26/09/2010 09:06
dany Posts: 19819
|
מועדים לשמחה ואיזה כייף לראות אותך כאן נשיקות וחיבוקים דני בצקיסטית בגמילה כתב:
שלום לכולן/ם וחג שמח :-) אני מתנצלת על ההיעלמות. תקופה עמוסה בעבודה (אז מה אם יש חגים?!). אבל אל דאגה, אני בתקופה יותר טובה עם האוכל, אחרי תקופה קשה... יש לי גם קצת בעיות עם האינטרנט בבית, אבל אמצא זמן לפתור אותן ולכתוב כאן. אני מודה לך דובונית ולכל מי שחשב עליי. חג שמח וחתימה טוב לכולכן, חגית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/09/2010 10:44
רבקה Posts: 8411
|
בצקיסטית בגמילה כתב:
שלום לכולן/ם וחג שמח :-) אני מתנצלת על ההיעלמות. תקופה עמוסה בעבודה (אז מה אם יש חגים?!). אבל אל דאגה, אני בתקופה יותר טובה עם האוכל, אחרי תקופה קשה... יש לי גם קצת בעיות עם האינטרנט בבית, אבל אמצא זמן לפתור אותן ולכתוב כאן. אני מודה לך דובונית ולכל מי שחשב עליי. חג שמח וחתימה טוב לכולכן, חגית בצקיסטית שמחה לראותך שוב איתנו כאן ומאושרת לשמוע שאת בתקופה טובה שמכאן תמשיך הלאה. שהשנה הזאת תהיה לך מלאה בבריאות וכל שיחפוץ ליבך. חיבוק גדול ונשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/09/2010 02:38
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שאפתנית חמודה שמחה לשמוע שאת עסוקה בדברים טובים ומשתדלת להיות איתנו כך את במודעות אז שימרי על עצמך תעשי חיים ואנו כאן בהצלחה ובצקיסטית חמודה שמחה לקרוא שאת כאן איתנו וחזרת לשליטה עם האוכל ומקווה שהמחשב יסתדר במהרה מקווה שעניני הבריאות תקינים שימרי על עצמך ואין על מה להודות משתדלים לזכור ולהתעניין כי כולנו כאן יחד זה למען זה בהצלחה בהמשך כאן תמיד בשבילך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2010 20:00
קרולין Posts: 6651
|
חגית יקרה, חג שמח גם לך וגמר חתימה טובה.
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2010 14:42
שאפתנית Posts: 8392
|
חגיתו'ש כייף לשמוע שאת נמצאת בתקופה טובה עם האוכל, במיוחד עם כל החגים והשבתות טוב להרגיש שליטה. בהצלחה בהמשך ואני מקווה שגם האינטרנט בבית יסתדר ותהיי יותר צמודה אלינו. שבת שלום, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2010 11:22
בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
שלום לכולן/ם וחג שמח :-) אני מתנצלת על ההיעלמות. תקופה עמוסה בעבודה (אז מה אם יש חגים?!). אבל אל דאגה, אני בתקופה יותר טובה עם האוכל, אחרי תקופה קשה... יש לי גם קצת בעיות עם האינטרנט בבית, אבל אמצא זמן לפתור אותן ולכתוב כאן. אני מודה לך דובונית ולכל מי שחשב עליי. חג שמח וחתימה טוב לכולכן, חגית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2010 08:56
dany Posts: 19819
|
חגית יקרה מחכים לך נשיקות ושבת שלום אהובה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2010 07:03
שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב דובונית, אני קוראת אתכם כל יום (משתדלת) עכשיו בגלל החופש עסוקים קצת יותר עם הילדים או שהילדים עסוקים במחשב ולכן ההתחברות קצת קשה בימי חופשה אבל אתם תמיד בליבי ואם לא כותבת אז לפחות קוראת. המשך חג שמח ותהנו מהחופשה (למי שנמצא בחופשה) שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/09/2010 06:54
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שאר הנעדרים שובו לפורום שיהיה יום נפלא ומועדים לשמחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|