הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כל יום הוא התחלה חדשה !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
02/11/2013 13:20

קרנושה
קרנושה
חנושששקה, את נראית נפלא!!! כל הכבוד על הירידה המדהימה שלך!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
01/11/2013 15:04

EFF
EFF
שבת מבורכת וברכת כל הכבוד על השליטה....מי יתן וההתנהגות בחינה תימשך גם בחתונה...
0 קישור קבוע (Permalink)
01/11/2013 06:13

dany
dany
שבתשלום ויישר כוח על השליטה smile
0 קישור קבוע (Permalink)
01/11/2013 04:08

אקורדיאון
אקורדיאון
יישר כח וממשיכים הלאה.
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2013 21:49

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
אמן אמן על תפילותיך !!!
היית במודעות וזה נפלא עשית והשתדלת גם אם אכלת קצת אין מה לעשות לעיתים באירוע קצת יותר קשה
כל הכבוד על החזרה למסלול והעשייה היום ובהצלחה בהמשך
וברור להשקל ואז ללכת לחתונה ... אחלה סופש smile
חיוך מהלב כתב:
כולכן היקרות כל כך לליבי עברה החינה. במסגרת האכילה השפויה לא לקחתי בכלל שום פחמימה ורק ירקות וגבינות וכד'. בנושא המתוקים התאפקתי רוב הערב בסופו כן לקחתי חתיכת עוגה קטנה מאד ועוד אחת של 2 ביסים וכמה שקדים מתוקים (4) ל א יכולתי לשתות כלום חוץ ממים כי לא היה קפה נטול או תה נטול קפאין ( בדרך כלל יש לי בתיק) אבל היום הוא יום חדש והתחלתי אותו במצב מצויין וכבר ארוחת הצהריים שלי מוכנה שהיא בלי פחמימות כלל, וכמובן הצעידה היומית שאני עושה באדיקות 7 ימים בשבוע. ובינתיים אני מאד מאד מאמינה בעצמי ובמאמץ שאני עושה כדי להשיל את המיותרים ואני יודעת שהכל יהיה בסדר מאמינה בעצמי ועד החתונה שתהיה ביום ג' הקרוב, נקווה לטובה. גם שביום ג' אני נשקלת לא אוותר בכלל ואלך רק למעמד השקילה כדי שלחתונה אדע במדויק מה מצבי.
אוהבת את כולכן ואתם ממש אור גדול בחיי שיהיה לכולנו יום נפלא ומואר. אגב אמש בהדלקת הנרות ביקשתי לכל העם ולכולנו רפואה שלמה למי שצריך, בריאות מעולה ובעיקר ששונאנו לא יתנפלו עלינו ויתנו לנו לחיות לפחות בשקט ואני מאמינה ששערי שמיים יפתחו ואולי תישמע תפילתי שבאה מהלב מהמקום הכי עמוק בו. אוהבת את כולכן
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2013 10:35

חיוך מהלב
חיוך מהלב
כולכן היקרות כל כך לליבי עברה החינה. במסגרת האכילה השפויה לא לקחתי בכלל שום פחמימה ורק ירקות וגבינות וכד'. בנושא המתוקים התאפקתי רוב הערב בסופו כן לקחתי חתיכת עוגה קטנה מאד ועוד אחת של 2 ביסים וכמה שקדים מתוקים (4) ל א יכולתי לשתות כלום חוץ ממים כי לא היה קפה נטול או תה נטול קפאין ( בדרך כלל יש לי בתיק) אבל היום הוא יום חדש והתחלתי אותו במצב מצויין וכבר ארוחת הצהריים שלי מוכנה שהיא בלי פחמימות כלל, וכמובן הצעידה היומית שאני עושה באדיקות 7 ימים בשבוע. ובינתיים אני מאד מאד מאמינה בעצמי ובמאמץ שאני עושה כדי להשיל את המיותרים ואני יודעת שהכל יהיה בסדר מאמינה בעצמי ועד החתונה שתהיה ביום ג' הקרוב, נקווה לטובה. גם שביום ג' אני נשקלת לא אוותר בכלל ואלך רק למעמד השקילה כדי שלחתונה אדע במדויק מה מצבי.
אוהבת את כולכן ואתם ממש אור גדול בחיי שיהיה לכולנו יום נפלא ומואר. אגב אמש בהדלקת הנרות ביקשתי לכל העם ולכולנו רפואה שלמה למי שצריך, בריאות מעולה ובעיקר ששונאנו לא יתנפלו עלינו ויתנו לנו לחיות לפחות בשקט ואני מאמינה ששערי שמיים יפתחו ואולי תישמע תפילתי שבאה מהלב מהמקום הכי עמוק בו. אוהבת את כולכן

