16/11/2013 23:49
מיכלל Posts: 1674
|
כמויות?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2013 08:51
מיכל שרון Posts: 1318
|
ובכן אני הכנתי את המרק אתמול והוא פשוט חלומי!!! טעים ברמות אחרות ממש...
לי היה חסר קצת תיבול.. משהו שירים אותו קצת אז הוספתי טיפה כמון ופלפל לבן וזה ממש עשה את העבודה לטעמי.
ממליצה לכולם!!! בחום!!!
ועכשיו אני מבינה למה מירי הזהירה לא לאכול יותר מצלחת אחת בארוחה... כי רציתי לאכול את כל הסיר!!!! (;
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2013 23:51
EFF Posts: 6396
|
ב- 2 כפות שמן זית לאדות: בצל קצוץ שיני שום כרישה חתוכה שורש פטרוזיליה מגורד גס שורש סלרי מגורד גס להוסיף ירקות מגורדים גס: גזר, כרובית לכסות במים בגובה הירקות לתבל באבקת מרק עוף,פלפל, מלח אגוז מוסקט טרי מגורד לבשל שעה לאחר רתיחה ולכבות. להוסיף עשבי תיבול קצוצים ניתן להוסיף חפיסת שמנת מתוקה לבישול 10% או 15%
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|