הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דווקא דווקא דווקא!!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/11/2013 16:56

חיוך מהלב
חיוך מהלב
מיכל היקרה, לעיתים דוקא והמילה היא דוקא כשאנו "לוחצים" על עצמנו אנו מקבלים את התוצאה ההפוכה. כלומר, אנו נתקפים במעין בולמוס ואוכלים פחמימות בלי חשבון. גם לי זה קרה. החלטתי לקחת הכל בניחותא גם לי יש לרדת 3-4 קג ועלי לעשות את המאמץ החודש והחודש הבא, ממש ברצינות מכל הסיבות בעולם אבל לא בלחץ, אם אשאר באותו משקל השבוע הבא, גם כן טוב, אם ארד עוד יותר טוב, אבל בלי לחץ... כי העיקר היא הכוונה והעשייה תגיע בעקבות ההתכווננות לאט לאט וכל יום להתחיל מחדש. כי לנו בבית הספר של החיים אצל מירי אין ברירה אחרת כך אני רואה את פני הדברים.
מחזיקה לך אצבעות ומרגישה אותך היטב. תמשיכי לעשות כמיטב יכולתך ולאט אבל בטוח תגענה התוצאות אין ספק בכך.
באהבה חנה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
06/11/2013 11:44

IRIS
IRIS
בהצלחה מיכלוש. סומכת עלייך קטן עלייך. יאללה מבצע נעים
0 קישור קבוע (Permalink)
05/11/2013 21:40

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
בהצלחה בחזרה למסגרת ...
ותנסי למצוא למה ולא לפתור זאת עם אוכל
0 קישור קבוע (Permalink)
03/11/2013 12:38

רבקה
רבקה
מיכלי יקירתי
אני וכולנו כל כך מבינות לליבך
הרי זה קורה לא רק לך
ואנחנו לא חסינות ב- לי זה לא יקרה -
אך בהחלטתכם את וגיתי אני בטוחה שהפעם את שוב תחזרי לשליטה
ולראות תוצאות של ירידה.
הסירים מלאי כל טוב כבר בטח מוכנים אצלך
ושוב אנחנו כאן במסגרתינו שולטים בכל הבא אל פינו.
שיהיה לכם בהצלחה ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
03/11/2013 11:41

נחושה
נחושה
אז ככה. מיכלי יקרה זה לא את עושה לעצמך כי אם היית עושה לעצמך זה היה מראה ומרגיש אחרת. זה ה "שברו את הכלים ולא משחקים" שיש לכל אחד מאיתנו.
היה ונגמר. תחזרי לרישום. תחזרי לסיר מרק חם על הגז לפשטידה משביעה בתנור. לסנפרוסט כלשהו שיהיה מהיר וטעים ואיזה כרע או פולקע לצהריים או דג.
תארגני יפה בצלחת עם מפה ונר ותתחילי מחדש.
מה שהיה היה מה שיהיה תלוי רק בך.
בהצלחה יקירה
0 קישור קבוע (Permalink)
03/11/2013 10:59

dany
dany
ברוך שובך ציפורה נחמדת..........
באגף הדווקאיות נמצאת גם אני, אם החלטות מפה ועד ירושלים כל יום והפרת הבטחות גם כל יום.........
עדיין לא שמעתי את ההרצאה של מירי מהשבוע שעבר, הייתי עסוקה ביפהפיה של ירושלים. ספר קסום מומלץ!!!!!!!
ובין לבין לקבל אורחים לדאוג לבית ובוודאי לדאוג לבטן שחס וחלילה לא תדבק לגב............חחחחחחחחח
הולכת כרגע לשמוע את ההרצאה וקבל בוסטר.
בהצלחה מותק לך ולגיתי
ונשיקות לקטנים
+1 קישור קבוע (Permalink)
03/11/2013 08:03

מיכל שרון
מיכל שרון
החודש האחרון היה מבחינתי כמו מדרון תלול... שלא תבינו לא נכון, גלשתי בו בהנאה מרובה (רוב הזמן, בעיקר אם מתעלמים מרגשי האשמה, מההאשמות העצמיות וכל הנספחים לעלייה במשקל שהיא סתמית לחלוטין) ועדיין כמו כל מדרון.. בסוף תוואי השטח משתנה.. נהייה מישור ובמהרה הנה אני ניצבת שוב בפני ההר שעלי לטפס בו שוב (בדיוק נזכרת במטפס הרים שנעלם כמוני.. חושבת על הבדיחותא שיש באנלוגיה.. איך דווקא העלייה במשקל משולה למדרון והירידה לעלייה בהר...).