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2013 07:54

IRIS
IRIS
מקווה שצלחת בשלום את החינה ואת כבר במלוא כוחך בתוך השיטה. בהצלחה בהמשך וכמה טוב שאת צועדת ממש שאפו.
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2013 04:38

אקורדיאון
אקורדיאון
ברור שמה שעלה מהר כך גם ירד.את כל כך במודעות שאין כל סיבה לדאגה.
בהצלחה ויום נפלא.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/10/2013 22:22

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
מקווה שאת צולחת את החינה בשלום ואת חזקה אל מול הפיתויים
תמשיכי להקפיד ומה שעלה בטוח ירד עם קצת עבודה והתמדה בלי לשקוע אלא להמשיך קדימה במלוא המרץ...
כמו שכתבת
מאמינה בך תהני מהתהליך תפנימי תלמדי את במודעות וזה נפלא בהצלחה בהמשך smile
עדכני
חיוך מהלב כתב:
יקרות !!! אכן יש עלייה של כמעט 3 קג לצערי אבל אני בטוחה בעצמי ומאמינה שירד די מהר כי אני בשליטה. הערב יש לי "מבחן" טקס חינה של בת של חברה שלי. תחזיקו לי אצבעות שלא "אשכח" מי אני ומה אני חייבת לעצמי לעיתים אני שוכחת ואז קורה מה שקרה. העליה הזו היא של חודש ימים מחוץ למסגרת וקושי גדול למצוא מה שאני זקוקה לו. גם וירוס בטן שאיתו חזרתי ומנע ממני ירקות... אבל מה שעולה מהר.... ידוע.... אז ממשיכה במרץ עם הצעדות שעושות לי כ"כ טוב והסוד של העלייה כנראה שמור אצלי בלב כי כולם אומרים לי כמה אני נראית טוב ולא רואים דבר. זה רק ביני ובי המשקל... ובאמת לקחת את עצמי לידיים התחלתי כבר בסוף השבוע ועכשיו זה רק ממריץ אותי ליותר עבודה בעניין אבל לא בלחץ כי הלחץ גורם לי בדיוק הפוך כלומר גורם לי לאכול בהגזמה. משעה 5 אין פחמימות ואנסה לשמור על כך בטקס הערב... אני מקבלת המון חיזוקים חיוביים מאנשים שרואים אותי מידי יום במסלול שלי (רק הם רואים) אני שקועה בהליכה וכמה טוב זה עושה לי לנשמה וכמובן לגוף.... ממליצה בחום... שיהיה המשך שבוע טוב ומוצלח לכולנו
0 קישור קבוע (Permalink)
30/10/2013 15:59

