24/09/2010 00:50
EFF Posts: 6392
|
חציל (רצוי בלאדי) חתוך לקוביות קטנות 3 כפות שמן קנולה 1 בצל גדול קצוץ 2 ביצים קשות מלח, פלפל בנדיבות. כפית שטוחה אבקת מרק בצל (או תבלין לסטייק - גם מתאים)מהולה ב-1/8 כוס מים מפזרים את קוביות החציל על נייר אפיה בתבנית מזליפים עליהם 2 כפות שמן קנולה ואופים בחום של 200 מעלות עד להשחמתם. בנפרד מטגנים את הבצל בכף אחת של שמן. מכניסים למעבד את החצילים ,הבצל, ביצים קשות מקולפות, מים+מרק ומעבדים לעיסה אחידה. ממליחים ומפלפלים.
|