26/10/2013 23:27
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אחלה פוסט ובהצלחה במבצע לחנוכה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2013 12:10
IRIS Posts: 753
|
יפה כתבת. בהצלחה בהמשך השבוע
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2013 05:51
נחושה Posts: 6982
|
טולי יקירה, צודקת לגמרי. אני צועדת עם בתי ונהנית מכל רגע. כנ"ל לגבי האוכל משקיעה וכולם נהנים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2013 23:13
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי יקרה את אשה מיוחדת ומקסימה, יפה כתבת.... מסכימה עם כל מילה, תמשיכי לשתף אותנו ולהצליח...... אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2013 12:49
toly Posts: 898
|
תודה יקרות על הפרגון ןהתגובות ןעכשיו תכל'ס מבצע חנוכה יצא לדרך יחדיו עם מירי מי שלא עולה על הרכבת= מפסיד מ מירי מורתנו המדהימה מופיעה לאחרומה רבות בתקשורת ואני גאה ומלאה שמחה וגאוות יחידה איך שהיא נראית מעולה ןמצטמקת משידור לשידור ועל תוכן אמרותיה פשוט שאפו ענק ואם היא יכולה כך אז אנו חייבים רספקט למורתנו זאת תקופה נהדרת להשיל עוד מספר חורים בחגורה ובחזייה אאאאאאאאאז קדימה פורום יקר הבה ונצא לצעוד נשתה מים ותה צמחים ניצור מרקים מדהימים מפורום מתכונים ונברך על המסגרת ונאמר תודה על הפורום המיוחד במינו הזה. שבוע מוצלח ומחוייך טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2013 05:22
dany Posts: 19819
|
כל מילה בסלע
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2013 05:11
נחושה Posts: 6982
|
בסוף הכול קשור לדיאטה...וגם נכון. פוסט חשוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2013 05:08
אקורדיאון Posts: 16381
|
שאפו טולינקה.אין להוסיף,אמת לאמיתה. יום נפלא ובהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2013 02:33
toly Posts: 898
|
ןהארץ רעדה....אייטם מרכזי בסדר היום התקשורתי אשר מזכיר לנו שוב ושוב את כוחו של הטבע על פני כל טכנולוגיה או ססמוגרף מקומי ןומה זה קשור לדיאטה? ועוד איך קשור כי לפעמים יש צורך ברעידה או ניעור כלשהוא על מנת להכיר ולהוקיר תודה על הקיים והעכשווי שממש אינו מובן מאליו ובפרט בכל הקשור לבריאותינו ואורח חיינו. והשבוע קיבלתי רעידת אדמה אישית שכזו אשר מחד החזירה אותי 15 שנה לאחור אך האירה מאידך הכרה והוקרה עצמית על כל הטוב והקיים בעולמי אכן כולנו מקטרים על המצב המדיני הכלכלי החברתי האישי ועל מה בעצם אנחנו לא מקטרים כולנו ללא יוצא מן הכלל? ובמיוחד שאנו עושים דיאטה וחשים נבכים לפעמים שאיננו רשאים לטרוף פיל או גלידה בצירוף שטורדל עסיסי עם קצפת ופירה ערמונים) אז מוקירה ראשית תודה על כך שהנני בתהליך של מודעות ושמירה ושליטה על הלע תרתי משמע ויכולת אדירה לגוון בשלל טעמים ומטעמים מחנות הירקות הדגים ושפע גבינות עיזים כבשים (ועימך הסליחה עדנה הפרה מבית דגניה ועמק יזרעאל) באמת יש לנו ארץ נהדרת בכל הקשור למזון ושלל תנובתו וזה לא מובן מאליו בנוסף מוקירה תודה על כך שיש לי מסגרת תומכת ומאזנת שבועית המעניקה לי מוטיבציה וחדוות היצירה במטבח ומחוצה לו בפעילות ספורטיבית מעניינת ומאתגרת כאחד. ואם לחשוב בצורה יותר מעמיקה יש לי על מה והרבה לומר תודה על הקיים בעולמי כאן ועכשיו והנני מאמינה שלכל אחד מאיתנו יש על מה להכיר והוקיר ולהעריך את הקיים ומתרחש בעולמו שבוע של אמירת תודה לעצמנו סביבתנו ויקיריינו שבוע משובח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|