27/10/2013 22:21
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
העיק שאת במסגרת ממשיכה ומתמידה שבוע מוצלח ואמן לגשם מבורך...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2013 20:41
חיוך מהלב Posts: 1125
|
כולכן צדקתן כל כך. ברור שבקליפורניה אין מחסור בכל ירק או פרי שאפשר לחשוב עליו, למה אי אפשר לקחת כמה ירקות בשקית ולנשנש אני חוזרת על עצמי? נכון לי טוב כל כך בשיגרה ועכשיו עם קערית טונה אני חוגגת ממש... את הסלט כבר אכלתי בתיאבון ולאט... ערב נעים אם כי קצת ארוך לכולנו. נתרגל לשעון החדש ונקווה לחורף גשום ורענן לנו ולמצב המים במדינתנו.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2013 04:38
אקורדיאון Posts: 16381
|
שבוע נפלא בשיגרה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2013 04:11
dany Posts: 19819
|
אכן הם מדברים על כך שצריך שוב ללמד את הילדים לאכול פירות וירקות, ולא מדובר על אירופה הקרה אלא על מקומות שבהם הפירות והירקות הם כמו אצלנו ............ כמה חבל שאנשים שכחו להיות מחוברים לטבע. וחושבים שרק אוכל תעשייתי קיים. ותודה לאל על כך שאנחנו (אפילו אם סוטים מהדרך) עדיין לא שוכחים את היסודות הטובים והנכונים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2013 23:56
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
רק מלקרוא נהיה לי בחילה - סליחה כן... על הבוקר ועוד כול כך הרבה ... המודעות הזו שחסרה לאנשים .... לא ברור למה בכל אופן טוב שהיית את במודעות אכלת נהנת ואין כמו השגרה והירקות שלנו.. שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2013 23:30
חיוך מהלב Posts: 1125
|
דוקא הקטע הבא הוא מהונולולו. שם אין ארוחת בוקר במלון אבל ממש צמוד לו יש מסעדה. מצאתי שאני יכולה להזמין תפוח ובננה בתוך קווקר... איזה כיף ממולי יושבים זוג. היא רזה אמיתית אבל אוכלת בכיף טוסט צרפתי כלומר לחם מטוגן, ועליו שכבה של חמאה שמספיקה לעוגה שלמה. למולה יושב גבר יותר נכון הר אדם... עם קעקועים על החזה, אינו אוכל. יופי אני חושבת לעצמי כנראה שהוא בדיאטה ורק שותה קפה???? אבל כשעובר הרבה זמן זה מגיע. 4 שכבות של פנקייק ועליהם ערמת קצפת ובקצה דובדבן. אני מחשבת לעצמי ומסתכלת גם סביבו אחרים אותו דבר ... פשוט מתבוננת. האיש לוקח את סירופ המייפל ועכשיו כל שכבה מ-4 השכבות מקבלת ציפוי מלא של לפחות חצי כוס מייפל סירופ. כמעט צרחתי עליו. מה אתה עושה רוצה למות? זה מה שאתה אוכל? אבל רק בפנים... והמלצריות מפזזות עם מנות דומות לעוד הרבה אנשים במסעדה... טוב שסיימתי את ארוחת הקווקר שלי ושתיתי עוד כוס קפה כדי להירגע. זו היתה רק דוגמה קטנה ממה שאני התבוננתי וראיתי. בכל מקום אנשים עם שקיות צ'יפס מכל מיני סוגים וגדלים בין הארוחות. למה אין ירקות לנשנש? לא שמעו על זה. לעיתים יש גיוון שקיות עם שקדים אגוזים וכל מיני אחרים שלא נרחיב עליהם את הדיבור. תתעוררו מה קרה לכם? לא שמעתם שיש כולסטרול סכרת ועוד כהנה וכהנה.?? דברים שהטמעתי בתוכי כדי שאזכור תמיד שאני תודה לאל במקום אחר לחלוטין מקום שמאפשר לי חיים בריאים בכיף, שבחיי היום יום שלי אני נהנית יותר מסלט בכל הצבעים מאשר מה שתואר לעיל.... תודה לך מירי על בית הספר שלך על מה שלמדתי ומה שהטמעתי בתוכי גם אם קצת התפרעתי בארה"ב. חזרתי לעצמי. מייד כשחזרתי הביתה אחרי 24 שעות בלי שינה (כי היתה לנו דרמה רפואית מאחורי במטוס)... בטיסה הטרנס אטלנטית. לא פרקתי מזוודות - ישר נסעתי לחנות ירקות קרובה קניתי את כל מה שיכולתי וישבתי כמעט חצי ישנה לחתוך הכל לקוביות והכנתי לי גב'ץ ענק שאין כמוהו בכל התבל... איזה כיף... שבוע טוב לכולכם
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|