19/10/2013 22:17
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נחושתית אהבתי את שכתבת ... ולך מפתח סול חמודה תלחמי בזה תשמרי על הכללים אל תוותרי ותשיגי איכות חיים בריאה יותר נכון לא קל אך תנסי לפשפש בעצמך ותנסי להבין מדוע זה כך ותתחילי לשנות בקשי סיוע מהסביבה את יכולה בהצלחה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2013 23:35
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אור שלנו אהובה ויקרה תודה על הכנות השיתוף והחזרה למסגרת..... זה מעודד לראות שכולנו אנושיים, מודעים, ולא מוותרים..... אני בטוחה שהשבוע תחזרי לעצמך, ובמיוחד תיזהרי בשישי שבת..... תבלו תנוחו והעיקר שלא תאבדי את הצחוק והשמחה..... אוהבת אותך מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2013 07:01
נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
יפה כתבת!!!!!!!!!!! נחושה כתב: אורצוק יקרה, מירי אמרה בהרצאתה האחרונה...מה אתם חושבים שלי לא בא לאכול מה שאני רוצה, מתי שאני רוצה וכמה שאני רוצה? אז מה נאמר אנו ? יפה שלי החיים הם לא סקנדל או פסטיבל, אולי בעצם כן אצל חלקינו , החיים רוב הזמן הם שיגרה ורגעי גאות ושפל. חס וחלילה במובן האפור אלא שרוב הזמן אנחנו צריכים לשמר את השיטה של מירי גם בשביל בריאותינו וגם בשביל הדימוי העצמי שלנו, האסתטיקה וכל אחד ואחת ישלים עפ"י חייו הוא. במקרה שלך הפרטי מפוסטים מתוסכלים עברת לפוסטים מחוננים והפכת כלה מדהימה ומאושרת ואשת איש יפה ומדהימה, בגרת, פרחת, וכל החיים עוד לפנייך, זוכרת? היית תקופה ארוכה נושאת הדגל, תלמידה מחוננת בפקולטה והשראה למתוסכלות אחרות ועשית זאת יפה ובנחת משבוע לשבוע בתמיכה ובאהבה בפורום בחוגים בבית ובמשפחה לא חבל???????????????? אז בסדר, נהנית, מפרגנים...צחצחי שיניים ותתחילי מחר יום חדש של עשיה, שליטה, כתיבה, הליכה והיי עסוקה ומאורגנת.... אוהבת אותך, גאה בך ובטוחה לגמרי שלא תעזי לחזור לפוסטים ההם, לתיסכול ההוא ולישיבה על הגדר!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2013 05:04
dany Posts: 19819
|
יפה כתבת!!!!!!!!!!!
נחושה כתב:
אורצוק יקרה, מירי אמרה בהרצאתה האחרונה...מה אתם חושבים שלי לא בא לאכול מה שאני רוצה, מתי שאני רוצה וכמה שאני רוצה? אז מה נאמר אנו ? יפה שלי החיים הם לא סקנדל או פסטיבל, אולי בעצם כן אצל חלקינו , החיים רוב הזמן הם שיגרה ורגעי גאות ושפל. חס וחלילה במובן האפור אלא שרוב הזמן אנחנו צריכים לשמר את השיטה של מירי גם בשביל בריאותינו וגם בשביל הדימוי העצמי שלנו, האסתטיקה וכל אחד ואחת ישלים עפ"י חייו הוא. במקרה שלך הפרטי מפוסטים מתוסכלים עברת לפוסטים מחוננים והפכת כלה מדהימה ומאושרת ואשת איש יפה ומדהימה, בגרת, פרחת, וכל החיים עוד לפנייך, זוכרת? היית תקופה ארוכה נושאת הדגל, תלמידה מחוננת בפקולטה והשראה למתוסכלות אחרות ועשית זאת יפה ובנחת משבוע לשבוע בתמיכה ובאהבה בפורום בחוגים בבית ובמשפחה לא חבל???????????????? אז בסדר, נהנית, מפרגנים...צחצחי שיניים ותתחילי מחר יום חדש של עשיה, שליטה, כתיבה, הליכה והיי עסוקה ומאורגנת.... אוהבת אותך, גאה בך ובטוחה לגמרי שלא תעזי לחזור לפוסטים ההם, לתיסכול ההוא ולישיבה על הגדר!!!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/10/2013 23:29
נחושה Posts: 6982
|
אורצוק יקרה, מירי אמרה בהרצאתה האחרונה...מה אתם חושבים שלי לא בא לאכול מה שאני רוצה, מתי שאני רוצה וכמה שאני רוצה? אז מה נאמר אנו ? יפה שלי החיים הם לא סקנדל או פסטיבל, אולי בעצם כן אצל חלקינו, החיים רוב הזמן הם שיגרה ורגעי גאות ושפל. חס וחלילה במובן האפור אלא שרוב הזמן אנחנו צריכים לשמר את השיטה של מירי גם בשביל בריאותינו וגם בשביל הדימוי העצמי שלנו, האסתטיקה וכל אחד ואחת ישלים עפ"י חייו הוא. במקרה שלך הפרטי מפוסטים מתוסכלים עברת לפוסטים מחוננים והפכת כלה מדהימה ומאושרת ואשת איש יפה ומדהימה, בגרת, פרחת, וכל החיים עוד לפנייך, זוכרת? היית תקופה ארוכה נושאת הדגל, תלמידה מחוננת בפקולטה והשראה למתוסכלות אחרות ועשית זאת יפה ובנחת משבוע לשבוע בתמיכה ובאהבה בפורום בחוגים בבית ובמשפחה לא חבל???????????????? אז בסדר, נהנית, מפרגנים...צחצחי שיניים ותתחילי מחר יום חדש של עשיה, שליטה, כתיבה, הליכה והיי עסוקה ומאורגנת.... אוהבת אותך, גאה בך ובטוחה לגמרי שלא תעזי לחזור לפוסטים ההם, לתיסכול ההוא ולישיבה על הגדר!!!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/10/2013 09:52
יולי Posts: 754
|
היי אור, ובוקר טוב. מה שאת עוברת גם אני ועוד רבים כאן עוברים. אחרי ירידה יפה במשקל ותקופה ארוכה של שמירה לפעמים שוב פתאום קשה לנו לשמור ויש נפילת מתח שמתבטאת באכילה ואז פתאום רואים עליה. החוכמה היא לעצור את זה בזמן כבר שרואים שניים שלושה ומיד לחזור למסגרת מתוך המסגרת. בלי פחמימות מחמש ולחזור להליכות, שלוש ארוחות ביום ואז זה יורד ממך ועם הזמן זה נעשה קל יותר. יום טוב ובהצלחה, יולי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/10/2013 08:54
מפתח סול Posts: 250
|
בוקר טוב פורום יקר.
