים, אוכל קנוי ומוכן והמון שוקולד למריחה עם כפית במלון ובדרך אליו וממנו אחת המורות נשנשה במקביל ירקות, גמבה, תפוחי עץ וקוקה קולה ובערב במלון במשורה בקטנה ארוחה נטולת ציפס ופחממות אבל עם לחמניה וקפה מי שבמודעות חצה את הקווים אבל שב אליהם מי שלא אני בטוחה שהוסיף בין 3-5 ק"ג אני באופן אישי עליתי שניים שם ועוד קילו נוסף כאן ,בליל שישי 12 שעות לאחר חזרתנו, כשהלכנו לאכול חומוס ושיפודים ואמרתי שאם כבר אז כבר....וחבל. מיום שני בבוקר אני ברישום מוקפד ובלי פחממות מחמש,הערב גם הלכתי 40 דקות הליכה מהירה ונהניתי מכל רגע. מסקנה: נישנשתי, אכלתי את הסנדויצים כולם כולל המיץ והממתק, נכון שבמלון אכלתי תמיד פעם אחת צלחת אחת בבוקר ובערב אבל השתרבבו גבינות צהובות, גבינות מעושנות, ריבות טעימות, יוגורטים ופירות, יותר מדי מקושקשת בבוקר, לחמניה פה ושם ובעצם ארוחות גדולות יותר ממה שבבית ובהרכב שכבר אין בבית כמו שניצל מטוגן, גבינות שמנות ומיני לחמים. נהניתי, ניגבתי פירורים וחזרתי לגמרי לתלם ולשיטה. אגב כעת שאני חושבת על זה : בפה מלא קשה לתאר את הרגשות וסערת הנפש....כפי שבני נוער מדחיקים רגשות בדרכים האופייניות להם....אגב לא כולם.... נ.ב, האוכל בפולין תפל יחסית וככל שהמלון / קניון, מתוייר ומערבי יותר כך גם ההשקעה והגיוון באוכל. נחושתכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|