13/10/2013 15:20
רבקה Posts: 8411
|
טולינקה את תמשיכי בשלך ואת מה שעושה לך רק טוב אנחנו לומדים בפקולטה לאיכות החיים לאהוב את עצמינו ולהנות רק מהטוב ביותר כתב פוסט מדהים ומבדח שגם מוסיף לעצמינו קצת מצב רוח המשיכי בדרכך ויהיה כי טוב ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2013 08:12
דרך המלך Posts: 5707
|
חחח טולי אין עלייך כל הכבוד!!! ובהחלט כל אחד שיסתכל על צלחתו ולא על האחר.. יום טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2013 06:54
אקורדיאון Posts: 16381
|
שבוע חדש מלא אתגרים ובהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2013 05:49
נחושה Posts: 6982
|
חחחחחחח בהצלחה יקירות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2013 05:38
dany Posts: 19819
|
אוי טולי מותק, אני מחזיקה את הבטן מצחוק ויש מה להחזיק ואני בכלל בדעה של חייה ותן לחיות ושכל אחד יסתכל במטותא ממנו בצלחתו הוא!!!!!!!!!!! (מאד אוהבת את תושבי טבעון "הדאגניים" שרואים אותי הודפת עגלת קניות עמוסה.......(על חשבונם?) ותמיד יש להם מה להעיר, כמובן הכל ברוח טובה........ ברור.) אז מאחלת לך שתמיד תמיד תוכלי לקנות לך את המוצרים הכי הכי ושעושים לך"זה בסט אוף זה בסט". ועד חנוכה............ אצלי מהיום(ככה יצא ) בהצלחההההההההההההההה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2013 23:59
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי ההורסת.... מדהימה שווה כל אגורה...גם הגבינה וגם הטונה ואם אין אני לי מי לי..... המשך הצלחנ ושיתוף....תודה רבה על הפירגון אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2013 20:12
IRIS Posts: 753
|
חחחחח תענוג לקרוא. יפה לך הקנייה הנבונה ויפה בחרת לענות לחברתך ןכן את במקום הראשון. תמשיכי גך יקירתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2013 16:26
toly Posts: 898
|
מירי יקרה אנחנו השבוע שתינו בטלפתיה משותפת אני פשוט המומה ומייד אפרט ראשית תענוג אמיתי לצפות בך:החוילצה היפה על אישה יפה עם שרשרת מהממת באדום פשוט שוס.... ןבאשר להרצאה המדהימה ואפרופו טונה "יקרה" ומוצרי תזונה איכותיים הנה הסיפור הבא ישר חם מהתנור: יום חמישי בערב אני עורכת קניות בשופרסל שלידי שיש בו גם פינה אורגנית מעולה מעין חנות טבע בתוך השופרסל אני כבר תקופה ארוכה לא צורכת מוצרי חלב פרה (למי שטרם לא יודע אני וחברותיי לרפת הסתכסנו מאוד מאז אירוע דגניה ב' וסובב כינרת באופניים) ובקייצר אני אוכלת מוצרי עיזים וכבשים ומאז באה שלווה וגאולה לקיבתי העדינה ובגילוי נאות בסוף שבוע אני קונה גבינות עיזים של חוות רום כולל היוגורט ביו המדהים שלהם שבלשון פשוטה:ממש לא זולות וכך בעודי רוכנת לכיוון הברינזה המדהימה שלהם (אגב דלת מלח ושומן 3 ) וגבינת עיזים צרקסית שלהם עם קצח ועשבי תיבול -טעם גן עדן, אני שומעת את שכנתי שהצטרפה אלי לקניות אומרת:מה השתגעת?זה נורא יקר.....לא עדיף "העז הלבנה" לא השבתי בקול נחרץ לשכנה שהיא גם חברה טובה וגם אחת שיכולה לקנות את כל הסופר ועוד להישאר בזכות בבנק "אני שווה את זה" והמשכתי לטונה בזכוכית שמירי המליצה עליה גם בהרצאה והיא צודקת בכל ביס וביס פשוט מעדן אמיתי ושוב אני שומעת לצידי אנחת התפלצות לצידי ועוד רגע אני צריכה לעשות החייאה לגברת שלצידי:"את לא חושבת שהגזמת"? יקרה שלי פניתי לחברתי: אני רוצה להמשיך להיות רולס רוייס (לא השעון היוקרתי שעונדת הנ"ל על ידה) ללא בוטוקס וליפטינג ואני ראויה לכך נקודה!!! וכפי שמורתנו אומרת: סדרי עדיפויות ובשישי שבת אני רוצה משהו שונה ומיוחד ולגוון ואקנח בבדיחה: מהי ההגדרה למילה הריון? תשובה: תשעה חודשים של ריבית מצטברת מהכנסה חד פעמית...... מזכיר לכם משהו בנושא אכילה רגשית? שבוע מוצלח ומגוון ואני שוב במסע אתגרים עם מירי עד חנוכה בע"ה באהבה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|