הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » טיול מהנה ובשליטה.

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
07/11/2013 05:03

dany
dany
אכן אין על תחושת הקלילות שאנחנו נמצאות בתהליך ובמסלול תרתי משמע.
תודה על ההמלצות.
יום נפלא וסופ"ש קסום
+1 קישור קבוע (Permalink)
06/11/2013 11:42

IRIS
IRIS
כל הכבוד לשליטה בנות. ותמשיכו לבלות בנופי הארץ
0 קישור קבוע (Permalink)
05/11/2013 21:37

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
נשמע חוויות ממש מרתקות ומעניינות תודה על ההמלצות smile וכן הכי כייף להיות במודעות ובמסגרת גם ברגעים כאלו יישר כח בנות
0 קישור קבוע (Permalink)
03/11/2013 04:44

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן קרנושי ושוב זה כח המסגרת.
בהצלחה השבוע.
נשיבוקים.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/11/2013 13:14

קרנושה
קרנושה
טלוש אהובתי,

גם אני לפני שבועיים נסעתי עם הצוות מהעבודה לעין כרם. גם לנו הייתה מדריכה שהיא מעבירה סיורים קולינאריים ושפית בעצמה.
המקום בהחלט מדהים ודורש עבודת רגליים רצינית, יש הרבה עליות וצריך להרים הילוך והיו הרבה אנשים שקשה להם..והם רזים.
משמע אין תחליף לתחושת הכושר, להיות חטוב יותר וכמובן קליל יותר. בסיום ישבנו לארוחת ערב פרי ידייה של השפית מדריכה, היא ובעלה
חיים שם ומארחים קבוצות על המרפסת שמה עתליה ואפשר לחפש אותה בכיף בגוגל.

זו היתה שעת ערב מוקדמת ולא אכלנו אותו יום צהריים כי יצאנו מהחברה בשעה 13.00 והכל היה לעילא ולעילא אבל בסגנון שבועות-הכל חלבי ושמן.
אז אכלתי מאד בקפידה וממש מעט, שתיתי המון מים והרגשתי איזה ברת מזל אנוכי על המודעות הגבוהה שלי ועל היותי כזו בגלל מירוש.
וכולם יודעים שאני בדיאטה והסתכלו לי על הצלחת בפליאה כי באמת לא לקחתי לעצמי הרבה ונהניתי מכל רגע.

המסקנה היא שרק תרגול תרגול ותרגול יביאו את ההצלחה המיוחלת שלנו♥
ושיהיה שבוע מבורך ומוצלח בשקילות לכולנו!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
02/11/2013 06:32

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן היה טיול מהנה לעין כרם מקום קסום מדריכה שאין לה אח ורע ,מי שבאמת רוצה להנות היא הכתובת,טיול מעולם אחר.
ממליצה בחום שמה טלי בצלאל שושני יש לה אתר שניתן ללמוד מעט על סוג טיולים שונה.
אבל הכרגיל הכל קשור לדיאטה,אני הייתי בשליטה מלאה ואיך מירי אומרת שלא אחת מתחשק לה לזמן את השמנמודות סביב למסגרת שלנו כך חשתי לא פעם ולא פעמיים
כלפי כמה נשים שמנמודות בלשון המעטה ואלה הן הראשונות שרצות לגלידות ,לאוכל וכל כך קשה להן לממש את הטיול עד תום,בכל עליה והיו הרבה כאלה בטיול ממש חשתי רחמים
לראותן ממש עומדות להתעלף וחלקן מרימות ידיים ולא מסוגלות להמשיך כי אין נשימה,הייתי שם וכל כך ברורה לי התחושה הנוראית הזו אבל מבחינתן עולם כמנהגו נוהג וברגע שמגיעים
לנושא האוכל הכל נשכח והן חוזרות לסורן כאילו אין מחר ולי זה ממש לא ברור לטעמי הדיאטה הרבה יותר קלה מהקושי בכל תזוזה ,זיעה הנגרת במזג אוויר צלול כיין כמו שהיה אתמול.
כל פעם חזרתי לעצמי על המנטרה,איזה מזל שאני כבר לא שם ומצליחה להתמודד יום יום ,איזה מזל שיש לי מסגרת,עידוד ותמיכה ששומרים עלי מכל משמר.
בהצלחה לכולנו ושבת מבורכת ובשליטה.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » טיול מהנה ובשליטה.

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!