הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מה המבוגרים "עושים" לילדיהם

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
07/11/2013 13:37

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
אקו ודני כל מילה אמת ויציב!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
07/11/2013 09:34

אקורדיאון
אקורדיאון
מיכל ללא ספק כשהכל במידה זה בסדר גמור אבל כשהתופעה יום יומית,בוקר בוקר ובמקום להכין זה שיר אחר לחלוטין.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/11/2013 07:59

IRIS
IRIS
dany כתב:
גם אני מאמינה במידתיות ולא להכנס לשום תחום בפאנטיות ובקיצוניות.
הבן שלי פירסם בפייס את הקטנה שלנו אוכלת כריך עם שוקולד למריחה, והאמת שהיא רזונת אמיתית וממש לא מסיימת אם לא רעבה, ולא זללנית. ואני חטפתי ביקורת מבת דודה שלי שחיה בשבדיה והיום נמצאת במקום של הקצנה תרבותית קולינרית.......... כאילו מה? כריך קטן כזה יהרוס לנכדתי את החיים, כבר מנתה לי את כל המחלות שיכולות לפגוע בה. (שאלתי אותה בעדינות אם היא עדיין מעשנת) באמת בואו נשים הכל בפרופורציות.
אנחנו גדלנו בתקופה שבכלל לא היתה מודעות ואנשים לא היו כל כך שמנים כפי שהם היות שיש הרבה יותר מודעות.......... אז הכל הכל בפרופורציה. שום הגזמה לשום כיוון אינה בריאה. ילד יכול לקבל קצת שוקולד ולא יקרה לו שום דבר, אך אם הוא רואה את אמא שלו מחסלת חבילות שוקולד וקופסאות גלידה........ כך הוא מתחנך!!!!!!!!!!

אמת ויציב..
+1 קישור קבוע (Permalink)
07/11/2013 05:13

dany
dany
גם אני מאמינה במידתיות ולא להכנס לשום תחום בפאנטיות ובקיצוניות.
הבן שלי פירסם בפייס את הקטנה שלנו אוכלת כריך עם שוקולד למריחה, והאמת שהיא רזונת אמיתית וממש לא מסיימת אם לא רעבה, ולא זללנית. ואני חטפתי ביקורת מבת דודה שלי שחיה בשבדיה והיום נמצאת במקום של הקצנה תרבותית קולינרית.......... כאילו מה? כריך קטן כזה יהרוס לנכדתי את החיים, כבר מנתה לי את כל המחלות שיכולות לפגוע בה. (שאלתי אותה בעדינות אם היא עדיין מעשנת) באמת בואו נשים הכל בפרופורציות.
אנחנו גדלנו בתקופה שבכלל לא היתה מודעות ואנשים לא היו כל כך שמנים כפי שהם היות שיש הרבה יותר מודעות.......... אז הכל הכל בפרופורציה. שום הגזמה לשום כיוון אינה בריאה. ילד יכול לקבל קצת שוקולד ולא יקרה לו שום דבר, אך אם הוא רואה את אמא שלו מחסלת חבילות שוקולד וקופסאות גלידה........ כך הוא מתחנך!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
06/11/2013 12:25

IRIS
IRIS
המשך שבוע מוצלח לכולם. בעייה גדולה עם הקטנים שרואים בחוץ והפיתוי הוא ענק כמו לנו בדיוק. לפעמים קשה לעמוד בזה ולרוב נכנעים ואוכלים. כולי תקווה שיתחילו לחנך מהגן תרבות אוכל נכונה ואכילה מזינה ואיכותית ואזי נמנע מכל הפיתויים מסביב וגם הילדים ילמדו מגיל צעיר לאכול נכון ומזין.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/11/2013 21:50

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
כן גם אני לא אוהבת לראות את הדברים האלו אנו משתדלים גם בחוץ ואם נותנים משהו אז מעדיפה לברור ולתת משהו איכותי לא מונעת אך מרגילה שגם בחוץ אפשר אחרת .... בהצלחה בהמשך חזרתך לשגרה ואכן הגוף מתנהג אלינו בהתאם לדלק שאנו מתדלקים אותו smile
0 קישור קבוע (Permalink)
04/11/2013 08:59

מיכל שרון
מיכל שרון
ובכן בתור אמא צעירה אני חייבת לומר משהו...
רק לגבי המאפים.. גם כשאנחנו מחוץ לבית תומר תמיד מבקש קוראסון או בורקס... בבית אין כאלה דברים והוא נחשף לזה מעט מאוד אבל בהחלט מרגישים שכמה שהוא רזה אמיתי עם הרגלי אכילה מעולים, הגנים השמנמודיים אוהבי הפחמימות של הוריו זורמים בדמו!
כשאני עם הילדים מחוץ לבית ומזדמן לנו לשבת בבית קפה, לא תמיד תומר מוכן להסתפק בסנדביץ' שהכנתי בבית, או בתפוח שתמיד יש בתיק...
הוא רואה מה הולך מסביבו והוא גם מושפע מזה...
ואני באופן אישי לא רואה את הנזק שבלתת לו לאכול מאפה מהסוג שלעולם אין בבית פעם ב...

