21/10/2013 04:56
אקורדיאון Posts: 16381
|
מסכימה לחלוטין עם איריס,אני לא מאמינה שיש אדם שמרגיש נח עם עודף משקל שסוחב יום ולילה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2013 23:07
נחושה Posts: 6982
|
נחושה כתב:
אנשים חיים עם עצמם בסדר גמור וזאת הבעיה. זה לא שאין להם מראות בבית, הם בוחרים לראות מה שהם זוכרים ומכירים ולא מה שמשתקף במציאות. זה בדיוק כמו שחולת אנורקסיה רואה שמנה במראה ולא שלד מהלך כמו הצופים בה מהצד. אנשים לא רק שנעשים אחרי שנים לא אסתטיים, לא בריאים, לא מודעים, לא ...... הם לומדים לצחוק על זה, לוותר לזה, ל"הסתיר" בלבוש יקר יותר או בהמון תכשיטים או חליפה יותר גדולה. השבוע ראיתי פרסומת של איזה חנות ברעננה שמתגאה בבגדי גברים במידות מאוד לא סטנדרטיות אם אתם מבינים למה אני מתכוונת..... והכי גרוע שבדר"כ באירועים חברתיים, אנשים בשם ה"יאללה היום חתונה" משדלים את האנשים הרגילים "לתקוע" אוכל, שתיה, אלכוהול ומתוקים שלא התכוונו לגעת בהם מלכתחילה. סיבה נוספת להשמנה הזאת היא פשוט תעשיה שלמה של "הגדלת גודל המנות" ו "מוכנים ומתועשים של חמם והגש" וכמובן "הכול כלול" שלא היו לפני 20-30 שנה כמו היום. עצוב edited by נחושה on 10/20/2013 מחכה לכם הרצאה מצויינתתתתתתתתתת על ביקורת, בקרה ואיך אנחנו..... מירוש הרצאה כל כך חשובה !!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2013 14:09
רבקה Posts: 8411
|
אנחנו כאן ביחד עולים כל שנה כיתה ומקווים שלנו זה כבר לא יקרה. חבל על אותם שמנמודים שלא עושים עם עצמם כלום אני מקווה שאת עם מראך המקסים מהווה כרטיס ביקור עבורם ואם לא , יש להם בעייה חמורה אנחנו ממשיכים בדרכינו השולטת ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2013 08:14
IRIS Posts: 753
|
כנראה שלא אפוש. העניין הוא שהם בהכחשה תמידית ושלא יספרו סיפןרים שככה נוח להם. אין אחד שמן שנוח לו ומת לרזות רק רוצים לעשות זאת בדרך מהירה ויש כאלה שעושים ולא חושבים על ההשלכות. שכולנו נהייה בריאים והעיקר פה ובדרך שפוייה. ושוב מזל טוב ושבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2013 08:14
נחושה Posts: 6982
|
אנשים חיים עם עצמם בסדר גמור וזאת הבעיה. זה לא שאין להם מראות בבית, הם בוחרים לראות מה שהם זוכרים ומכירים ולא מה שמשתקף במציאות. זה בדיוק כמו שחולת אנורקסיה רואה שמנה במראה ולא שלד מהלך כמו הצופים בה מהצד. אנשים לא רק שנעשים אחרי שנים לא אסתטיים, לא בריאים, לא מודעים, לא ...... הם לומדים לצחוק על זה, לוותר לזה, ל"הסתיר" בלבוש יקר יותר או בהמון תכשיטים או חליפה יותר גדולה. השבוע ראיתי פרסומת של איזה חנות ברעננה שמתגאה בבגדי גברים במידות מאוד לא סטנדרטיות אם אתם מבינים למה אני מתכוונת..... והכי גרוע שבדר"כ באירועים חברתיים, אנשים בשם ה"יאללה היום חתונה" משדלים את האנשים הרגילים "לתקוע" אוכל, שתיה, אלכוהול ומתוקים שלא התכוונו לגעת בהם מלכתחילה. סיבה נוספת להשמנה הזאת היא פשוט תעשיה שלמה של "הגדלת גודל המנות" ו "מוכנים ומתועשים של חמם והגש" וכמובן "הכול כלול" שלא היו לפני 20-30 שנה כמו היום. עצוב edited by נחושה on 10/20/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2013 05:52
|
אכן לי ממש לא ברור
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2013 05:28
dany Posts: 19819
|
אכן פחד אלוהים, בערוץ הבריאות מביאים עכשיו המון תכניות על השמנה ואוביסיטי, ואנשים יורדים מ-150 ל-120 קילו ומרגישים את עצמם כבר כמו ברבורים בבלט........... ואני אומרת לעצמי אני עם הכמה קילוגרמים המיותרים שלי נראית לידם כמו איזה אנורקסית ולא יכולה לסבול את העודף שלי....... איך ? איך אפשר? ממש לא ברור! ומראים כמה הם אוכלים כל יום, אני חושבת שבכל ימי חיי לא אכלתי את מה שהם אוכלים בשבוע........ ממש פחד אלוהים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2013 04:51
|
זה ממש נכון אפילה. השבוע פגשתי חברה טובה שחיה בארה"ב הייתי פשוט בהלם כמה הפכה לאובזית ומה שהדהים אותי יותר ,לא מתריד. ישבנו לקפה היא לקחה קפה ברד הגדול ביותר מבלי לחשוב פעמיים,ישבנו במיזוג והיא נזלה ,אני רוצה רק לומר כי אני פשוט נחרדתי כי שוב ראיתי כמה אפשר לעלות ולעלות,זה לא נעצר וזה באמת בכל פעם מחדש גורם לי לפחד מוות ומחזיר אותי למסגרת ששומרת עלי מכל משמר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2013 23:17
EFF Posts: 6397
|
חגיגת החתונה של בני היתה עבורי הזדמנות לפגוש אנשים שלא ראיתי שנים אחדות..מה אספר לכם? אני קוראת לזה "מצעד השמנים"..נפוחי פנים וגוף ...אני הסתובבתי כמו טווס גאה....כל פעם נגשה אלי ביתי ואמרה לי "אמא ראית את זה ואת זה ???" לא יודעת מה קורה עם אנשים..אין להם מראות בבית ????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|