תודה על התמיכה! כבר מרגישה שיפור
המשך שבוע מהמם לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/10/2013 08:51
IRIS Posts: 753
|
בוקר אור אורצוק היפה. מה שאת מתארת כל אחת מאיתנו חווה או חוותה בזמם כלשהו כל כך מוכר ויחד עם זאת את חייבת לזקוף את עצמך ופשוט להתחיל להעסיק את עצמך בדברים אחרים בשעות המשבר. נסי כל דבר קריאה צפייה הליכה עם סקאי ביקור חברות. תבקשי עזרה מכל הסביבה אני בטוחה שזה יבוא וכמו שעשית את זה רק לא מזמן תוכלי שוב. רק אל תרימי ידיים ופשוט תמשיכי צעד צעד וכל שינוי קטן יעזור. בהצלחה יפתי אוהבת מלא וחוץ מזה את נראית מדהים ואת לא רוצה לחזור לתקופה הגדולה יותר אז קדימהההה בכל הכוח. מסטיקים סוכריות מים תה לימון נענע וכל השטיקים. יום טוב פעמיים כי טוב והתחלה חדשה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/10/2013 06:18
אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירה האמיני לי שכולנו באותה סירה ולכן אנחנו כאן .
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2013 22:58
קרנושה Posts: 3420
|
העיקר שאת במסגרת ובמודעות. זה מה שמציל גם אותי כשעוברות עליי "סופות"...
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2013 20:03
dany Posts: 19819
|
מאד מוכר חמודה, במיוחד אחרי תקופה של שמירה טובה טובה, והמון המון אירועים יש איזה שבירת מתח...... ואצלנו השמנמודים זה תמיד תמיד באוכל. אז תנסי לצוף עכשיו עד שתאספי שוב כוחות להמשיך ולרדת. בהצלחה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2013 20:00
דרך המלך Posts: 5707
|
אורצוק היפה זה קורה ויקרה לכולנו ..אחרת היינו נעלמים מרזון וזה לא קורה. יש תקופות בחיים שקצת קשה.. אל ייאוש.. מאמינה בך שהכל יסתדר.. תנסי להעסיק את עצמך ולהתרחק מהפחמימות.. ספר טוב.. הליכה עם בעלך.. הליכה עם הכלב.. לצאת ולברוח מאיפה שיש פחמימות כי שאנחנו חושבות על זה וזה זמין לנו אז פה הבעיה.. פשוט להתרחק.. עשית זאת לא מזמן והיית מודל לחיקוי לכולנו.. עלית השבוע .. לא קרה כלום ..מהרגע התאפסי על עצמך והתחילי ממש מההתחלה.. כאילו היום נרשמת למירי.. תהיי צמודה למים ולמסטיקים.. ובטוחה שתצליחי בגדול.. לאב יו סיגל
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2013 19:45
מפתח סול Posts: 250
|
היי פורום יקר, המון זמן לא הייתי.! מודה ומתוודה. כמה עדכונים ואז שיתוף של החיים אז אחרי הקרוז הלכתי להישקל להפתעתי הרבה עליתי רק קילו!!!! שמחה ומאושרת חזרתי הביתה והיה לי מאוד מאוד מאוד קשה לשמור. נאבקתי בשיניים ולפני שבוע במעמד השקילה גיליתי שלשמחתי אני על המקום! יופי. רק לעצור את העלייה. ואז... שוב חוזרת הביתה ושוב נאבקת בשיניים. השבוע לא הצלחתי. האוכל הכניע אותי. עליתי. עליתי שניים! עכשיו, זה לא העלייה שמבאסת. זו ההתמכרות הזו שמשתלטת עליי. ממש כמו שאנשים צורכים סמים והם נקראים - מסוממים, אני צורכת פחמימות ולכן אני נקראת מפוחממת...
שמתי לב שאני כל היום רק חושבת על מה אני יאכל, איפה, כמה ואיזו פחמימה תהיה הבאה שתכנס לי לפה. רוב הפחמימות שאני אוכלת כמובן הם בשעות הערב והנה - עלייה של שני קילו.
מתסכל ומייאש אותי לדעת שהאוכל השתלט עליי. מנסה בכל כוחותיי להפוך את היוצרות ולחזור שוב לשליטה באוכל. לא פשוט התהליך הזה!
מאחלת לכולנו שבוע מקסים ונטול פחמימות ומפוחממים מסביבנו. אוהבת המונים אור.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|