אני חושבת שלשלול ממנו דברים כאלה גם כשאנחנו מחוץ לבית והוא מבין שזה משהו מיוחד רק יביא עלי צרות גדולות יותר בהמשך...
ובסהכ, בבתי קפה טובים המאפים הם לא ממרגרינה, זה לא כזה נזק גדול...
לגבי הקולה, אני באופן אישי לא שותה מוגז בכלל אבל שוב..
מחוץ לבית תומר תמיד מבקש מיץ ומדי פעם אני מרשה לו כוס לימונדה או תפוזים...

העניין בעיני הוא מידתיות... ולהבין שהיום יותר מתמיד ילדים חשופים לשפע גירויים שלא תמיד אנחנו יכולים ולא תמיד זה נכון בעיניי לעמוד נגדם ולא לאפשר אותם.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/11/2013 07:41

אקורדיאון
אקורדיאון
חיוך יקרה אני רואה את התופעה הזו בוקר בוקר כשאני קונה קפה, המקום הומה באמהות צעירות המביאות את הילדים לגן הסמוך שכולן קונות מאפה לילד כארוחת הבוקר
ובכל פעם זה מציק לי מחדש,כל כך מיותר.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/11/2013 17:31

dany
dany
אנחנו יודעים שהחינוך מתחיל בבית, והרבה מאד אנשים(תתפלאי) פשוט לא מודעים לנזקים.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/11/2013 15:04

חיוך מהלב
חיוך מהלב
בבוקר של יום א' אני בדרכי ללימודים במכללה לגימלאים למרות שאני לא גימלאית. כן אני לוקחת קפה בדרך וישבתי לשתות אותו. לידי בבית הקפה הקטן ישבה אם, סבתה וכן סבתא רבה לפי הבנתי. הילדה אולי בת 4 ישבה ואכלה כמה סוגי קראוסונים. זה מילא, כי בבוקר מותר גם פחמימה. האם כל הזמן שאלה את ביתה מה את רוצה? והציבה בקבוק קולה לידה. הילדה אמנם לא שתתה אך ממש לגימה כן. כלומר בבוקר כבר קולה... למרות שבתיקה של האם היה בקבוק מים. לא התאפקתי (אולי לא עשיתי טוב) למה את נותנת לילדה קולה שאלתי? היא רק לוגמת מעט את רואה עוזבת את זה ולא ממשיכה. אגב האם שתתה דיאט קולה. גם כן לארוחת בוקר? היה ממש מוקדם אך לשדל את הילדה לאכול פחמימות וכמות סוכר שאינה מבוטלת בקולה? למה כבר על הבוקר? למה? ואח"כ מגיעים ילדים לגיל 7 עם סכרת ועם כולסטרול? למה? שאלה רטורית כמובן. הילדה לא רצתה לאכול גם את הקרואסונים הקטנים כך שהאם שמה אותם חזרה בשקית. לא נורא אמרה לה. תאכלי מה שאת רוצה.
לא כולם באים מבית הספר לחיים של מירי כמובן, לא כולם במודעות על הנזקים של סוכר מיותר שמזריקים לגם וגם לילדים? ומה אם ההורים אלה שעושים את זה לילדים? צריך לשלוח את כולם ללמוד מה בריא ומה הרסני ולא צריך בכלל להציג בפני ילדים.
לענייני... אני יודעת שהיה לי די קשה בימים האחרונים אבל משתדלת מאד מאד לדאבוני הגוף יש לו קצב משלו וכמו שמירי אומרת הוא זוכר את הכל. כנראה שגופי זוכר שאכלתי מאכלים עתירי נתרן בארה"ב גם אם לא רציתי במיוחד. כלומר לא יכולתי לבדוק כל הזמן ולחפש בדיוק מה שהתאים לי גם כן לא הצלחתי הרבה.... מצב נתון. ובכן, ראיתי שהקרסוליים שלי שאפילו לא התנפחו של הטיסות הארוכות לפתע בשבת נראו נפוחים ( כמו הצטברת נוזלים) דעו לכן, אני מקפידה בבית לא לאכול אף גרגר של מלח וגם מעט מאד אבקת מרק של עוף לתבשילים ובכן הגוף שלי מודה לי כל הזמן אבל התקופה שבה לא הקפדתי כי לא יכולתי, עכשיו בא יום ה"תשלום".. אני יודעת שתוך כמה ימים זה ייעלם כמובן ועושה לגופי ולנפשי טובה גדולה כי התרגלתי כבר מזמן לאכול בלי אף גרגיר מלח וזה לא חסר לי בכלל כי בכל מאכל שקונים כולל גבינה לבנה וכו'... יש נתרן שמספיק לו לגוף.
מסקנה : תעשי טוב לגופך ויחזיר לך בטובה. תעשי לו "רעה" והוא יחזיר לך גם כן .. השתקפות של מעשייך... בקיצור כדי לשמור על הבריאות צריך "לעבוד"... אני מוכנה לשבוע החדש והאתגרים העומדים בפני... מאחלת לכולנו שבוע של עשייה מבורכת בריאות ושמחה בכל אשר נפנה באהבה לכולכן

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מה המבוגרים "עושים" לילדיהם

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!