הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מעדכנתתתתתתתתתת

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/10/2013 22:13

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
נחושה יקרה
פוסט מרגש
תודה על שיתופך
כל הכבוד על הירידה בהצלחה ולמסע בטוחה שיהיה עוצמתי
בריאות לחמך כל הכבוד שאתם קב' תמיכה מעולה זה לא מובן מאליו יישר כח
שבוע מבורך smile
0 קישור קבוע (Permalink)
16/10/2013 23:31

miribelkin
miribelkin
Administrator
נחושה יקרה אשת חייל....
אין לי מילים להודות לך על הפוסט המדהים הזה....
את כשמך כן את נחושה....בכל התחומים.....
תיסעי ותחזרי בשלום, מחכים לשמע את סיפורייך....
ואני בטוחה שגם תצליחי לשמור בשליטה על המשקל.....
גאה בך מאד ואוהבת מירי
+1 קישור קבוע (Permalink)
16/10/2013 17:42

נחושה
נחושה
רבקה כתב:
נחושתי היקרה
גאה בך על עמידתך בהצלחה בתקופה לא קלה , חזקי ואמצי.
כל הכבוד על הירידה ומקווה שהירידות ימשיכו לנוע.
את נוסעת עם בנך למסע לא קל בכלל וזאת אני יודעת כי נכדתי חזרה לפני שבוע מהמסע לפולין
ואני כסבתא חוויתי את המסע ששודר יום ביומו בתכנית של בית הספר באינטרנט
וכל ערב ישבתי וצפיתי ביום המסע ואפילו שלחתי מייל לנכדתי ששמחה מאוד לקבלו
אני בטוחה שגם בבית ספרכם תהיה התכנית הזו.
רוצה לומר לך כשאני קראתי את המכתב שבתי כתבה לבתה וקיבלו אותו ביום שהיו במחנות דמעות רבות זלגו מעיני
אז אחת כמה וכמה הנוער שלנו שיש הרבה במה להתגאות שיהיו רק בריאים
שתהיה לכם חוויה עצומה סעו בשלום וחיזרו בשלום ♥♥♥

מרגשתתתת
תודה
0 קישור קבוע (Permalink)
16/10/2013 14:55

רבקה
רבקה
נחושתי היקרה
גאה בך על עמידתך בהצלחה בתקופה לא קלה , חזקי ואמצי.
כל הכבוד על הירידה ומקווה שהירידות ימשיכו לנוע.
את נוסעת עם בנך למסע לא קל בכלל וזאת אני יודעת כי נכדתי חזרה לפני שבוע מהמסע לפולין
ואני כסבתא חוויתי את המסע ששודר יום ביומו בתכנית של בית הספר באינטרנט
וכל ערב ישבתי וצפיתי ביום המסע ואפילו שלחתי מייל לנכדתי ששמחה מאוד לקבלו
אני בטוחה שגם בבית ספרכם תהיה התכנית הזו.
רוצה לומר לך כשאני קראתי את המכתב שבתי כתבה לבתה וקיבלו אותו ביום שהיו במחנות דמעות רבות זלגו מעיני
אז אחת כמה וכמה הנוער שלנו שיש הרבה במה להתגאות שיהיו רק בריאים
שתהיה לכם חוויה עצומה סעו בשלום וחיזרו בשלום ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
16/10/2013 14:45

1103
1103
נחושה אהובה
ברכות חמות לירידה הדהימה- שני קילו פחות .אני בטוחה שלא אמרת את המילה האחרונה ושעוד נכונו לך רק ימים טובים
ושהמשקל יראה רק ירידות.
המסע לפולין מכניס אותנו לפרופורציות, והחוויות שעוברות על אלה שנוסעים למסע הזה מגמדות את בעיותינו אך מכניסות גאווה בליבינו.
טיסה נעימה
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
16/10/2013 11:47

דרך המלך
דרך המלך
נחושתי המדהימה
קוללוו לשניים פחות אין עלייך אלופה!!!
שתהיה נסיעה טובה תלכו בשלום ותחזרו בשלום. תחוו חוויה אמנם קשה לעיכול אבל חוויה. הבן שלי חזר משם לא מזמן ואמר שהוא גאה שנסע . מותר לבכות ורצוי.. מקבלים פרופורציה לחיים..
כל הכבוד לך על היותך את.. עם תכונןת כשלך בטוחהה שתצליחי בגדול והאושר לא ירחק ממך.
לאב יו סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
16/10/2013 10:56

לייסי
לייסי
נחושתי היקרה מפז,
כל הכבוד על הירידה הנאה! Applause
אני מאחלת לך נסיעה טובה ותמיד - רק בשורות טובות.
נשיקות וחיבוקים - אסתי. In Love
0 קישור קבוע (Permalink)
16/10/2013 06:42

נחושה
נחושה
בוקר טוב יקרות,
תודה על התמיכה והחיבוק מ"הבית" אתם לא מבינים בכלל עד כמה אתן הרוח במפרשים בשעות לא שעות בקשיים וברגעי שמחה ואושר

edited by נחושה on 10/16/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
16/10/2013 06:39

נחושה
נחושה
dany כתב:
ברכות לירידה........ וכן ירבו הקילוגרמים שינשרו מגופך ולא יחזרו עוד לעולם.....אמן.
גם אני לא הייתי בפולין ורק הספיק לי ביקור בפראג ובודפסט בכדי להסתובב עם דפיקות לב ודמעות וזעם.
יישר כוח על כל פעילותיך לעיתים נדמה שצריך יותר מ-24 שעות ביממה על מנת להספיק............
אצלי הקצב כבר הרבה יותר איטיupset
מה עם חמך? עבר את הניתוח?
שיהיה לך יום נפלא, ועוד בשורות נפלאות גם בשקילה הבאה
חיבוק אמיץ

