26/10/2013 23:25
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כל הכבוד לך על החזרת החובות .. בהצלחה בחיפושש עבודה קומי בבוקר תתלבשי ותוציאי את עצמך קצת לשמש אפילו בלי הליכה זה יעשה לך טוב בשורות טובות...
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2013 12:04
IRIS Posts: 753
|
אורצוק גאה בך... העיקר לא לחזור אחורה. תמשיכי ככה והכל יסתדר מה עוד שיורדים לפחות לא מתוסכלים מהבחינה הזו היתר ברור שיסתדר. נשיקות אהובה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2013 09:24
מפתח סול Posts: 250
|
בנות, תודה רבה על התמיכה, ההקשבה (הקריאה יותר נכון) והפרגון.
נחושתי היקרה - הינני עושה בדיוק כך. אבל לצערי המצב בשוק לא מזהיר.
אני לא דואגת! ממש לא! אני יודעת שיהיה טוב, והרי כל דבר מגיע בזמן שהוא צריך להגיע. אך עדיין, החוסר מעש הזה.... זה מוריד את מצב הרוח.
בכל מקרה, לא מתייאשת. ממשיכה גם אם אין מצב רוח, בכוח. ולאט לאט יהיה מצויין.
המשך יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2013 05:47
נחושה Posts: 6982
|
אורצוק יקירה ראשית אני שמחה שחזרת לעצמך לשיטה ולתלם, שימרי על הישגייך והאנרגיות הטובות כבר תגענה. לשבת בבית זה לא משהו....תשתדלי לעבוד בלחפש עבודה. תכיני קו"ח זמינים במעטפה ותצאי פיזית למשרדים ולחברות שאת רוצה לעבוד בהם, תפני למנהלות לשכה, מנהלי משאבי אנוש ותאמרי להם כמה תוכלי להעשיר ול"לספק את הסחורה" קשה לעמוד בפנייך שכולך אור, נחישות ותושיה....תשאירי את המעטפה ותדאגי לחזור אליהם טלפונית אחרי יממה שתיים באדיבות כמובן. לא הלך סמני את היעד הבא עוד כמה חברות שתפקדי כך. שילחי פקסים מיילים וכל מה שאת יכולה כשאת מכוונת למקבלי ההחלטות ולא לפקידה הכי זוטרה שמסננת קו"ח שרירותית לפי עיר / גיל/תואר/או כל קריטריון אחר. סמני לך יעד להתחלת עבודה נניח "ב 1.12 או קודם אני מרוצה בעבודה החדשה שלי ותעשי לך "רשימת תנאים" עם עצמך שאת לא מתפשרת על פחות מזה. עדכני את כל מכרייך, חברותייך והוריהם, ובכל ארוע כשאת חושבת שהאדם שמולך ממונף או מקושר לעניינייך, השאירי לו את פרטייך. עם כזה סטייט אוף מיינד את תהיי על הסוס ובקרוב מאוד. בהצלחה יקירה בכל החזיתות אגב יש קשר בין כולן נחושתך
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2013 05:18
dany Posts: 19819
|
אורצ'וק המתוקה יש כנראה כרגע בכלל מצב של ירידה אנרגטית, אולי הסתיו, אולי מזג האוויר, אולי ואולי, אך אין לנו ברירה, והכל בעצם תירוצים. ירדת כל כך יפה, הגעת למטרתך הקודמת כפי שרצית, עכשיו המטרה היא להישאר כך, לרדת עוד, לשמור על בן הזוג שלא ישמין, להיות זוג מקסים שמתחיל את חייו המשותפים לא עם עודפים............. שיהיה המון המון בהצלחה, להתמיד להמשיך להגיע למירי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובהצלחה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2013 05:17
אקורדיאון Posts: 16381
|
הפחד מפני העליה חזרה הוא פחד אמיתי וכל כך מוצדק וכלן אור יקירה כפי שכתבת,לא עוד. ממבצע למבצע של ירידה קשה יותר ולכן עדיף לצוף ורק לא לעלות. בהצלחה רבה.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2013 23:11
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אור יפה חכמה ומשתפת תודה רבה על הכנות....לכולנו יש תקופות כאלה, את עשית בחכמה, הבנת שחבל על הזמן..... לא כל פעם מצליחים להוריד 15 קילו, ותפסת את עצמך באומץ בזמן..... גאה בך מאד ותמשיכי להיות במודעות ועשיה, כי אין דרך אחרת.....אוהבת מאדמירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2013 16:02
מפתח סול Posts: 250
|
היי פורום יקר,
שבוע שעבר כתבתי כאן פוסט "מפוחממת".. עליתי שני קילו והתאכזבתי מהמצב שבו אני שוב נותנת לאוכל להשתלט עליי, שוב אני כל הזמן בחשק לפחמימות ולא מסוגלת להתגבר. שבוע שעבר שני הקילו האלה החזירו אותי לקידומת הגבוהה.... ראיתי איך כל ה 15 קילו ירידה עולים בהדרגה לאט.... החלטתי שזהו, לא עוד! שאני לא אגיע למשקל הגבוה שלי. השבוע שעבר עליי היה לא פשוט בכלל.
אני מחפשת עבודה, וכרגע בבית. ובבית הכי קשה. אין לי אוייבים! חשוב לציין, שזה גם מה שעוזר לי מאוד. אבל גם עודף דיאטה זה לא בדיוק טוב.... אין לי חשק לצאת להליכות, אין לי חשק לכלום, אני במצב רוח אנרגטי ירוד להפליא. ולמרות הכל החלטתי שאין שום סיכוי שבעולם שאני אעלה שוב במשקל. נלחמתי בשיניים השבוע, והיה קשה, כולל שישבת!!!
והנה. יום שני הגיע ואני החזרתי חובות. את כל השני קילו שהעליתי שבוע שעבר ירדתי אתמול!!
גאה ועם זאת מפוקסת, רואה את המטרה, חדורת מוטיבציה....??? לא בדיוק אבל לאט לאט.
מאחלת לכולם שבוע מקסים ובשליטה! אור.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|