חיוך מהלב
חיוך מהלב
יקרות !!! אכן יש עלייה של כמעט 3 קג לצערי אבל אני בטוחה בעצמי ומאמינה שירד די מהר כי אני בשליטה. הערב יש לי "מבחן" טקס חינה של בת של חברה שלי. תחזיקו לי אצבעות שלא "אשכח" מי אני ומה אני חייבת לעצמי לעיתים אני שוכחת ואז קורה מה שקרה. העליה הזו היא של חודש ימים מחוץ למסגרת וקושי גדול למצוא מה שאני זקוקה לו. גם וירוס בטן שאיתו חזרתי ומנע ממני ירקות... אבל מה שעולה מהר.... ידוע.... אז ממשיכה במרץ עם הצעדות שעושות לי כ"כ טוב והסוד של העלייה כנראה שמור אצלי בלב כי כולם אומרים לי כמה אני נראית טוב ולא רואים דבר. זה רק ביני ובי המשקל... ובאמת לקחת את עצמי לידיים התחלתי כבר בסוף השבוע ועכשיו זה רק ממריץ אותי ליותר עבודה בעניין אבל לא בלחץ כי הלחץ גורם לי בדיוק הפוך כלומר גורם לי לאכול בהגזמה. משעה 5 אין פחמימות ואנסה לשמור על כך בטקס הערב... אני מקבלת המון חיזוקים חיוביים מאנשים שרואים אותי מידי יום במסלול שלי (רק הם רואים) אני שקועה בהליכה וכמה טוב זה עושה לי לנשמה וכמובן לגוף.... ממליצה בחום... שיהיה המשך שבוע טוב ומוצלח לכולנו

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
30/10/2013 05:22

dany
dany
חנה יקרה
את כל כך בשליטה שזה ממש מעורר הערצה........ אם כי אמרו לי לא להשתמש במילה הזאת כי המקור שלה הוא עריץ..... אבל מה אכפת לי, נאמר הערכה....... מורידה את הכובע.
וכמוך כמוני אומרת רק להיום רק להיום, וכל יום שעובר בהצלחה מודה .
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2013 15:18

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
קודם כל הבריאות חשובה חזרת למסגרת למודעות לעשייה ועל כך דיינו גם אם עלית אין דבר העיקר שאת מקפידה וממשיכה קדימה ובטוחה שתגיעי לייעד בהצלחה תהני בחינה וזכרי מראש על מה מוותרים ועל מה לא smile בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
28/10/2013 19:21

IRIS
IRIS
בהצלחה רבה. יפה שחזרת לשליטה הקילו אם עלה יירד חיש לפי השמירה שלך באוכל. כל הכבוד והעיקר אוטוטו תגיעי ליעדך. ערב נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
28/10/2013 16:29

חיוך מהלב
חיוך מהלב
חברותי היקרות לפורום זה. אני קוראת ונהנית עד כמה הפירגון והאהבה הם גדולים ואמיתיים כאן. יוצאת עוד מעט לצעדה יותר מוקדם כי מחשיך מוקדם. מחר היום שאשקל וכן, יש קג מיותר ואולי יותר מאחד אבל אני כמו חרדית מקפידה על כל מצוה קלה כחמורה ויודעת שהירידה אכן תגיע. גם חזרתי מארהב שם אנשים אוכלים בלתי שפוי והיה לי קשה וגם היה לי וירוס בטן שלא איפשר לי לאכול ירקות כרגיל. היום חזרתי לעצמי ומחר אשקל באומץ ואדע את המצב. ברור לי שאני מקפידה והתוצאה תיראה בעוד שבוע למשל, למרות שיש לי טקס חינה ביום ד' אני חזקה מאד ולוקחת כל יום לגופו. עסוקה מעל הראש וזה עוזר מאד מאד לא לחשוב על אוכל אלא להגיע ל-3 ארוחות צנועות במשך היום ולאכול בדיוק מה שתכננתי. אבל אתן יודעות שאני כל יום מתחילה מחדש מחליטה ומבצעת את מה שטוב לגופי ובריאותי ומתמידה בכל דבר שאני עושה. זו תכונה שסיגלתי לעצמי בשנים האחרונות התמדה, וזה בהחלט מוכיח את עצמו. למרות שכולם שרואים אותי לא רואים העליה, המשקל ואני יודעים את המצב... והרי יש לי יעד והוא לא כ"כ רחוק ומקווה עד חנוכה להגיע כמעט אליו... כמובן שראיתי כבר סופגניות מכל מיני סוגים כבר בחנויות אבל תודה לאל זה פשוט לא מעניין אותי זה לא עושה לי כלום... שיהיה לכולנו יום נפלא בשליטה. אוהבת

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כל יום הוא התחלה חדשה !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!