19/10/2013 22:05
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
קרולין המהממת תודה שזכרת את כולנו ותודה על המילים.. שהשם ישלח לאביך רפואה שלמה והרבה כח ובע"ה שיהיה בשורות טובות במהרה בהצלחה והחלמה מהירה חיבוקים מלוא החופנים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2013 00:52
IRIS Posts: 753
|
קרולין האחת והיחידה אין עלייך ואיך שאת חושבת על כולנו בעודך עוברת רגעים לא קלים. אני לא הייתי מעודכנת במצבו של אביך ומקווה שהכל יעבור בשלום ויחזור לשגרה בביתו באפריקה. מאחלת כל טוב לו לך למשפחה היקרה ואת אהובה שמרי על עצמך בימים האלו. אוהבת ומחבקת אותך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2013 14:57
רבקה Posts: 8411
|
קרולינה יקירתי שלוחה מכאן לאביך היקר בריאות שלמה ושהניתוח יעבור בקלות ורק בשורות טובות אביך מקבל כאן את הטיפול הטוב ביותר על ידך ובעזרת השם הכל יסתדר חיבוק עם המון אהבה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2013 10:11
לייסי Posts: 623
|
קורלין היקרה, רפואה שלמה לאבא ושבוע מקסים! מאחלת לך רק טוב! נשיקות - אסתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2013 08:15
דרך המלך Posts: 5707
|
קרולין היקרה בריאןת בריאות לאביך ובשורות טובות שהכל יעבור במהרה ובשלום ויהיה בריא . לא שכחת אף אחת מאיתנו מהממת... בעזרת השם בשורות טובות נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2013 06:53
אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירה בהצלחה לאביך בניתוח והחלמה מהירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2013 05:51
נחושה Posts: 6982
|
קרולין יקרה אנחנו נמשיך לעודד ולתמוך מאחלת לאביך רפואה שלמה וטובה ובהצלחה ולכם כוח סבלנות וחמלה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2013 05:33
dany Posts: 19819
|
קרולין היקרה עד מאד יפה עד מאד שאת זוכרת כל אחת מאיתנו למרות העומס על כתפיך. מאחלת לאבא ולכם הצלחה בתהליך והחלמה מהירה מהירה( האם מדובר על ניתוח ערמונית?) אולי אני יכולה לעזור קצת כי בעלי עבר את זה לפני יותר משנה. מקוה שעוד מעט קט תהיי אחרי הכל, ואבא יחזור לביתו ואת תחזרי לשגרת חייך. נשיבוקים מכל הלב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2013 23:55
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין יקרה ואלופה אכן את מאד חסרה בפורום... אבל מובן שעכשיו זה הזמן של אבא .... תודה רבה שאת מעדכנת, מתפללים שהניתוח יהיה קל ויעבור בשלום, והוא יחזור לאיתנו, סבלנות היא מילת המפתח... ואין ספק שאביך מקבל את הטיפול המסור ביותר.... שיהיה שבוע טוב המון בריאות ונחת דש חם וחיבוק גדול אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2013 20:57
קרולין Posts: 6651
|
אבי היקר. עידכון: הכיוון בסופו של דבר יהיה ללכת לניתוח, ניסינו אחרת אך אין ברירה, עכשיו עוברים את כל הבדיקות להכנה לניתוח, ואם הכל יהיה בסדר ב"ה הניתוח מתוכנן לתחילת נובמבר. מקווה שהכל יעבור לו בשלום, הוא כבר רוצה לחזור לביתו באפריקה, צריך הרבה סבלנות והמוןןןןןןןןן תמיכה ועידוד ולשמור על מצב רוח טוב זה הכי הכי חשובבבבב.. מרכזתתתתת את תגובתיי בפוסט אחד.... לאפי היקרה שלנו, מזל טובבבבבבבבבבבב לזוג המקסיםםםםם, ראיתי התמונה מהחינה, והם נראים פשוט נסיך ונסיכה מהאגדות....חמסה חמסה.... אין כמו טקס החינה, כמי שנשואה למרוקאי....זה הכי הכי מרגששש, אותנטי, צבעוני ושמייח שיש. שיהיו להם חיים יפים ומאושרים. אמן. לדובונית האהובההההה בהצלחה בעבודה ובכל מה שאת עושה, בריאות לאורפזי נשיקות חמות לך ולדובון. לנינושששש חברתי האהובה, את מחוננתתתתתתת לחזור אחרי החגיםםםםםם על המקום של ליגת אלופותתתתתת!!!! לסיגל - דרך המלך יפה שלי, שיהיו לך בשורות טובות בבדיקות. אמן אמן ואמן. לאבי היקרה, ים של הצלחה במקום עבודתך החדשששששש ורק טוב שיהיה לך. לאיריס היקרה, ברוכה השבה אלינו, אחרי חופשהההההה בארה"ב. כיףףףף לנדוד אך תמיד יותר כיף לחזור. לקרנושההההה היפה שלנו, הכי כיף לך לנו קילו פחות כמה נכוןןןןןןןן אוהבת אותך תמשיכי להתמיד ולהצליח. לדני יקירת הפורום, מקווה שאת בסדר, והולך לך טוב יחסית, בהתהליך.....מחבקת ומחזקת אותך. לאקו, נילי, נחושתי, טולי, ליסי, וכל המשתתפות הקבועות המקסימותתתתתתת אוהבת ומאד מתגעגעת.... מאחלת לכולנו שבוע טוב נשיקות ובהצלחה במעמד השקילה. ולך מירי יקרה שלי, תודה על דאגתך ואהבתך , זה ממש לא מובן מאליו. אוהבת אותך ומעריכה אותך מאדדדדדדדדדדדדדד, שיהיה לכולנו שבוע טוב, מבורך עם בשורות טובות ורק רק רק ב ר י א ו ת אמןןןןןןןןןןןןןןןןן לכולם. אשתדל להכנס כמה שיתאפשר לי............. להשתמע אוהבת המון שלכם, קרולין. (מקווה שלא שכחתי אך אחתתתתת ואם כן מבקשת מראש סליחה...)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|