חמי עבר את הניתוח לפני חודשיים, מאז אנחנו בשיפור מתמיד לאט ובטוח עם המון תמיכה ועידוד (כן אנחנו קבוצת תמיכה מצויינת) והיום אני נוסעת איתו לארגן את החדר שלו ולבדוק מה חסר, ארגון הארון בגדים והכנת התשתית לחזרתו ל"חייו הקודמים".
תודה יקירתי על שאר הברכות ואני מבטיחה לעדכן♥
0 קישור קבוע (Permalink)
16/10/2013 05:11

dany
dany
ברכות לירידה........ וכן ירבו הקילוגרמים שינשרו מגופך ולא יחזרו עוד לעולם.....אמן.
גם אני לא הייתי בפולין ורק הספיק לי ביקור בפראג ובודפסט בכדי להסתובב עם דפיקות לב ודמעות וזעם.
יישר כוח על כל פעילותיך לעיתים נדמה שצריך יותר מ-24 שעות ביממה על מנת להספיק............
אצלי הקצב כבר הרבה יותר איטיupset
מה עם חמך? עבר את הניתוח?
שיהיה לך יום נפלא, ועוד בשורות נפלאות גם בשקילה הבאה
חיבוק אמיץ
0 קישור קבוע (Permalink)
16/10/2013 04:21

אקורדיאון
אקורדיאון
נחושה יקירתי את מודל לחיקוי.
יישר כח והמשיכי לעדכן.
יום נפלא.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/10/2013 01:00

IRIS
IRIS
נחושה אישה יקרה וחכמה שכמותך. ראשית ברכות חמות חמות לירידה הנפלאה תמשיכי ותתמידי כל הכבוד. שנית אני נהנית לקרוא כל פוסט שלך ולהחכים ממנו מכל התובנות שבחייך . בהצלחה רבה רבה הלאה ולבנך נסיעה טובה ומלאה בידע והעשרה. לילה טובבבב נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
16/10/2013 00:02

נחושה
נחושה
לילה טוב פורום יקר,
לא להאמין שכבר כמעט שבוע אני לא בפורום, בפייסבוק... לא בכלל, חדשות....
הכול התחיל בסופשבוע האחרון חמישי שישי הייתי עם תחושת בחילה וכאבי בטן כאילו וירוס אבל לא.... הקפדתי על שתיית מים ותה צמחים וכמעט לא נגעתי באוכל.
בשבת המצב השתפר והשתדלתי לנוח.
בראשון אחרי יום של כמה שעות בהרצאות של הכנה למסע פולין הגעתי ישר לשקילה ולהרצאה 2 קילו פחות. (כן לא נשנשתי ואכלתי מסודר למרות שהייתי כל היום בחוץ ויש לי המון תובנות על תצפיות בבני הנוער)
בשני ושלישי שוב היו ימים מטורפים של בגדים ונעליים ומדידות וקניית גופיות וכפפות ו....(כל מה שהבן שלי לא לובש בדר"כ בישראל)
ושוב הדרכה ועוד עדות ניצולים וסידורים וקניות לבית ובישולים ו....כל יום נסגר אחרי חצות כי את השעה האחרונה ביום אני צריכה קצת לעצמי
והנה בקשה לקריאת שמות הניספים ומכתב מהבית לילדים היקרים שיקראו אחרי ביקור במחנה ההשמדה בו יערך הטקס....
והגעתי ליום רביעי והחלטתי לעדכן.
יש לי המון תובנות והמון חוויות אבל כרגע אין לי ממש זמן לשבת ולהשתפך ומזל שאני ערה כי ישנם לילות שאני פשוט נרדמת מוקדם וכמה בשעות לא שגרתיות בבוקר.
בסה"כ אני ממש מחוננת באוכל מקפידה על גודל והרכב המנות/ארוחות, צריכה לא לשכוח לשתות ולהוריד את הקפה בעוד כוס אחת או שתיים (כבר נרשמה ירידה משמעותית)
אני מקפידה לפחות על פרי ביום, בלי פיתויים מתוקים ובלי פחממות מחמש...לעיתים אוכלת זית או שניים יותר, עוד כף גבינה או עוד פריכית או שתיים אבל אני משתדלת "ליפול" על אוכל ולא על פחממות/מתוקים.
אני מקווה שהתפנית הדרמטית סופסוף מגיעה ואחרי צבירת חובות מתחילה להחזירם לאט ובטוח.
ההרצאה על משברים של מירי והמשברים שעמדו בהם הניצולים ושורדי השואה והספר של פרנקל שמירי אמרה לנו לרכוש ולקרוא כדי לקבל פרופורציות, הכול מהכול מעסיק את מחשבותיי כי אני לא נסעתי כנערה למסע לפולין (לא היה) גם לא כקצינה, סטודנטית או כתיירת.
וכעת כאמא לחוות את הדברים עם בני בכורי אחרי טיפול מסור לחמי היקר שעבר את השואה ושרד אותה בגילו של בני ואפילו צעיר יותר....מרגש, מטלטל ומאתגר את הנשמה.
גם אם אני לא מגיבה אני משתדלת להציץ בפורום וגאה להיות שייכת לפורום מדהים תומך ומשתף
אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ואשתדל לעדכן בשוטף
נחושתכם
Drink
edited by נחושה on 10/16/2013
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מעדכנתתתתתתתתתת

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!