22/09/2010 15:09
EFF Posts: 6392
|
המרכיבים (4 מנות): 1 חזה עוף גדול, ללא עור ועצמות, מבושל 1/2כוס מכל אחד: בצל, פלפל אדום, פלפל ירוק, קצוצים דק מאד 1 כף שמן זית 2 עגבניות מקולפות, סחוטות מגרעינים וקצוצות 1/2 1 כפיות שום כתוש 1/2 כפית כמון מלח, רוטב טבסקו ירוק או אדום, פלפל שחור לפי הטעם 1/4 כוס עלי כוסברה קצוצים אופן ההכנה: מחממים שמן ומטגנים בצל ופלפלים על אש בינונית-נמוכה 2-3 דקות. מוסיפים עגבניות ושום וממשיכים לבשל, בבחישה מדי פעם, עד שהתערובת כמעט יבשה. בוחשים פנימה עוף קצוץ דק, כמון, מלח, פלפל שחור ורוטב טבסקו לפי הטעם, ומבשלים ב-15 דקות. מוסיפים כוסברה למי שאוהב
|