19/10/2013 21:59
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בנות תודה רבה רבה על התגובות החמות והמפרגנות זה אכן סיפוק עצום אם כי לצערי ישנם שם דברים שלא הכי נראים לי מקווה שנמצא להם פתרון ואני והגננת נסתדר יחדיו... תחזיקו אצבעות.. השבוע שוב אורפז הייתה עם חום גבוהה מבאס לחלוטין... והלוז עוד לא קל לי ואני מאוד מתגעגעת מקווה שאתן סולחות שאני עוד קצת מגמגמת בלהכנס לכאן מתגעגעת המונים שבוע מבורך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2013 23:00
קרנושה Posts: 3420
|
בהצלחה בעבודה החדשה יקירה! זו בהחלט זכות גדולה להיות מוקף בילדים אהובים..וזה מלמד אותך המון סבלנות מהי. יחד עם זאת לעיתים לא קל, אבל המשקפיים שלנו וורודות ואופטימיות תמיד♥ ויחד עם כל זאת לרדת קילו, זו בכלל מצוינות!!!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2013 20:02
tutit Posts: 2431
|
דובונית יקרה קודם כל בהצלחה בעבודה החדשה נשמע לא קל אך לפחות יש צ׳ופר וזה הילדים.... והמון בריאות לילדה אכן שנה ראשונה בגן היא לא קלה אך תעבור מהר בעזרת השם כל הכבוד לקילו שנשר המשיכי כך נשיבוקים ושבוע מקסים שיהיה לכולנו
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2013 15:06
רבקה Posts: 8411
|
דובוניתה בהצלחה גדולה בעבודה החדשה בריאות לאורפז הקטנטנה והנה יצאת לדרך חדשה שתביא עימה המון הצלחה ♥♥♥
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2013 08:17
דרך המלך Posts: 5707
|
דובונית יקרה בהצלחה בעבודה..לא קל אבל שווה.. להיות עסוקה בעבודה ולא באוכל ולהרוויח גם כסף וגם שליטה)) שאפו על עוד קילו שנשר. תהני מההתחלה החדשה סיגל
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2013 06:52
אקורדיאון Posts: 16381
|
בשעה טובה יקירה. המון בהצלחה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2013 05:54
נחושה Posts: 6982
|
דובוניתי בהצלחה עם חזרתך לעבודה. בטוחה שהקטנטנים יאהבו אותך ומסכימה עם מירי שזה התחלה של תקופה מאושרת אישית ומקצועית. נשיקותתתת
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2013 20:05
IRIS Posts: 753
|
בהצלחה רבה רבה בעבודה החדשה וברכות חמות לקילו שעף. ולנסיכה רק בריאות וכייף עם החברים החדשים. ערב נפלא
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2013 11:21
נינוש Posts: 1442
|
דובונית יקרה , מזל טוב לחזרה לשגרה , להתחלה חדשה לך ולקטנה ,שתדעו רק שעות של כייף בגן ושמחה זה בטוח יעזור לך לחזור לשגרה של עבודה ושמירה על התוכנית האכילה . שיהיה לך שבוע קל ומלא הנאות !!!!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2013 10:47
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
דובונית יקרה כאחת שהייתה במקצוע הזה כמה שנים.... אומר לך שזו זכות לטפל בילדים קטנים..... אני אהבתי כל רגע הייתי באה בשמחה לעבודה, כל שינוי שהכנסתי בהם בקטנטנים גרם לי אושר, אל תשימי לב להורים ולגננת, תהיי את..... תאמיני לי שההצלחה והסיפוק יעשו את שלהם.... ומי יודע אולי תיפתחי גנון משלך.....תלמדי ותפנימי זה לטובתך. תיקחי הכל ברוח טובה, והנה כבר קילו פחות.... שבת שלום נשיקות לאורפז דש וחיבוק לדובון אוהבת אתכם מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2013 08:29
dany Posts: 19819
|
בהצלחה ובשעה טובה וכל הכבוד על הירידה של קילו נוסף. בריאות לקטנה וגם לה הצלחה במסלול החדש. שבתש לום
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2013 08:25
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
לא הייתי כאן בערך שבוע היה זה שבוע גדוש חזרתי לעבוד אחרי 4.5 שנים בהם לא עבדתי התחלתי לעבוד כסייעת בגן העבודה עם ילדים לא קלה ומאתגרת אך מספקת עד מאוד אז מיותר לציין שעוד עם כל הסידורים הייתי מותשת כל הזמן בנוסף לזה גם אורפזי נכנסה יחד איתי לגן לראשונה מאז נולדה וגם היא נהנתה אך כבר הספיקה להוכיח את המשפט ילד בגן בשנה הראשונה יותר בבית מאשר בגן והייתה חולה הנסיכה 3 ימים ולא הייתה איתי בגן מזל שהצלחתי למצוא אלטרנטיבות מלבד זאת זה גם תק' ניסיון ומקווה שיסתדר באמת לכיוון טוב היות והגננת שונה מאוד ממני מדעותיי מה שלא שמתי לב בראיון .. והצוות די נראה שחוק קצת ומחפף לא מעט לצערי ואני לא כך בכלל... ימים יגידו מה יהיה וביינתים מקווה שתסלחו לי ותבינו מקווה שהשבוע יהיה קל יותר שיהיה רק טוב ושבת רגועה אה כן זה עזר לקילו שלם להתעופף לו ... לפחות יש יתרונות נקווה שתמשיך השליטה ואצליח לחזור למשקלי הקודם תודה על ההקשבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|