הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי היקרה וחברותי לפורום המדהים הזה !!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
26/10/2013 23:46

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
ברוכה השבה ועוד גם ירושלים אין כמו להנות ולכייף.. אבל ברור שגם אין כמו השגרה המבורכת שבוע טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
26/10/2013 00:08

IRIS
IRIS
אין כמו בבית. ברוכה השבה ואת ממש אנרג'ייזר מטיול לטיול כל הכבודדדד. שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
25/10/2013 23:18

EFF
EFF
חנה, ברוך שובך....כבר הספקת לירושלים? כל הכבוד...לי לוקח זמן התאקלמות כאשר אני חוזרת מחו"ל....תהני מהשגרה הברוכה...
0 קישור קבוע (Permalink)
25/10/2013 21:51

חיוך מהלב
חיוך מהלב
תודה לכולן ושבת ברוכה. חזרתי מטיול לירושלים ה-1 בסידרה. מאד אהבתי כל פעם אני רואה משהו שעוד לא ראיתי גם אם הייתי בה 100 פעמים לפחות.... אהבתי כל רגע ומזג האויר האיר לנו פנים.
עייפה מאד אבל חזרה לשיגרה הברוכה ואנשים טובים שיש כאן בשפע...... תבורכו כולם

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
25/10/2013 15:28

רבקה
רבקה
חנה'לה שמחה שחזרת בשלום
ברוכה השבה לארצינו הקטנטונת
ומיד לשיגרה שעושה לנו רק טוב ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
25/10/2013 05:48

dany
dany
ברוכה השבהsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
25/10/2013 05:13

אקורדיאון
אקורדיאון
ברוכה השבה לשיגרה.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/10/2013 21:21

1103
1103
חיוך יקרה
ברוכה הבאה
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
24/10/2013 20:35

חיוך מהלב
חיוך מהלב
שבנו מארה"ב והוואי (גם כן ארה"ב) הכי טוב בבית.
חויה מהאי הגדול ביותר בין 8 האיים. גרנו במקום די מבודד המשקיף על החוף הבזלתי והלבה שהתקשתה. סלעים שחורים יפיפיים וחול שחור גרגרים של חול זך אך שחור ... על רקע הגלים של האוקינוס וגו'נגל של עצים שיחים ופרחים אקזוטיים... מרתק מעין כמותו המראה. באחד הימים רציתי לאכול "שפוי" ולא את האוכל המזעזע לטעמי של האמריקנים והמקומיים שנראים כמו הר מהלך ברובם. רק המקומיים נראים כך בעיקר. הלכנו לסופר הקרוב ופשוט אין שם מקרר עם דברי חלב אלא רק כ-8 יוגורטים חלב (כמובן לא דל שומן) ולצידו הגבינות הצהובות שהן חלק בלתי נפרד מכל ארוחה לא משנה השעה ביממה. בבוקר עם תפוחי אדמה צלויים או על המבורגר גם בבוקר, רציתי לקנות כמה מצרכים ולשים במקרר הקטן שבחדרנו הנפלא... בערב נהניתי משירת הצפרדעים. זו אינה טעות כתיב, יש צפרדעי שמזמרים כמו ציפורי שיר בהתחלה לא האמנתי עד שראיתי אותן. קטנות ומתוקות אלה הירוקות... גם ביקשתי מבעל המקום שבישל לנו כל יום ארוחת בוקר האם אוכל לקבל יוגורט ותפוח כי נאמר לי שאוכל לבקש... הלה הסתכל עלי..ב מבט משונה. בסוף "התפשר" על ארוחה שכללה את כל הפירות הטרופיים האפשריים סוכר שמזריקים לדם, וליד זה תפוחי אדמה צלויים... אבל הוא נראה רזה מאד מאד.. פעם עבד בקרקס. לא שאלתי ולא ביקשתי מאז שום דבר מיוחד.... אבל הכי טוב בבית וחזרה לאוכל השפוי שיהיה לכולנו סופשבוע נפלא ולי הכי קשה לחזור לשעון הבילוגי כאן... כי זה הפרש של 10 שעות ולוקח לגוף זמן אך הכל יהיה בסדר ... העיקר להיות בבית ובשיגרה המבורכת.. חוויות תבואנה בהמשך עייפות רבה.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי היקרה וחברותי לפורום המדהים הזה !!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!