ההרצאה השבוע בהחלט סימנה את סופו של המדרון..
אני לא יודעת מה אתכם.. אני לא מסוגלת לעמוד מול מירי כשהיא מכריזה על "מבצעים"... כנראה קטע בולגרי.. רואים "מבצע" ישר חייבים לקנות.. wink
חזרתי הביתה ברביעי בערב מההרצאה ואני וגיתי התיישבנו והבטחנו והכרזנו ובאמת נמלאנו כוונה ורצינות ומחוייבות שלא היתה בנו כבר חודש בערך.. החלטתי שאני חוזרת לרישום...
וכל ההחלטות האלה לא עזרו לי בכלום!
כאילו אני דווקא.. דובי לא-לא... יקיריי הפורום אני מודיעה לכם חגיגית שבשלושת הימים האחרונים (חמישי-שבת) הצלחתי לאכול פחמימות של שבוע!!!!
מבצע הא? רק ההיפך.. פחמימות של שבוע ב-3 ימים? מישהו מעוניין לקנות גם?
ואני לא חיה בסרט.. כשאני רושמת אני רושמת הכל.. בלי בושה.. (הבושה תגיע מול מירי ברביעי כשהיא תסתכל לי בדף)

ובאמת שאני לא מצליחה להבין למה אני עושה לעצמי דווקא?
דווקא! דווקא! דווקא!

הרי אני כל כך רוצה להוריד את ה-4 קילו שעלו עלי מאז החגים...
הרי אני כל כך רוצה להיכנס שוב בניחותא לג'ינס החדש (מידה פחות) שקניתי לעצנמי ליומולדת..
הרי אני כל כך רוצה להפסיק לראות בטן פחמימות רופסת במראה...

כל כך רוצה ולא עושה!
דווקא!!!!

אבל אבל אבל.... אני פה הבוקר נכון? וכולכם יודעים מה זה אומר נכון?
אז מודה.. לא יצאתי להליכה הבוקר... אבל אתמול בלילה כשחזרנו מסופ"ש קטלני בקיבוץ ישבנו גיתי ואני והכנו תפריט לשבוע הקרוב, החלטנו לבשל ולהכין ולא להתעצל, התחייבנו מהבוקר לא לאכול יותר בחוץ 3 חודשים (כי באמת שהחומוס אתמול בתרשיחא הבהיר לנו מה פוטנציאל ההרס העצמי שלנו וכמה הוא מפותח) ואני תיכף עוזבת אתכם ןנכנסת למטבח ומתכננת לצאת ממנו רק בצהריים בערך אחרי שהמרק כרובית שמירי הכתיבה השבוע יהיה מוכן, וקציצות טונה (כי בא לי לנסות משהו חדש) וסלטים שונים שהם לא על בסיס חסה (כי חייבים לגוון) וירקות מוקפצים (שתהיה תוספת לא פחמימתית)..
כי אני הרי יודעת שאם אני מכינה מראש אני מצליחה... ולמה לי להמשיך ב"ליין" הדווקא הזה? מה זה נותן לי?
אז היום אני עושה "הכן מקררך לדיאטה" ואני מקווה להצליח לתקן ולשפר ביצועים עד יום רביעי...
וגם אם לא... אז לא...

הדווקא שלי נגמר כאן ועכשיו!!!
3 חודשים... קטן עליי...

עפתי למטבח.. יום נפלא לכולכם.. נשתמע אחרי הסירים smile
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דווקא דווקא דווקא!!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!