|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
18/10/2013 11:36
נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
עייפתי מההכנות לשבת אז לא אגיב באריכות, אלא רק נהניתי מאד מאד לקרוא את המילים הללו. יש בהן המון נחמה. תודה אוהבת קצת נבולה כרגע דני(לא בגלל אוכל, סתם עייפות החומר)
לעייפות החומר, כוס תה חם ושעתיים שינה. חיבוקי גדול ממני ואף אני מחכה לגשםםםםםםםם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2013 09:12
dany Posts: 19819
|
עייפתי מההכנות לשבת אז לא אגיב באריכות, אלא רק נהניתי מאד מאד לקרוא את המילים הללו. יש בהן המון נחמה. תודה אוהבת קצת נבולה כרגע דני(לא בגלל אוכל, סתם עייפות החומר)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2013 08:29
נחושה Posts: 6982
|
בוקר טוב פורום אהוב, מזג האוויר משתנה בכל רגע, אוטוטו גשם וסופשבוע חורפי ובשבוע הבא חמסין, זהו הסתו. ודווקא כעת זה הזמן לחשוב שניה מה אנחנו רוצים שיהיה "כוס התה שלנו " תה צמחים, מרק ירקות חם, ירקות בתנור, פשטידה משביעה אחת מיני רבות של מירי..... תה צמחים, סלט גדול וצבעוני, ירקות מבושלים, דגים בתנור , שקשוקה, ממרחי גבינות ויוגורט, ומתכונים נהדרים אחרים... זה לא משנה מה מזג האויר בחוץ, כן משנה מחוייבותינו לתהליך ומזג האויר בנשמה כשחצי הכוס הפנימית שלנו מלאה בטוב ובאושר אנחנו ממלאים את גופינו באוכל טוב מזין טעים מגוון ונמצאים באנרגיות חיוביות וטובות כשחצי הכוס הפנימית שלנו מלאה בתסכולים, כאב, צער, אכזבה, כעס, ויתור, הרמת ידיים ותחושת מיאוס אנחנו ממלאים את גופינו באוכל מתועש, משמין, מתוק, מפצה. ולא אמרתי מילה על נחמה ! אוכל כאכילה רגשית משתק אותנו. אוכל כאכילה טבעית מחזק ומצמיח אותנו. שמעתי השבוע את המשפט : בחיים או שאת צומחת או שאת נובלת, בטבע אין סתם להיות....אם את תלויה באוויר סופך שתגיע רוח חזקה ותיפלי. סופשבוע חורפי משפחתי רגוע בשליטה ומהנה לכולנו. אני רכשתי לי שתי כירבוליות חדשות ומלאי של תה צמחים....הלוואי שאצליח גם לקרוא קצת אוהבת, נחושתכם edited by נחושה on 10/18/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|