26/10/2013 23:39
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
א-ה-ב-ת-י וכל מילה מיותרת !!! תודה על פוסט מדהים דנוש אני גם חושבת שיהיה בסדר גם לצוף לפעמים בסדר ואולי דווקא כן להתחבב עם האוכל מהמקום החיובי המגוון וכך להעשיר את עצמך בבריא והטוב בלי ליפול במודעות .. יהיה בסדר בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2013 02:57
toly Posts: 898
|
חשוב מאוד מה שכתבת פה נחושה אהבתי מסכימה עם כל הברה ואכן יש עוד דברים מרתקים בחיים חוץ מהאוכל אשר הפך בשנים האחרונות לחלק דומיננטי בתרבות הפנאי שלא לדבר על כל שפע ערוצי האוכל במדיה ושלל תוכמיות הבישול על המסך שרק מזה אפשר לעלת קילו או שלושה) סוף שבוע נהדר ושופע באירועים יפים טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2013 09:08
אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
יקירתי כרגיל פוסט ישר לבטן, אני עסוקה עם אוכל???????? כן אבל ממש לא מהמקום שהוא צריך להיות............ צריך לאכול בכדי להתקיים ולא יותר!!!!!!!! ואני בכלל לא אוהבת אוכל, למשל מבושל....... אם לא הייתי צריכה לבשל לבני משפחתי נראה לי שהייתי חיה על סנדוויצים, לפעמים הוא אפילו משעמם אותי, אין שום התלהבות מאוכל כאוכל, אבל ברור שהוא משרת אותי במקומות אחרים לגמרי, והיום שזה כך, ברור שאני אוכלת לא על מנת להתקיים, אלא לקיים צורך אחר, וזו למעשה המלחמה התמידית שלי. ומה עוזר לי שאני מבינה את זה? עדיין לא הצלחתי לעשות את הניתוק. ואולי עדיין לא עליתי על התשובה לשאלה הפשוטה והכי בסיסית מה אני מרוויחה? שאדע את התשובה אולי אוכל סוף סוף לשקם. סליחה על החפירה, סופ"ש נפלא דנושה יקרה אם היינו עולות על התשובות אולי לא היינו כאן. אני מתרגלת להפסיק לשאול ורק ליישם את התורה אפילו כדי לצוף. בהצלחה,אוהבת מאוד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2013 09:06
אקורדיאון Posts: 16381
|
נחושה כשמך כן את ,לגזור ולשמור. בהצלחה לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2013 05:21
dany Posts: 19819
|
יקירתי כרגיל פוסט ישר לבטן, אני עסוקה עם אוכל???????? כן אבל ממש לא מהמקום שהוא צריך להיות............ צריך לאכול בכדי להתקיים ולא יותר!!!!!!!! ואני בכלל לא אוהבת אוכל, למשל מבושל....... אם לא הייתי צריכה לבשל לבני משפחתי נראה לי שהייתי חיה על סנדוויצים, לפעמים הוא אפילו משעמם אותי, אין שום התלהבות מאוכל כאוכל, אבל ברור שהוא משרת אותי במקומות אחרים לגמרי, והיום שזה כך, ברור שאני אוכלת לא על מנת להתקיים, אלא לקיים צורך אחר, וזו למעשה המלחמה התמידית שלי. ומה עוזר לי שאני מבינה את זה? עדיין לא הצלחתי לעשות את הניתוק. ואולי עדיין לא עליתי על התשובה לשאלה הפשוטה והכי בסיסית מה אני מרוויחה? שאדע את התשובה אולי אוכל סוף סוף לשקם. סליחה על החפירה, סופ"ש נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2013 23:34
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נחושה היקרה והמיוחדת במינה תודה רבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2013 22:36
נחושה Posts: 6982
|
IRIS כתב:
אין אין עלייך נחושה יקרה ואהובה. אחרי פוסט כזה אין מילים . אוהבת את הכנות הזו שבך ומאחלת לך המשך יום מוצלח ועשייה ברוכה. נשיקות
תודה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2013 12:07
IRIS Posts: 753
|
אין אין עלייך נחושה יקרה ואהובה. אחרי פוסט כזה אין מילים . אוהבת את הכנות הזו שבך ומאחלת לך המשך יום מוצלח ועשייה ברוכה. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2013 06:30
נינוש Posts: 1442
|
נחושה יקרה , נכון את חזקה את נהדרת ואת תצליחי ... יום טוב !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2013 06:15
נחושה Posts: 6982
|
בוקר טוב פורום אהוב חייבת לשתף אתכם בכמה הרהורים מהימים האחרונים..... לפני שאנחנו הולכים לישון וברגע שמתעוררים אנחנו עסוקים במה נאכל, מה נבשל, עם מי, באיזה בית קפה, מה לקנות או לתת לו כדי לשמח אותו...וכעת...רוצה סופגניה? יש טעם חדש? הקפה של ה 5 שקלים כן טעים לא טעים....בא לי קפה.... תראי איזה מבצע יש ב.....בהזדמנות תעברי תקני.....אמא תטעמי את המגולגלת מהפרסומת...טעמתי אצל..... למי ששאל זה לא שיחות מיוחדות זה המחשבות שלנו כשאנחנו עם עצמינו מוקפים בפרסומות וחשופים לפיתויים בכל מקום ובכל זמן. הסלט נהיה יקר? הפירות מרוססים? איך הירקן עף על עצמו? ואני חושבת איך עברו את השואה כשהתגעגעו לטעם של לחם ,ריח של שמפו ולא היה להם נבטים או סנפרוסט, חסה רעננה או מנגו ארוזים בספוג. הרי גם כשיש לנו הכול מהכול אנחנו לא תמיד עושים דיאטה או מפחיתים ממשקלינו וחיים בבריאות ובאריכות ימים באיכות חיים ובאהבה עצמית גדולה. לשיטתי ולמיטב הבנתי כשאני חזק בעשייה חשובים הרבה יותר: אני מסוגלת, יש בי את הכוח, אני מאמינה בעצמי, אני נהדרת הרבה יותר ממה שזה נראה במידת הבגדים, אוכל משקיט רעב הוא לא מתקן את חייך, מים הם השמפניה של הטבע, תראי איזה עולם פרוש לפנייך איזה יופי ואיזו שמחה מסביב, החיים יפים טובים ומאושרים אם רק מאפשרים להם אז מה אם קשה? תמצאי את הדרך שלך ! תעשי מה שעושה לך טוב ! מקדם אותך ! מעשיר את נפשך ! נותן לך את הרוח במפרשים! מה שהחזיק אותם בחיים היו : אמונה, שמחת חיים, תחושת ערך חיי האדם ושורשיו, הקשר למשפחתו, האופטימיות שיהיו יחד ובבוא היום יקימו משפחות משלהם, שהקושי זמני ויחלוף, שלאנשים יש כוחות מופלאים שמתגלים בדיוק בזמן המשבר, שצריכים להיות נחושים, יצירתיים ומכווני מטרה, התמדה מיום ליום משעה לשעה והכי חשוב, אופטימיות ותקווה. את כל הנ"ל או שיש בטבעיות או שצריך פשוט לתרגל!!! ועם אמונה אי אפשר להתווכח יום נפלאאאאאאאאאאאאאאאאא יקרים שלי ותעשו משהו עם עצמכם, משהו טוב, כבר היום (לא חייבים להסכים כן חייבים לחשוב על העניין) נחושתכם edited by נחושה on 10/23/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|